Хороскоп за 21 – 27 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 21 септември 2019 в 00:00 1408 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Уикендът очертава куп трудности в работата, а вие сте въодушевени от своите делови идеи и не се притеснявате от пречките. Овните да не пилеят време в приказки, още в понеделник нека си организират екип и дейност, сега околните не са чак толкова стриктни. Във вторник се изискват големи усилия за реализация на плана, в сряда бъдете още по-усърдни, някои се изкушават от покана за купони май. В четвъртък и петък ще наваксате приятното общуване, ако сте приключили начинанията си. В любовта търсете хармония с избраника.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът е динамичен, заложете на по-тясно взаимодействие с близки, колеги, познати. Ако Телците имат проблеми с домашни, да не се притесняват, спорът постепенно се забравя и почивните дни ще възцарят пак хармония. Вторник е за упорита работа, ако трябва да се включите в парти и пр., да не е за сметка на делата ви. Намирате подкрепа за идеите си, за някои май сте се колебали доста. В сряда уреждайте административни и финансови неща, после няма да можете да разчитате на съдействие от рода и приятели, нито ще наваксвате забавянето.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

До понеделник се амбицирате за изяви и печалби, не налагайте насила мнения и идеи, со кротце, со благо нещата също се подреждат и най-вече в любовта. Близнаците във вторник не са най-доволни от резултатите, ала да не забравят – има и стари задачи за приключване, ще ги дърпат назад, ако не се заемат с тях. В сряда идват неочаквани възможности за кариерата ви, не се боите от пречки. Добре, но в четвъртък стабилизирайте по-равностойни тандеми или екипи, проучвайте информация, пътувайте, обаче по план, иначе ще се преуморите...

РАК (21.06 – 21.07)

Тези дни откриват чудесни шансове за вас, в деловата сфера сега може да се хванете с перспективни начинания или шефове да подтикнат кариерното ви израстване. Бъдете предпазливи - през уикенда с финансите, в понеделник и вторник не изостряйте спорове с колеги, партньори, клиенти и пр. В сряда изпипвайте детайлите в общи дейности. Някои Раци си патят от много високо самочувствие, други пък се грижат само за свои лични интереси и така губят даже приятели. В любовта се пазете и от авантюризъм, и от нереални оценки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие дава превес на общуването и умението да градите съюзи. Група Лъвове си набелязват по-дългосрочна програма за работа, дано вече си имат подходящи помощници. Оценявайте обективно и личните, и професионалните качества на околните, за да не ви обкръжат лицемери... В понеделник уредете административни и финансови дела, конкретната дейност ще започнете по-късно, до сряда нещата тръгват трудно. Може да пътувате, да проучвате нови въпроси, да привличате още хора. Други пък се заемат съвсем сами със задачи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Не сте в силна делова позиция през следващите 7 дни, действайте предпазливо и по възможност самостоятелно. Девите ще посветят времето до понеделник на развлечения, обсъждане на дела с близки и грижи за тонизирането си. Ако се стремите към промени в личен план, не бързайте да се хвърляте в авантюри, в нови връзки, а и в по-отдавнашни приятелства не всичко върви гладко. От вторник до четвъртък ще вложите много усилия за стабилизиране на служебни и финансови въпроси, трудностите са бол, но ако вървите в крак с екипа си...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

До понеделник сте ведри, вероятно и доволни от постигнатото в работата, в домашна среда. Везните не се хващат с битови грижи сега, ще им дойде ред в четвъртък, тогава им помагат близки. Във вторник ви се ще да поускорите някакви промени, вероятно делови, имате план за действие. Не бързайте с реализацията, а проучете още куп неща. В сряда акцентът е на финанси и партньорство. Гответе си резервен вариант, реагирайте оперативно, ако има неблагополучия. Наложи ли се да поемете повече товари в екипа, направете го.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Времето за отдих през този период е повече, от вас зависи да го направите и много приятно за домашни, роднини, приятели... Ще бъдете по-общителни и щедри, но и към вас проявяват внимание. Доста Скорпиони се вълнуват и от развоя на делата си, от вторник са готови да гонят амбициозни проекти, затова бързо да уреждат делови и финансови детайли в сътрудничеството с околните. Четвъртък ще ви покаже, още не е момент да подхващате свои инициативи, редно е да следвате идеи на по-влиятелни хора, да ги приобщавате към своите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Почивните дни ви водят на път, в други кръгове, носят информация и заради нея може да промените делови план. Едни Стрелци са недоволни от досегашни изяви и печалби, втори бързат да превърнат запознанства в любовни връзки. Бъдете по-търпеливи, понеделник и вторник са добри за приходи, но изискват бдителност и особено ако смятате да се влеете в нови екипи или да се заемете с нова дейност. В сряда сте излишно придирчиви към околните, а с тях може да направите тандем. В петък поемате повече задачи и укрепвате отношенията си.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Сега имате повече време за отдих, използвайте го за тонизирането си, а и да помогнете на близки в грижи за тяхното здраве. Доста Козирози да обърнат внимание на храната си, през уикенда по купони ги дебнат куп изкушения. От понеделник до петък гледайте да се приспособите към плановете на хората, по-влиятелни в кръга ви, в сряда не се месете в споровете на колеги, партньори, познати. Имате да приключите важни задачи, работете бдително, за да не се предадете пред пречки почти на финала. И за брачно обвързване не бързайте.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът е по-динамичен, не добавяйте към напрежението и присъщото ви нетърпение за значими промени. В личен план някои Водолеи не са доволни от разбирането на обичани хора, вместо да задълбават в спорове, нека поизчакат, времето ще разчисти куп проблеми. До понеделник следва да контролирате и апетита за развлечения, не всяка компания ви подхожда за купон и за работа. Във вторник епизодични познанства прерастват в дружба, вие ще поемете по-тежките отговорности. Четвъртък носи шансове, преценете обективно и риска.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Въпреки повечето почивни дни вие няма да забравите работата, а ще карате и близки да организират по-ефективно своята. Рибите обещават и разни услуги. Рискувате да се преуморите от чужди грижи, но пък ви радва мисълта, че сте полезни и общите начинания вървят. Във вторник-сряда, колкото да сте прави, намалете критичността, дълбаете прекалено в детайли. От четвъртък набирате информация и енергия за дела и печалби, може да се наложи да пътувате, да привличате още хора, екипът ще се учи от трудолюбието и находчивостта ви.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови