Хороскоп за 23 -29 септември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 23 септември 2017 в 00:00 43392 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

И към края на септември ваканционните настроения не ви напускат, отделяте и доста време за пазаруване, подчинявате се на моди. Защо, много Овни още от понеделник се изправят пред сериозни задачи в работата, трудностите са куп и няма да ги избегнат, ако само поосвежат стари делови планове в сряда. Не сте зле с парите, но е редно да бъдете по-пестеливи и при големите си покупки да държите сметка първо за функционалността им. Някои се затварят в себе си, може би се колебаят за любовен избор, имат кандидат за най-стабилна връзка.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Хубаво 7-дневие, ала идва с куп делови и обществени задачи, а и трудностите не са малко. Телците няма да се щадят, когато става дума за обичана работа, ще гледат да помагат и на другите още от събота, не да напомнят неизпълнени обещания. Имате и нови идеи, сега не говорете за тях, първо приключете със старите. Давате много от себе си, но и резултатите на екипа ще са ОК, така че не отказвайте дори малко временно повишение, полезни сте с услуги, опит. В любовта изяснете проблемите с такт и без чужди съвети, искреността е важна.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И вие се завръщате към обичайния делови ритъм и отговорности, май някои са се поувлекли по купони и авантюри. Обвързаните Близнаци да не рискуват сериозните си отношения, имат и грешки, но щом обичат – ще си върнат доверието на партньора. Ако сте имали неразбирателство с шефове, изчиствате го, а и може да прекратите зависимости от колеги, които не са всеотдайни в работата като вас. Мнозина да чакат добри по-доходи още от понеделник, да стабилизират екип, после ще ускорят темпото, така и успехът не закъснява.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие ви изправя пред куп делови задачи, а и трудности, но вие сте пълни с енергия и вероятно ще превърнете пречките в шанс за професионално доказване. Е, Раците да си знаят мярата, силите им не са безкрайни. От друга страна, старанието ви в работата ще привлече доста симпатии на околни в понеделник, а във вторник можете да помолите за услуги и колеги, роднини. В сряда и четвъртък обаче избягвайте спорове, с тях проблемите се усложняват. За лични неща търсете с такт и обич подкрепа на половинката за желанията си.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През уикенда нещата се влачат, но това да не ви подвежда, деловата седмица ще бъде динамична и ще приключите с куп важни въпроси. Сега Лъвовете да действат предпазливо, в кръга им има подмазвачи и използвачи. Идеите ви са добри, но до вторник се държите на заден план в екипа, мислете и с кого да се обвържете, искате промяна. Важи и в личния живот, но за него имате искрен приятел и съветник. В работата пък трябва да се хващате за най-малки шансове за напредък в кариера, връзки и умения от хоби са определящи за успехите ви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Задават се по-динамични дни, от вас си зависи да се справите с деловите и личните си грижи без излишна припряност и изнервяне. Някои Деви следва да бъдат и по-внимателни с финансите, резултатите от усилията им в работата няма да изпреварят сряда. Едни от знака да актуализират целите и плановете си, втори, особено семейните, да се съобразяват и с ангажиментите на близки. Изяснявайте проблемите без недомлъвки и дръжте на обещания. В четвъртък постигнатото ви кара да забравите трудностите, а в петък се натъквате на нови.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Колкото и делови задачи да имате сега, за вас е най-важно да не нарушавате вътрешната си хармония, а и да прекарвате повече сред природата, тя ви дава енергия, ведър дух. Везните са общителни, но да се запасят с търпение и към колеги, и към клиенти, а и към роднини – с някои не се разбират, но няма да се поддадат на лошото им настроение. В сряда следвате чужди идеи и печелите, от четвъртък постоянно показвате на кръга си, че сте дипломатичен лидер и смел мениджър. Само не се обвързвайте с хора, на които нямате доверие...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сега не сте наясно с някаква ситуация и това може да ви изнервя, а ако идеите ви не срещат разбиране в близкия ви кръг – и да ви огорчи. Споко, повечето Скорпиони са на прав път, но амбициите им от понеделник растат и може да подразнят колеги и познати, няма да получат помощ по административна линия. Ще изчакате за изясняване на нещата, с такт ще привлечете влиятелни покровители, непоколебимата увереност, с която следвате целите си, е твърде убедителна. Е, и резултатите са плюс, постарайте се да проучите още детайли.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Имате добри идеи, но и в службата, и сред познати не срещате разбиране. Работата няма да се оправи с разправии, поне до сряда упорито ги избягвайте. Стрелците си знаят задълженията и ще бъдат най-старателни за изпълнението им, а това ще повлияе и на околните – колеги се впечатляват от печалбите им, близки ще се уверят, че имат полза от реда вкъщи и в компания. Ако искате, можете да привлечете и нови сътрудници, ала не е сигурно, че голяма част от задълженията няма да легнат на ваш гръб, амбициите ви понякога подвеждат.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Тези 7 дни изискват по-задълбочени анализи на служебните ви проблеми, но пък в личен план мнозина са преодолели трудности и сега могат да се радват на спокойствие и разбиране сред най-близки. Хубаво, че Козирози са доволни от деца и внуци, а и от усилията, положени за укрепване на здравето им. В службата гоните амбициозни планове, от понеделник се очертават трудности, а и вие можете да ги увеличите с припряност, готовност да спорите, не са малко финансовите ви претенции. В петък обединявате усилия с точните партньори.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Този период е белязан от разногласия в кръга ви, овладейте поривите си да спорите с колеги, познати и близки даже аргументите ви да са много убедителни. В понеделник Водолеите ще поемат част от грижите на околните, за да успокоят обстановката, усилията им са плодотворни, но са свързани и с някакви ограничения. Бъдете по-пестеливи в следващите дни, начинанията ви се натъкват на пречки и постъпленията може да се забавят. Пред домашните се налага по-често да преглъщате забележки, с времето нещата ще се поизяснят...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие обещава добри резултати в деловата сфера, разчитате на услуги от искрени приятели. Рибите да се радват на постигнатото, но да не забравят да проучват нещата докрай и да уреждат стриктно финансови и административни въпроси. От вторник доста зависите и от благосклонността на шефове и други влиятелни хора, така че мислете и за нови идеи, подготвяйте още начинания. Трудолюбието ви е заразително, без много агитация ще намирате помощници. Във флиртове ви върви, но внимавайте, може би ще срещнете половинката си.

Виж още за: