Хороскоп за 21-27 октомври

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 21 октомври 2017 в 00:00 48371 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Държите на равностойни партньори, а през това 7-дневие май се отдръпвате от някои начинания и компании. За едни Овни причината е в далечни пътувания, ако са по служба, ще им донесат успехи и печалба. При втори нещата са по-лични, преди да вземат окончателно решение за връзка, нека си дадат пауза и да обмислят ситуацията. В понеделник се стремите към самостоятелни изяви, но и проблемите са доста. В четвъртък и петък предстои тежък труд, няма да се изтъквате в екипа, а ако си видите пропуски, търпеливо променяйте нещата.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Следващите дни са благотворни за реализация на идеи, подгответе си програма за работа, не бива да рискувате. Доста Телци ще срещат разбиране у околните, ако се натъкнат на пречки – шефове подкрепят реализацията на идеите им. Може да ви поканят в екип или да ви дадат пълна свобода за стар проект. От понеделник до сряда ще отделяте много внимание и на близки – има поводи да празнуване, но има и теми за сериозен разговор и няма да го отлагате. Някои оставят купоните за петък, тогава обаче им се откриват и шансове за печалба...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Сега не ви е до домашни задачи, някои ще отложите направо за петък. Делата на група Близнаци не тръгват в желаната посока, нищо чудно за кратко да се поддадат на меланхолия. Ако в понеделник актуализирате плана си за работа, ще се убедите, че идеите ви са печеливши, а дават и немалко възможности за творчество. Някои имат желание за обществена изява, околните едва ли ще ги подкрепят. Не се предавайте, и в тази сфера, и в личен план съветниците ви не са най-мъдрите. Добре, че не отстъпвате от намеренията, ала хич не ви е лесно.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие ви изправя пред разни трудности, налага се да искате услуги от познати, с които не сте били близки. Раците усещат, че в понеделник не могат да разчитат на помощ от роднини, а във вторник няма защо да се връщат към стари делови проекти и уговорки. Бъдете предпазливи, с нови хора и работата няма да е най-резултатна, и често ще възникват спорове. Димитровден ви подсказва да не бързате, грешките ще струват скъпо. Важно е и екипите да се сплотят около знаещи лидери. В любовта гледайте душата, не само красотата.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът не е лек, има доста задачи, които ви възлагат без обещание за голяма печалба или издигане. Лъвовете няма да се огънат, работят старателно и ще заслужат уважението на шефа. Отделен въпрос, че колеги въртят интриги и от Димитровден ще се дръпнете настрана, имате си и свои проекти, а и грижи. Предишните дни сте оглеждали стари идеи, към които трябва да се върнете, но моментът още не бе назрял. Помагате много на домашни, на приятели – ще чуете мили думи за всеотдайността си, а и за създадения за другите празник.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Идващите дни са за плодотворна и упорита работа, подгответе си програма, за да не се почувствате преуморени още в понеделник. Много Деви целят добри печалби, но ако имат и недовършени домашни ремонти, да не ги протакат вече, от вторник напрежението нараства. Служебните ангажименти са доста, вие си решете дали да не отклоните някои молби за услуги на роднини и приятели. От Димитровден преценявайте по-внимателно с кого ще партнирате, понякога разчитате на хора, които не могат да свършат задачи, които вие им възлагате.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Този уикенд искате да ускорите важни промени в делови и личен план, ала няма да стане, ситуацията не е подходяща за идеите ви. Везните да овладеят нетърпението, промяна ще има, ще привлекат съмишленици, партньори. Но и трудностите от вторник са доста, бъдете по предпазливи при обвързване с нови хора и при уреждане на финансови отношения. Димитровден ще даде тласък на начинанията ви, шансовете са завидни, а и вие сте готови да работите от все сърце. Бъдете по-пестеливи, а при домашни грижи молете родата за подкрепа.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

И за вас 7-дневието не е леко, до Димитровден се сблъсквате с куп пречки при изпълнение на идеите си. Е, Скорпионите да си признаят: често не са най-тактични с околните, налагат мнение, готови са да пренебрегнат свои грешки, но не и чуждите. Споко, ситуацията се развива във ваша полза, шефовете ви се доверяват, ще ви подкрепят. В понеделник и вторник се пазете от спорове даже с близки, в сряда ще се чувствате капнали и особено след обяснения с близки. Затова не бързайте с нови проекти, стабилизирайте и разширете постигнатото.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Периодът ще е доста благотворен, макар че през уикенда може да се видите в по-пасивна позиция. И да изчакате да ви поканят в екип или да ви предложат сътрудничество, скоро пак ще сте начело в съюза, постигате много с такт и търпение. Стрелците да се готвят за проучване на информация, запознанства и обвързване с нови партньори, пътища. Влиятелни хора бързо ще оценят анализа на въпросите, който правите, ще се доверят и на професионалните ви умения, така че ще се радвате на печалби и награди, макар и не твърде бързи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Димитровден ще ви подскаже правилната линия на поведение – време е да се повеселите и да забравите всички поводи за стари спорове с близки, колеги и познати, които се подновяват от събота. Козирозите да бъдат търпеливи, техни усилия носят добри служебни резултати, постепенно изглаждат ред натрупани недоразумения. В понеделник поемате много обещания, още не е моментът за мащабните проекти, не търсете съдействие в компании по купони във вторник. Взискателни сте, но смекчете тона към друг. Домашни грижи остават по-назад.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Обичате самостоятелността, а сега следвате чужди идеи за своята работа или обществена дейност. Водолеите да подбират по-внимателно хората, с които обединяват сили, заради неподходящи може да пропилеят шансове за печалба и творчество. Не бързайте, от понеделник до петък ще трябва да направите по-сериозен анализ на ситуацията, има личности, които ще използват влиянието си, за да ви помогнат да се утвърдите. Някои са влюбени, но нещата не вървят ли според плана им, да разширят кръга си и да погледнат от друг ъгъл всичко.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Хубаво 7-дневие, за мнозина от знака носи пътища, запознанства, ровене из информация. Ако Рибите не пилеят време и средства в празни развлечения и приказки, резултатът от усилията им ще е добър. Обаче някои обещават доста лековато, втори се хвърлят в любовни авантюри, трети не решават овреме наболелите въпроси с партньори. В понеделник планирайте точно нещата даже да сте ги обмислили отдавна, във вторник не се захващайте със самостоятелни задачи, пречките ще се трупат в следващите дни, търпеливо ще ги разчистите...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови