Хороскоп за 22 – 28 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 22 декември 2018 в 00:00 1806 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Празнично 7-дневие, а за вас ще се окаже доста уморително. Сега Овните хем искат да изяснят трудните въпроси, хем усложняват отношенията с близки, хем наблягате на купони. По-добре да следвате линията от Бъдни вечер и да се събирате само с най-обичани, те ви зареждат с жизнерадост и увереност, че ще се справите с всички трудности. Е, на Коледа ще разширите кръга, следващите именни дни може да ви отведат и далече от дома. Някои са щастливи с любим или домочадие, но други тепърва ще търсят подходящата половинка за себе си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

До началото на 2019 г. правите равносметки, ограничавате кръга, не се месите в проблеми на околните. Телците се пазят от разправии точно за празниците, но не е зле за малко да се поставят в положението на близки и познати, да вникват в техни грижи и радости. Дамите се справят по-добре с това. За Бъдни вечер цялото ви внимание е към дома и семейството, организирате запомняща се Коледа за най-обичаните. От сряда битови и служебни задачи се трупат, но няма да споделяте тревоги, намирате начин да балансирате финансовите неща.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Коледата искате да прекарате в тесен кръг, макар че сте доволни от деловите резултати и можете да развържете кесията за подаръци. Близнаците да не се изолират от колеги и познати, ще навреди на връзките им, а по тази линия сега ще има и важна подкрепа в служебната сфера, оферти за нови изяви и постове още в понеделник. Щом идват далечни гости или вие пътувате, насладете се на общуването, зарежда ви с невероятна енергия до четвъртък. Някои са кроили едни лични планове, но ако половинката иска друго, да не се противопоставят.

РАК (21.06 – 21.07)

Чудесни дни, но и домакинските, и служебните грижи ще паднат на ваш гръб. Това не дава право на Раците да бъдат резки или критични към околни, нека се радват на празника вкъщи, на постигнатото, а и на перспективите да се изявят в работата си. Е, не бързайте, Бъдни вечер е за мечти и пожелания, после ще трябва да уреждате въпросите съвсем практически - и административно, и финансово, с роднинска и приятелска подкрепа. В петък действайте по много точна програма, за да не останат нерешени задачи. Заложете на такт в любовта.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Време е да намалите деловия хъс и темпото, да се погрижите за тонуса си, за празника и близките. Лъвовете са купонджии, но за Бъдни вечер предпочитат най-тесен домашен кръг, искат да зарадват обичаните със скъпи подаръци и жестове на внимание. Не се хвърляйте във флиртове, ако сте обвързани вече. Финанси или други обстоятелства още на Коледа ще ви карат да се заемете с анализи и равносметки, сред партньорите ви има хитреци на едро и дребно, не ще стоите в сянката им. Имате си идеи, ще дойде и шанс за по-доходни изяви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Големи празници, а вашето настроение не е високо поради лични проблеми и натрупана служебната рутина. Ако Девите са във форма, ще намерят изход от положението, не тънат в меланхолия. Коледата зависи и от нагласата на ваши домашни, роднини, приятели, ще направите всичко да им е весело, вероятно сте заделили повече средства и сте организирали добре нещата. Ако обаче има пропуски и претенции, не си го слагайте на сърце, наваксвате през следващите дни, ала без да разчитате на помощ. Мнозина разгарят любовта в гнездото си...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Колкото по-уверено преследвате целите си, толкова по-доволни ще бъдете от тези празнични дни. Някои Везни се стремят да хармонизират партньорствата си, но от понеделник се впускат в разни обяснения и току виж уж Коледа и пр., усложняват отношенията с близки хора. Намалете темпото, проявете търпение и такт, от Стефановден ще начертаете много по-резултатна стратегия, а и личните си неща ще подредите по-разумно. Част от знака ще си оставят малка пауза в любовта, ще решат могат ли да вплетат емоции в общи делови проекти.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През уикенда си дайте малък отдих, следващите дни са празнични, но вас ще ви притискат проблеми. Не е време Скорпионите да напират за нови изяви, ще им дойде ред по-нататък. Подготовката на Бъдни вечер пада върху вас, не се сърдете на близките, макар че може да не сте в добра форма. Ако има поводи – предстои и коледно пътуване, за да се видите с обичани и уважавани хора. Не се притеснявайте, ако нещо не става както сте го замислили, усилията ви ще бъдат възнаградени чудесно точно когато тъжите как всичко се е объркало...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Дни за празнуване, а вие се настройвате критично, което не е най-уместно. Дано поне с обичани хора да преодолеете напрежението. Нека Стрелците да забравят причината за спорове, а и да бъдат по-пестеливи, макар че искат за блеснат пред близки и познати. За Бъдни вечер успявате, но не говорете много за нови идеи, старите са по-сигурни. От Коледа до Стефановден изпълнението изисква да давате много от себе си, вероятно ще поемате и чужди задачи, но с радост помагате, замествате... Услуги в труден момент създават ценни връзки.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Давате много, за да вървят общите дела, а празниците ще ви възнаградят и със служебно признание, и с изпълнение на ваши мечти и желания. За Бъдни вечер Козирозите ще направят всичко, за да зарадват околните, макар че сигурно си имат свои идеи кое как да става. По Коледа получавате ценно покровителство, изяснявате важни въпроси и в следващите дни макар по-дипломатично, но откривате още шансове за изява и печалби. За мнозина се очертават нови, и то чудесни партньорства, вероятно най-силно ще ви радва хармонията в любовта.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Вие сте склонни да критикувате и да се налагате. Това надмощие няма да е трайно, по-добре забравете за спорове, особено ако са стари. Група Водолеи да бъдат пестеливи, за Бъдни вечер са готови да угодят на всякакви капризи на близки, а и за Коледа следват чужди желания. Наистина е редно да се държите настрана от компании и познати, в чиято коректност не сте сигурни. Може да ви прехвърлят задачи, да ви провокират, да ви ощетят. От Стефановден силата ви расте, ще укрепите важни съюзи и ще използвате откриващия ви се шанс...

РИБИ (20.02 – 20.03)

За вас – тежки дни, но няма да отстъпите пред пречките, нито ще се предадете пред неразбирането. През уикенда Рибите ще търсят решение на свои делови проблеми, нека последват идеи на авторитетни хора, може да са им приятели. За Бъдни вечер и Коледа си позволявате кратка пауза - хем да отдъхнете, хем да се тонизирате за сериозните изяви, които сте си планирали. От сряда ще се борите с куп препятствия пред начинанията, но сте се стегнали и ще се изявите много убедително. Ако някой не е вярвал в любовта ви, най-сетне ще ви оцени.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови