Хороскоп за 24 – 30 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 24 август 2019 в 00:00 2657 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът носи изненадващи шансове за изява и по-добри печалби, гответе се да упорствате по отговорни задачи. През уикенда Овните да огледат детайлно нещата, ако трябва – да говорят с близки. Понеделник вади на преден план куп финансови проблеми. Ако сега ви искат заеми, дарения, мислете дали е момент за такива жестове. Ще изясните деликатни парични теми, ще стегнете и екипа си за работа, в петък може да се оформят нови партньорства. На Секновение не уговаряйте срещи и с рода, ще дойдат по-подходящи дни за общуване, купони.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Каквито и проблеми да ви вълнуват през 7-дневието, подкрепата и разбирането на близки хора ще ви радват. През уикенда Телците тихо и кротко да обмислят своя план за действие, в понеделник още не е време за ред техни идеи, но пък могат да услужат на колеги, познати. Търпеливо приключете и стари дела, да не ви създават излишно напрежение в работата. В четвъртък най-пунктуално уредете финансови и правни въпроси, за някои даже не говорите на домашни. Ако сте имали нужда от обич и преданост, получавате ги и отвръщате двойно.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие не е леко, вероятна е честа смяна на настроението. Близнаците са отворени за общуване с нови хора, обаче ако имат общи финансови дела – да бъдат по-бдителни. В понеделник сте готови да се справите с най-тежките задачи, но да не зависите от колеги, партньори, познати. Бъдете благоразумни, търпеливи, в сряда има да изяснявате куп въпроси и да се заяждате с другите не е уместно. А и на Секновение може да разберете: пропуснати възможности за съюз няма как да бъдат наваксани. В петък ви е най-добре с обичани у дома.

РАК (21.06 – 21.07)

Някои от делата ви тръгват леко, но това да не ви подлъгва, че цялата седмица ще бъде безгрижна. Раците трябва да упорстват много по задачите в службата и вкъщи, а във вторник точно да преценят за какво ще искат услуги, какво ще свършат сами. От сряда до петък е важно да се опирате на предани близки и добронамерени съветници, за да осъществите амбициозните си идеи. На Секновение е още рано да показвате власт, да налагате мнение. Привличайте обществено внимание и помощ, но след консултации и с точните специалисти.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Динамичен период, ако сте на работното си място сега – организирайте много добре времето, за да се справите със стари и нови задачи. Лъвовете, които са във ваканция, да не прекаляват с удоволствия, после трудно ще наваксат. Важи особено за любовни авантюри, може да ви докарат яд. В понеделник търпеливо изяснявайте проблемите, ще се разгърнете на макс във вторник-сряда, даже да не привлечете голям кръг помощници. Важни промени почват в четвъртък, ако ви възложат лидерска роля в екипи, дайте пример и с мнение, и с изпълнение.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас трудностите са бол, но ги преодолявате търпеливо и успешно, започвате в понеделник желани промени. Девите са обмислили подробно ситуацията и действат тактично, ако им трябва услуга – не напомнят на другите колко са им задължени, а уговарят взаимноизгодно партньорство за бъдеще. Във вторник-сряда не се изтъквате на преден план, но приносът ви е осезателен, щедростта също. На Секновение пречките са най-големи, но вие ще се справите. Бъдете по-грижовни към тонуса си, а обичаните да чувстват дома ви като яка крепост.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Трудно 7-дневие, не влизайте в спорове и особено с близки, няма да получите разбиране. Везните ще избягват чужди разпри, но да не разчитат на подкрепа и за свои идеи. През уикенда задачите ви са куп, в понеделник обмислете своя план, без да бързате с реализацията. Следващите дни ще ви подскажат откъде и какви атаки да очаквате, отстъпете малко, изяснете всичко поне за себе си. В четвъртък разчистете изостаналите задачи и в петък не прехвърляйте мярата в критики към обичани, скоро ще се убедят в правотата ви, тогава ще ви следват.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Напрегнато 7-дневие, пазете се от спорове с околните в службата и вкъщи, можете да бъдете двигател на ценни партньорства и проекти. От събота до вторник Скорпионите да си наложат подчертана сдържаност по дела, идеите им са добри, но и в следващи дни ще ги противопоставят дори на приятели, роднини. На Секновение с такт ще прокарате свое мнение, а като подчертавате уважение към чуждото – ще придвижите и куп въпроси. Съсредоточени сте в работата си, подгответе се в екип вие да поемате повече тежести, временно е.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Периодът е динамичен и за вас: едни са пред делови избор, втори се хващат с важни лични неща. Не се нагърбвайте с повече отговорности, отколкото ви се полагат в ситуацията, в понеделник „успокойте топката”, споровете няма да са ползотворни. Стрелците да отделят време за общуване във вторник-четвъртък, някои трябва да напасват планове и идеи с виждания на влиятелни хора, та да разчитат на бъдеща подкрепа. Изпипвате детайлите и сте по-самозвискателни, така че установеното взаимодействие ще е добро. В любовта си дайте пауза.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Времето отпускарско, а тези 7 дни имате куп задачи и задачки, и не всички ще носят големи печалби. От понеделник Козирозите да положат доста усилия за уреждане на делови и административни неща, ще си спестят ядове и разправии в кръга си. Във вторник може да привлечете и шефска подкрепа за идеи. Скоро ще дойдат още оферти за изява, доходи, сътрудничество, хората вече оценяват професионализма, коректността ви, но не толкова бързо, колкото ви се ще. Не се тревожете от факта, общувайте повече с обичани, ще ви окуражат, разтушат.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Чудесно 7-дневие, а можете да го направите още по-ведро, ако го посветите на дома и обичаните. През уикенда не е лесно на Водолеите да се затворят в своя най-тесен кръг, имат интересни идеи за изява, партньорство. По-хубаво не ги обсъждайте нашироко, а само с онези, които ще ангажирате, от понеделник си формирате и екип, и подготвяте условия за дейността. В четвъртък ще дойдат и други делови оферти, а даже за флирт да са, преценявайте строго, не е време за авантюри. Много обвързани имат любов-мечта, да поглезят своя избраник...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Ваканционен сезон, а се тревожите за хода на делата си, усещате, че скоро ще се натъкнете на трудности. Рибите да не се нервят на неяснотите, не е време за спорове с колеги, партньори, клиенти и даже с близки. В понеделник някои ще обсъдят темата, ще поискат услуги. Във вторник може да се върнете към стари планове и уговорки, ще е с печалба. В сряда ще привлечете още съмишленици, помощници. На Секновение обаче започвате да давате повече от останалите в екипа, отговорността е ваша. Ще се справите, действайте спокойно и бдително.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови