X Advertisement

Хороскоп за 22 – 28 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 22 септември 2018 в 00:00 1818 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Понеделник-четвъртък са по-трудни дни за вас, гледайте от дреболии да не се стига до сериозни спорове, и то с близки, които често са ви подкрепяли. Сега Овните имат задача да поддържат равномерно темпо в работата и с бдителност да преодоляват възникващите проблеми, може да са на път или заради чужда непредпазливост. В петък вече ще почувствате прилив на сили, направили сте толкова много и от все сърце за обичаните хора, че жестовете ви няма как да останат неоценени. Ако търсите любовна връзка, нека да е с такт и търпение...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Сега имате доста поводи за празнуване, но и немалко делови тревоги, така че където и да сте – действайте предпазливо, за да не ви ощетят. Някои ще се мъчат да хитруват на гърба на колеги и партньори, от понеделник до сряда гонят големи амбиции, чувстват се непогрешими. Не е така, макар че околните не могат да отрекат приноса ви в екипа, чертаете си реалистични планове. Ако Телците имат здравословни проблеми, да не отлагат срещата със специалист, ще се възстановят по-скоро. В любовта затруднения, та не бързайте с решения.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие не е най-спокойно за вас, вероятни са неразбирателства с по-близки. Близнаците ще избягват да се месят в чуждите спорове през уикенда, може би очакват съдействие от приятели, роднини... Е, ще се справите със своите проблеми и сами, но не веднага, няма да е леко. От понеделник до сряда сте твърде придирчиви, не е време да се нагърбвате и с нови задължения към колеги и познати дори да зависите от някого. В петък може да прокарате свои идеи за бизнес, но внимавайте да не ви противопоставят на шефове, клиенти.

РАК (21.06 – 21.07)

Хубав период и в деловата, и в личната сфера, усилията ви носят желаните резултати. Е, през уикенда Раците проявяват повече амбиции отколкото е редно за момента, още в понеделник ще разберат: трябва да приключат стари неща, пък после да се втурват в новите. В сряда-четвъртък ударението е върху финанси – имате притеснения, но успявате да се справите и с това. В петък сте някак припрени, но на срещи с роднини и познати ще се родят нови идеи, а и вие имате план в запас, обичта ви окриля да се изявите, да печелите авторитет.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Динамично 7-дневие, затова до понеделник не бързайте с приказки, ако не сте си изяснили по кой въпрос как ще действате. Някои Лъвове доста зависят и от плановете на влиятелни хора, далновидно и с такт ще привлекат одобрение за идеите си. А и трябва да се каже, че сте преценили точно силите си, вместо да разчитате на чужди обещания. Е, във вторник не бъдете толкова критични, от сряда и четвъртък нещата се оправят, ако поемете самостоятелни инициативи, те ще са успешни. С любим преодолявате най-внимателно неразбирателства...

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Периодът е динамичен и за вас, навярно усещате, че трябва да отделите повече внимание на партньорствата. В деловата сфера Девите имат доста шансове, да преценят точно кои да използват. Не е нужно да коментирате пред колеги и познати, от сряда възникват куп проблеми, споровете бързо ще се изострят. В петък вече ще сте овладели противоречията, влизате и в нови сътрудничества, ще са ползотворни. Ако идеите ви са свързани с големи промени, творчество, бъдете търпеливи и упорити, най-близки ви разбират добре и ще ви подкрепят.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Дойде момент да се заемете с по-амбициозните си делови планове, пълни сте с енергия, шефове ви ценят и подкрепят. Везните да не се лъжат, че нещата ще стават лесно – в петък пречките са бол, те даже ще смятат: усилията им са си нахалост. Не са, май трябва да отделите повече време да се рекламирате, а и да укрепвате екипа си – през уикенда ще има разногласия, във вторник следва да уредите финансови и административни неща. Имате и поводи за празнуване с по-близки, обаче харчете много разумно и не давайте повод за никакви клюки.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е напрегнат, нищо чудно да обтегнете отношения с близки, но няма да позволите да ви налагат мнение, да ви диктуват финансови решения. Доста Скорпиони са прави да държат на плана си, да се дистанцират деликатно даже от приятели, ако не ги разбират. Стъпка по стъпка ще уредите път, начинания, обмислили сте ги в детайли и ако в петък се наложи, ще обновите стратегията си. Сряда и четвъртък дават простор за амбициите ви, вероятно с подкрепа за кариера и печалби. В личната сфера знаете какво искате и как да го постигнете.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Следващите дни носят доста поводи за празнуване, а има и от какво да бъдете доволни в дейността си. Стрелците да не се увличат, от събота до четвъртък е важно да укрепват новите си партньорства, делови или лични, те ще влияят силно на кариерата им занапред. Обаче купоните карат някои да отстъпват на чужди капризи, да пилеят време, сили, средства. В понеделник избягвайте спорове, във вторник уреждайте стриктно финанси и съюзи, ще си спестите неприятни изненади в петък. Царе сте на флирта, а понякога може да навреди.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

За вас периодът е напрегнат, чертаете си високи цели, изяснявате трудни теми. През уикенда Козирозите отделят повече време на домашните, да ги поглезят някак, подкрепата на близките им е доста важна. От понеделник се втурвате подир амбициите си в службата, но за едни планове е рано, а за втори надали ще получите веднага помощ от познати и приятели. В сряда и те, и колегите ще заработят по-усърдно в екип с вас, в четвъртък можете да привлечете и други сътрудници. Усилията ви убеждават, няма нужда от много приказки...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Като изключим четвъртък, когато ще се чувствате доста уморени и изнервени от работата и общуването, останалата част от 7-дневието ви изпълва с много оптимизъм. Водолеите отдавна упорстват по делови и лични задачи, шансът им се усмихва още в събота. В понеделник напредвате по самостоятелните си проекти, във вторник успявате и в екип с по-влиятелни професионалисти, в сряда стабилизирате нови бизнес съюзи. Ще съумеете да подредите нещата така, както вие смятате най-добре. В любовта – късмет, дълготрайна хармония.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Четвъртък е най-напрегнат и за вас, но можете да избегнете спорове и особено с близки, обикновено сте разчитали на подкрепата им. Рибите да проявяват търпение, в работата късметът няма да им се усмихне на часа. От понеделник ще търсите влиятелно покровителство, във вторник няма да забравите и своя бизнес инициатива. Упорството ви е завидно, но следва да го съчетавате с такт и постоянство, добрите вести и доходи ще дойдат скоро. Трябва да помислите за тонизиране, любовта ще ви дава вяра и настроение, а грижите ще отшумят.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Войната в Украйна от първо лице