Quantcast

Хороскоп за 22-28 октомври

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 23 октомври 2016 в 10:25 7898 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Задават се труднички седем дни, затова е разумно през уикенда да отдъхнете, а и да се погрижите за тонуса си. Овните ще анализират проблемите си и ще намерят изход и от най-сложните, като Раците лесно създават полезни връзки. Ако ви искат помощ, не я отказвайте даже да имате основание да се сърдите някому за минали грешки. В понеделник предпочитате самостоятелни задачи, ала и вторник, и четвъртък ще подскажат, че със съюзници по-резултатно ще действате. Само бъдете търпеливи, прокарвайте идеите си по-дипломатично.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Следващите няколко дни са доста натоварени, но вие сте ентусиазирани за работа, със сърце помагате и на околните. Телците да действат предпазливо, поддават се на емоции и може да допуснат детински грешки в по-напрегнати моменти. Някои се подвеждат от желание за бързи приходи на гърба на колеги и близки, не им прилича. Вторник ще покаже, че можете да печелите позиции само с далновидност, коректност и такт, а близките ви и да не споделят ваши мнения и идеи, ще се отзовават на молби за съдействие, обичат ви и ви вярват.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През следващите дни за вас на преден план са по-лични въпроси и е редно да избягвате противоречия за делови изяви, както и за домашни и интимни неща. Близнаците разчитат на подкрепа по линия на приятели, сега са от значение и роднинските връзки, необвързаните ще си дадат сметка колко важно и с кого са избрали да споделят живота си. В понеделник се заемате със самостоятелни неща, после зависите ту от компания, ту от капризни шефове. Бягайте от спор, щом не ви засяга. И да можете да наложите решение, това не е победа в битка.

РАК (21.06 – 21.07)

И за вас като за Овните следващите дни не са леки, привличайте помощници дори досега да не са ви били много близки. Раците имат нужда от отдих и възстановяване, второ, влиятелни познати ще вземат присърце някои техни грижи. Но се запасете с издръжливост, пречките се трупат, а критичността ви към околните може да влоши ситуацията. До четвъртък все има детайли за уточняване и изясняване, търпението ви ще издържи проверката. И по-добре като в сряда да се потопите в грижа за дом и близки, и да не я оценят веднага.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

До Димитровден - хубави дни за изява и печалби. Е, за някои замисли трябва и да проследите какъв ще бъде развоят в деловата сфера. Група Лъвовете няма да се откажат от идеи дори да се наложи в екип да вършат чужда работа, иначе делата няма да тръгнат. В повечето случаи обаче ще привлечете подходящи партньори, другите се палят от интересните възможности и обществената значимост на проекта. Мнозина се радват и да могат да помогнат на хора в по-трудна ситуация. Изяснявате детайли, искайте помощ от близки, ще се отзоват.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През това седемдневие нещата ви вървят добре, радват ви печалби. Някои Деви са смятали да действат сами по идеите си, но се оказва, че от колеги и познати могат да почерпят опит, информация, идеи, които да им донесат в пъти повече приходи. Други пък отсейват от досегашните си партньори онези, с които ще работят в бъдеще, май са се издигнали в йерархията. Зависите от шанса и от авторитетни хора, може да са нови шефове. Е, в четвъртък и петък май ще приемете и по-скромна роля в екипа, връщате се към стари проекти.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

До Димитровден не припирайте с делови начинания. Условията в службата не са подходящи, трябва да прокарвате идеи с подчертана отстъпчивост, налагат се ограничения заради проблеми в екипа или с приятели... Везните да посветят и повече внимание на най-близките, понеделник и вторник са за домашни задачи, май дамите трябва да следват плана на половинката си. Не се бойте, че ще изпуснете добър шанс за пост и печалби, ако сте подготвили проекта както подобава, всичко ще се подреди стъпка по стъпка, а приходите ще се трупат...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Следващите дни ви носят добри условия за изява и печалби, а и вие бъдете по-съсредоточени в задачите си, защото и шансът помага, но в кошара не вкарва... Скорпионите ще упорстват, добри резултати от труда им бързо ще се видят в състезания, на изпити. Симпатиите на шефове и други влиятелни хора също са извън съмнение, но все пак вие не се претоварвайте с работа. Ако в четвъртък възникнат грижи с тонуса, ще овладеете бързо нещата. Не искайте всички да вървят в крак с вас, от вторник помагате повече на колеги, ефектът е осезаем.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Идват дни, в които уж сте ентусиазирани за дейност и високи печалби, а ще се окаже, че не е време да се хващате с проектите. Защо? Ами Стрелците много говорят за идеи, вместо да подготвят практическата им реализация и да стегнат екип от приятели, съмишленици. И други да са инициатори на начинание, пак вие трябва да сте негов мотор. Ако имате хронични болежки, редно е да се погрижите за отдих. В понеделник задачите ви идват много, после се дърпате от чужди спорове, но ви е ясно защо делата не тръгват. В петък въвеждате ред.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Хубави дни, делата ви тръгват в желана от вас посока. Друг въпрос, че група Козирози трябва да положат повече грижи за здравето си, системна преумора не минава безследно. Но пък се чувствате тонизирани от постигнати цели и печалби, използвате пълноценно условията. Ако намерите време за купони с близки и колеги, всичко да е с мяра, тепърва има да укрепвате някакви връзки, да узаконявате отношения. Във вторник и четвъртък май работите повече за екипа си, но пък Димитровден ви радва с печалби, шансове за творческа изява.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Тези седем дни показвате завидно постоянство в делата си, ала не е зле да бъдете и по-критични, оценявайки редица ситуации. Водолеите не бива да робуват на правилото: залудо работи, залудо не стой, понеже в някои случаи е по-добре да се преориентират в друга дейност или към друг екип. Господата са упорити до инат, може да си докарат домашни ядове. Дамите се оправят с такт и търсейки роднинска подкрепа, около Димитровден може да тръгнат и на път. Във всеки случай успявате да намерите подкрепа и услуги, резултатите радват.

РИБИ (20.02 – 20.03)

За следващите дни е характерно ведро настроение. Все пак внимавайте, да не изоставите важни делови ангажименти неизпълнени. Сега Рибите се поддават на влияние на приятели и познати, но и в компаниите е редно да преследват целите си. Иначе ще се окаже, че напразно сте пропилели времето с разни бъбривци. В понеделник се запасете с такт и гъвкавост, ако искате да ви включат в печеливши екипи. Във вторник си дайте повече отдих, после ще проучвате информация, ще пътувате. Пречки има, та вие си спестете спорове...

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !