Хороскоп за 23 – 29 октомври от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 23 октомври 2021 в 00:06 2803 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Седемдневието ви амбицира за големи дела, дано през уикенда огледате всеки детайл в плана. Доста Овни май бързат да говорят с близки и познати, за да ги привлекат в екипа, празничните поводи ги срещат с много хора. В понеделник се съобразете с изисквания на по-влиятелни от вас, във вторник не започвайте всички проекти наведнъж, предстоят проучвания, пътища, срещи... Време е да балансирате отношенията, може да бъде със загуби, някои околни не участват сериозно в работата. Едни се радват на любовта, други поправят стари грешки.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Динамични 7 дни, у вас наслояват известна неудовлетвореност. През уикенда Телците да избягват спорове с близки, от понеделник им трябват доста услуги, тръгнат ли по нови маршрути. От вторник до четвъртък напред излизат темите за партньорство и финанси, уреждайте всичко стриктно и по-трайно. Хвърляте много сили в работата, до сряда може да не ви оценят, но с такт ще привлечете вниманието на шефа, ще си отворите път за кариера. Петък ще ви увери – няма труд нахалост. Има лични проблеми, ала не допускайте друг в отношенията си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът ви настройва да анализирате по-сериозно проблемите, няма къде да бързате през този уикенд. В понеделник сте готови за спорове, а не бива да се нагърбвате с още задължения. И сега помагате доста на близки и познати при трудности, това ви радва. Близнаците да не пришпорват дела в сряда, пречките в работата им са значителни. В четвъртък май сте склонни да се заемете с по-самостоятелни неща, не подценявайте неяснотите там. Ще ги изясните в петък, предпазливостта е само от полза. Не се лишавайте от хубави мигове с обичани.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие носи спорове, току виж станат трайна вражда. През уикенда Раците може да открият ненадейни шансове за изява и доходи, да си преценят точно за кои имат сили, кои ще чакат. В понеделник искате помощ от близки, ще се бави и не само тогава. На Димитровден разправии ви уморяват, после ще мислите какво да промените в плана за работа, в претенциите към околни. Но пък решите ли нещо за професията си, няма да се отклонявате заради пречките, неясноти. С пари и партньори бъдете предпазливи, в любовта и по-търпеливи...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За тези 7 дни кроите разни планове, ситуациите са щедри на шансове. Все пак Лъвовете да преценят за кои идеи е време, от уикенда до петък да си дадат и малък отдих, да се заемат с битови грижи, с рутинни неща. В понеделник ще сте доволни от тази умереност и от постигнатото, вторник идва с трудности в делата, в сряда ще ви дотежи и това, че следвате чужди идеи, за да балансирате с партньори, колеги. Тактът е съвсем уместен, не е полезно преждевременно да споделяте намеренията си. Заслужавате, а и ще изисквате уважение в кръга си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Динамичен период, но няма къде да бързате, а и не е зле да отделите повече време на рода и тонизиране още от събота. В понеделник обмислете работа, лични отношения, с кавги не се постига много. От вторник Девите да засилят предпазливостта, изкушават ви с печалби и други обещания. Само че не бива да се хващате с неподготвени проекти, даже в сряда да кипите от енергия и идеи. Скромност и сдържаност ще ви водят към добри резултати в четвъртък и петък. Укрепвате доверието с любим, обвързаните слушат влиятелните близки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Хубаво 7-дневие, макар че от събота до вторник се очертават много и трудни задачи. Везните ще упорстват по рутинни, обаче са готови и за ръководна роля, шефове оценяват качествата им. Колегите – също, и ви радва отзивчивостта им на Несторовден, услугите им са важни за успеха ви. Все пак не припирайте с разширяване на някои начинания, не е време за такъв риск и за пренебрегване на влиятелните покровители. В любовта се натъквате на спънки, помислете как да ги отстраните, тогава можете да получите онова, за което мечтаете отдавна.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът ви амбицира за делови и лични промени, динамичен и успешен е за доста от знака. Скорпионите може да се доверят на късмета, плановете им са обмислени детайлно до неделя, от понеделник ги чака упорит труд. До вторник и шефове ще оценят заряда и доходността на вашите идеи. Сряда ще ви радва с печалби, най-голямата е обичта на близките, сега с тях се допълвате завидно. Колеги, познати, приятели също очакват помощта ви, колкото и да е тежко да „носите толкова дини под една мишница”. Започнато в петък ще върви трудно.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До Димитровден се държите на заден план в службата, между познати и рода, макар че имате високи амбиции. Сега Стрелците наистина трябва да приемат и по-ниска позиция, и екипна дейност, макар че мечтаят да се откроят в деловата сфера. В понеделник-вторник ви глождят неясноти, дразните се, че сте в чужда сянка. Все пак не губите от работата, скоро ще си извоювате самостоятелност. Четвъртък обаче е много уморителен, а напрегнатият петък предполага доста по-тактично да прокарвате идеи. Не допускайте компромиси с принципите си.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Ще ви се куп неща в делови и личен план да подобрите, например да отчитат по-високо приноса ви. Едва ли през периода можете да го постигнете веднага. През уикенда Козирозите обмислят как да действат, от понеделник ще проявят великото си търпение. Във вторник ще трябва да коригирате ред дела без спор, улавяте признаци за опасност и следва да помагате и на колеги, познати да ги избегнат. Има забавени задачи, ще хвърлите сили да ги свършите от сряда до петък. В работата ще откриете защо проблеми се задълбочават, бъдете нащрек.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През 7-дневието се очертават куп дела, но ще овладеете напрежението и няма да изостряте отношенията в обкръжението си през уикенда. До Димитровден Водолеите се трудят и по стари уговорки, за някои проекти не е дошло време, нека да се вслушват в мнението на колеги, познати. Има още въпроси, ще ги изясните на Несторовден, и то по-дискретно. В четвъртък не отстъпвате пред пречки в работата, ала не споделяте грижи, ядове, нито се хвалите с успехите, те ще са за целия екип. Дамите правят много за стабилността на връзката си.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът предполага такт и гъвкавост, но вие гоните високи делови цели и ще се хвърлите в работата без мисъл за отдих. До Димитровден това носи и добри резултати за група Риби, ала все пак да контролират амбициите си, да поемат и по-тежки задачи в напрегнати за екипа им мигове. В сряда се съсредоточете в свои ангажименти, някои потъват в мечти, в четвъртък се претоварват, молят за услуги този-онзи. Бъдете търпеливи по нови проекти в петък и реалистично преценете силите си. Господата имат проблеми вкъщи, да не ги омаловажават.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови