Хороскоп за 23 – 29 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 23 май 2020 в 00:00 4096 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Стремите се към делова изява, в която да покажете находчивост и умения, май уикендът ще ви предложи изненадващи условия за такива промени. Е, Овните да бъдат сдържани, някои много приказват, а с хвалби работа не се върши... В понеделник бъдете подчертано отстъпчиви, във вторник леко забавете темпо, възникват сериозни пречки в начинания и до Спасовден може да се изкушите от връщане към стари, познати и по-леки задължения. За личните неща не се налагайте, а помагайте на близки, с предпазливост ще си спестите огорчения.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За 7-дневието са характерни динамика и трудности, но пък усилията ще бъдат възнаградени подобаващо. Сега Телците да се грижат за тонуса, а с каквито и проблеми да се сблъскват, нека искат мнение от специалисти. От уикенда ви занимават и финансови въпроси, целите да бъдете полезни на близките и дома. Не всички са на ваша вълна и във вторник ще изострите спорове. От сряда се увличате по общуване с приятели и познати – дори от разстояние, в петък се трупат дела, молби за услуги. Необвързаните да опознаят добре избраника си...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът е натоварен, а вие кроите нови планове за изява в работата, улавяте добри шансове още през уикенда. Близнаците да не говорят много за идеи и ако им обещават подкрепа, да не се уповават на услуги, а главно на себе си. От понеделник привличате внимание на шефове, ще ви дадат едно рамо, и други също харесват стила ви. Във вторник ограничете дейността, съсредоточете се в основното, ще изясните детайли, ще привлечете сътрудници. Забавяте темпо, а и оставяте свои близки да се справят сами с грижи, все на вас ли ще се опират?

РАК (21.06 – 21.07)

Настроени сте за упорита работа, близки очакват услуги. Не е зле Раците да се вслушат и в интуицията, тя им подсказва възможни трудности и грижи още от събота. В понеделник пречките са явни и ви карат да мислите за самостоятелна изява. Не загърбвайте съвсем приятели и рода и не се бойте, че вашият труд няма да бъде оценен. Част от знака са чувствителни по финансови въпроси. За Спасовден ще изчистите проблемите, после не задълбавайте в детайлите, за да не си докарате нов яд. Дамите по-леко се справят и с лични неща, да не бързат.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас периодът не е твърде ведър, бъдете по-грижовни към тонуса си и не преживявайте толкова деловите проблеми. През уикенда някои Лъвове се тревожат и за финанси, в понеделник ще поемат част от задачите на колеги от екипа си, само и само да върви работата... Ще напасвате взаимодействието, във вторник си дайте кратка пауза, после прокарвайте идеите си за промени, но без спор. Критични сте към околните, а до петък услугите им са ви много нужни, иначе ще се преуморите. И на по-близки помогнете да се освободят от илюзии.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Разчитате или не на съдействие от близки за решаване на проблеми, трябва да проявите повече търпение през периода. Доста Деви не ги сдържа, имат хубави делови идеи, искат да спечелят пари и признание, да уредят битови въпроси... От уикенда поддържайте умерено темпо, прибързване и самонадеяност водят фалове и харчове. В сряда с такт ще стабилизирате съюзи, някои се мъчат да ви увлекат в авантюра, а вие предпочитате съвестна работа и до петък ще има на какво да се радвате. В лични неща бъдете сдържани, зависите и от родата...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През уикенда обмисляте задачите, които трябва да приключите в близките дни, не се суетете и не дръжте толкова на формата, а на същината. Група Везни да избягват спорове в понеделник, имат енергия да заразят и околните за работа, да сплотят екипа си до сряда, когато ги чакат още задължения. В четвъртък и петък ще има с какво да се хвалите, дори да сте се нагърбили с отговорности на колеги. Дано можете да си дадете кратък отдих, да общувате с природата, да изживеете красиви любовни мигове. Радвате се от все сърце и на малки неща.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През 7-дневието се настройвате критично за дела и лични неща, по-разумно е да преглътнете острите си думи. През уикенда внушавайте това и на околните. У дома и Скорпионите, и близки хора сега ще отдъхнат, ще обмислят фактите. В понеделник с екип ще постигнете добри резултати в работата, до вторник са вероятни печалби и повишения, ловите всеки шанс. На Спасовден уреждайте стриктно финансовите и административните теми, май пристъпвате към по-самостоятелни изяви. Петък не е за конфликти, победите ви ще бъдат кратки...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Периодът е изпъстрен с пречки и макар да упорствате по програмата си, едва ли ще оставате доволни от резултата. През уикенда Стрелците да огледат детайлите и да укротят нетърпението си, в понеделник-вторник ще се наложи да следват чужди идеи, няма да съжалят за това. В следващите дни се дръжте настрана от спорове в екипа или на близките. Особено господата да мислят за решенията и спокойствието у дома. От Спасовден това е главната ви задача, а и трябва да се каже: с отстъпки ще постигате повече, отколкото с припряност.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Сега сте настроени по-критично към колеги, познати и близки, а е уместно да успокоите ситуацията и да преглътнете укорите. Козирозите да се посветят на дома и обичаните, макар че не са доволни от хода на делата си и от полученото признание. До вторник можете да мобилизирате някои околни за изпълнение и на по-рутинни задачи, в сряда ще се съсредоточите в по-самостоятелни изяви, изяснили сте фактите и няма да позволите да ви въвличат в спор. Ще търсите други сътрудници и дейността ще е плодотворна, ала не се изтъквайте много.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Динамично 7-дневие, а вие сякаш сте по-пасивни, не бързате да се възползвате от всеки шанс. Още през уикенда Водолеите ще се откажат и от купони, сега просто предчувстват колко пречки в работата ще възникнат до Спасовден. Със старание и благоразумие изпълнявате задачите, шефовете ще бъдат доволни и ще приемат ваши идеи за промяна без разпри в екипа. В петък хармонизирате интимната връзка, държите на дадената дума и избраникът ви е сигурен във вашата подкрепа. Взаимното доверие е нещо, което е безценно и за двама ви.

РИБИ (20.02 – 20.03)

За вас периодът е под знака на сериозни анализи, свършеното не е малко, но вероятно си поставяте нови цели. През уикенда Рибите да не се изкушават от купони, на маса няма да решат делови и финансови въпроси. В понеделник трябва да имате готова програма за работа, макар че ненадейни професионални шансове може да я променят. Е, във вторник ще проучите задълбочено нещата. Ще упорствате и в следващите дни ще завоювате успехи, които в началото са били под въпрос. С примера си окриляте любим, рода, приятели да се борят...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови