Хороскоп за 24 – 30 април от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 24 април 2021 в 00:00 2872 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Напрегнат и успешен период. Овните са наясно, че ги чакат много и трудни задачи до вторник. От Лазарова събота си съставете плана за действие. После ще се стараете да избягвате разправии с близки, а при първите добри резултати от усилията си – и да ги поглезите с жест на внимание. В сряда не напирайте с изява по проектите си, не е дошло време, а в кръга ви пак се пораждат спорове. От четвъртък ще идват още шансове за изява и доходи, проучете ги, уреждайте делови и финансови неща. Сдържайте амбициите, понякога дразните другите.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Някои от знака ще тръгнат на път, други да бъдат внимателни в запознанства, при работа с информация. Уреждането на финанси и административни неща е важен ангажимент в сряда-петък. По Цветница повечето Телци мислят за по-добри съюзи, в работата ще ги водят напред благодарение на помощ от млади колеги и шефове. За любовта – ненадейни срещи, можете да ги превърнете в чудна връзка. Понеделник носи трудни задачи, искат далновидно планиране, съсредоточеност. Взирате се във всеки детайл, но се отворете и за общуване.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През това 7-дневие шансът все още е на ваша страна, бъдете по-стриктни към поетите задължение и доста предпазливи в действията си. Близнаците ловят и новите възможности за изява и печалби, но до вторник да преценяват точно за какво ще им стигнат сили, могат ли да разчитат на добри съюзници. От сряда ще се „затворите” в трудностите, с които се сблъсквате, а и ще бягате упорито от всеки повод за спор с колеги, клиенти, познати. На Велики петък посмирете амбициите си, близките ви искат още грижи и обич, мнозина други – зачитане.

РАК (21.06 – 21.07)

Вашето 7-дневие е противоречиво. От една страна, склонни сте да спорите с близки и да не са виновни за някои проблеми, от друга – сдържате желанието си да реагирате бързо на трудностите. Раците в понеделник ще хвърлят много енергия за преодоляването им, искат да изпъкнат в своя екип. Колкото и да са добри идеите ви, във вторник-сряда не допускайте разправии и претоварване заради амбиции, ще постигнете повече, следвайки чужд план за действие. На Разпети петък ще огледате своя, но контролирайте егото си, важи и в любовта.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Настроени сте съзерцателно, а в деловата сфера проблемите са куп, бюджетът ви предполага грижи. През уикенда Лъвовете отсяват преданите си съюзници, от началото на Страстната седмица посвещават голямо внимание на близките, заслужават обичта и закрилата им. Работата ви е ефективна, но вие няма да се натрапвате на вниманието на шефа и да се изтъквате пред екипа си, до сряда ще ви оценят. Ако са ви нужни услуги в петък, ще има и на кого да се опрете, идеите ви са интересни, а и сте предвидили вероятни рискове, затова ви върви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През периода реализацията на ваши идеи зависи от плановете на шефове, но не се отпускате по течението. Девите да овладеят критичността си, до вторник тя може да им създаде доста неприятности, включително с близки, а и настъпват някои нежелани събития. Бъдете бдителни и се придържайте към задължения и принципи, това ви пази от излишни тревоги. В сряда оглеждате детайли, за да направите стратегия за действие и не пилеете сили и време в работа. В петък забавяте темпо, не чакате помощ от приятели и рода. Не е момент за флиртове.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Лазаровден и Цветница ви карат да се съсредоточите в деловите си проблеми, макар че има доста именяци за уважение. Везните са прави, предстои им да анализират информация, да контактуват и с малко познати хора. В понеделник приключете изостаналите задачи, във вторник бъдете по-гъвкави с колеги и по-търпеливи при преодоляване на пречки. В сряда и четвъртък се съобразявайте много с родата и шефове, не е време да давате воля на острия си език. Колкото повече цените думите, толкова по-леко ще привличате подкрепа, не бързайте.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е динамичен, бъдете благоразумни при изпълнение на ангажименти. През уикенда Скорпионите са на купонджийска вълна, да помислят пак дали трябва. Някои имат проблеми с близки, да поговорят сериозно, преди да решат накъде поемат. В понеделник проучете добре маршрути, данни, кандидати за общуване, иска ви се да направите повече за изявата и печалбите си, но рискът нека да е точно премерен. От вторник до петък упорствате по задачите си, ще намерите още помощници, хората виждат: използвате пълноценно всеки шанс.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Последните дни на април са изпъстрени с празнични поводи, но в четвъртък-петък трябва да си дадете и повече време, за да се тонизирате. Някои искат да заздравят любовна връзка, май ще се разочароват от избраника си... Група Стрелци ще посветят голямо внимание на роднини и познати, чак до сряда не споделят лични грижи, радости. От понеделник сте пълни с енергия, заразявате с ентусиазъм екипа, окуражавате подчинени, неопитни. Бъдете тактични и не изоставяйте недовършена работа, иначе на моменти ще ви идва доста нагоре.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът ви изправя пред редица неясни въпроси, но вкъщи и семейството ще направите нужното близките ви да се чувстват ОК. В понеделник Козирозите ще уреждат най-внимателно делови и партньорски отношения, понеже после може да им се наложи да изпълняват чужди идеи и желания. Споко, няма да се ощетите, своя план прокарвайте без излишен шум и разправии. От вторник до петък такива теми се трупат и трябва да си подготвите убедителни аргументи, да търсите влиятелна закрила. Някои май бягат надалече от неприятните неща.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Контактите за Лазаровден и Цветница са не само за уважение към именяци, а и за обмен на идеи за изява, до понеделник се върнете и към по-стари уговорки. Водолеите да не бързат много, работата изисква добри партньори и ще им се отблагодари със значими резултати и заслужено признание. На Велика сряда ще усетите първите промени, търсете и съвет или друга помощ от влиятелни, а и препатили хора. Приносът ще бъде отличен, професионализмът ви е база за по-смели идеи. Ако нещо ви е наранило, време е да забравите с...обичано хоби.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През уикенда развоят на дела и финанси ви изненадва, но няма да навреди. На Велики понеделник Рибите не споделят професионални и домашни планове, имат шанс да срещнат хора, които да съдействат за реализация, за обогатяване на умения. Във вторник обмислете подробно стратегията си, после разчистете изостанали задачи и с такт привлечете помощници. Последните 2 дни на април искат гъвкаво да използвате условията, да поемете много повече отговорности в екипа. Не допускайте намеса в по-лични неща, а се радвайте на любовта си.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови