Хороскоп за 21 – 27 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 21 май 2022 в 00:01 4505 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През периода има поводи за празнуване с близки и познати. Дръжте сметка за бюджета си и не се надявайте много, че околните ще се загрижат за дохода ви през уикенда. В понеделник Овните ще обмислят връщане към стари проекти, май е по-важно да гледат напред, към откриващи се делови шансове. В сряда-четвъртък проявете благоразумие, критичността ви е по-изострена, амбициите твърде високи. Ще печелите от разбирателство с колеги и клиенти, следвайте техни идеи, направете си стратегия, вместо да вините друг за свои пропуски.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

С деня на свети Константин и Елена влизате във ведър период и все пак трябва да използвате предоставяните ви шансове търпеливо. В понеделник Телците се притесняват за пари и партньори, във вторник изпипват всяка задача, шефове ще ги харесат. От сряда до петък ще има и нежелани изненади, но вие можете да се справите с всичко, вярвате в себе си, скоро ще убедите и другите в своя професионализъм, ще ги привличате с идеи. В четвъртък точно вписвате плана си в плановете на началство. Оставете си и време да се порадвате на любовта...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Сега поводите за разправии не са малко, да не ви подлъгват за спор с колеги, клиенти, познати, даже с близки. Скоро и другите ще се убедят в правотата ви, така че показвайте такт и прощавайте слабостите им. Близнаците може да демонстрират нужните грижи към околните през цялото време, хич не „чуват” клюки, не се месят в интриги и „войни”, а работят упорито за общото благо. В понеделник ще пътувате, ще търсите информация. Във вторник помагате и на шефове, задачите са трудни, от сряда до петък зареждате екипа си с енергия.

РАК (21.06 – 21.07)

За уикенда поемате куп делови и лични ангажименти, дано имате помощници. От понеделник Раците срещат пречки в работата, спъва ги и нетърпението им. Във вторник-сряда променяте нещата, избягвайте спорове и с подчинени, и с шефове. Някои искат да спечелят зад гърба на колеги и партньори, никак не е уместно, а и опитът им би завършил с огорчение. В петък ви се откриват нови шансове за доход и кариера, не пилейте време и сили, използвайте ги. И по-възрастни може да срещнат любовта, да се вгледат в познати, разбират ли ги?...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Динамично и плодотворно време, ако не дадете воля на прекомерни амбиции и инат. През уикенда Лъвовете не са склонни на отстъпки пред стари опоненти, па и пред близки. В понеделник влагате голяма енергия в делови партньорства, но май трябва да бъдете по-сдържани, търпеливи. Сряда е напрегната, ала носи нови шансове за печалби, кариера. Ловете и малките възможности, действайте по правилата, с реализъм. В четвъртък-петък задачите са куп, но вие искате и можете да помагате, това ви радва. Влюбени забравят за предишни несъгласия.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Динамично 7-дневие, задачите в службата и вкъщи са доста. Девите не налагат мнение, а запретват ръкави за работа. През уикенда точно изяснявате пречките, в понеделник балансирате партньорствата си и уреждате делови и финансови неща. Вторник-сряда са уморителни, нужно ви е спокойствие, не привличайте внимание. Другите ще отчетат усърдието, умението, скромността ви. Хубаво е, че удържате равномерно темпо до петък, а ако някой не уважава усилията ви – с такт ще го сложите на мястото. Открито обсъдете проблемите с любимия си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Сега имате добри условия за кариера и приходи, отговарят на вашето упорство в службата през уикенда, но се погрижете и за тонуса. В понеделник Везните ще си позволят повече развлечения, и това укрепва сътрудничество с приятели и познати. Май поемате куп чужди задачи. В деня на българската азбука пак не бързате с работа, връщате се към стари проекти и уговорки. До петък може да изчакате с по-амбициозните си планове, за да помогнете на близките, и те най-предано ви подкрепят в трудни времена... В любовта държите на принципите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е динамичен, а вие искате да изясните куп делови и лични въпроси. През уикенда Скорпионите не бързат, в понеделник ще подхванат вторите, но дискретно. Пълни сте с енергия и във вторник може да предизвикате спорове с околните, не е уместно. По-бдителните ще насочат вниманието към скритите рискове в работата, в сряда ще пазят колеги и познати от неразумните стъпки. Други пък в четвъртък ще отложат за известно време свои планове, за тях няма условия, благословия от шеф. Проблеми в любовта не споделяйте и с близки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Този уикенд не налагайте мнение на близки и познати, съсредоточете се в преодоляване на бариерата пред свои идеи. Амбициозни са, но от понеделник преодолявате пречките, обмислили сте организация на работата, съюзи. Много Стрелци не бързат, от сряда зависят и от плана на шефове, и от пропуските на колеги. Не се нахъсвайте за спорове, в четвъртък нещата се оправят, постигате желаните резултати, доходите ви растат. Все пак не е момент да се изтъквате, поддържайте спокойно темпо и добри отношения, радвайте се на любовта си.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През уикенда се погрижете за тонизирането си, следващите дни са натоварени. От понеделник Козирозите си чертаят високи делови цели, може да пътуват, да търсят информация, доходи. Не е лесно, във вторник-сряда покажете гъвкавост при преговори, отстъпчивост и пред по-слаби... Ще ви помагат близки, макар и не твърде бързо. Но вие също можете да направите много, като контролирате амбициите си и действате внимателно, стъпка по стъпка към успехите. Ако за нещо не ви достигат сили, опрете се на придобития опит и на предпазливостта.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Седемдневието е динамично, ала на вас ви се ще да ускорите и още делата си. Водолеите да се съсредоточат в задълженията си, до понеделник няма защо да споделят с околните идеи, тревоги, огорчения, за деня на българската азбука може за се почувстват и недооценени в работата. Избягвайте спорове с близки и познати, в следващите дни поемате нови и доста трудни задачи, така че вие ще привличате други хора за сътрудничество. Петък е най-напрегнат, макар че накрая се справяте с всичко. Необвързаните може да срещнат голямата любов.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът е белязан от поводи за празнуване, а и работата не чака. От деня на свети Константин и Елена Рибите ще получават нови, трудни задачи, няма да им е до купони. Пък и сътрапезници едва ли биха помагали в дела. Вторник-сряда ще ви убедят: ако действате сами, всичко ще става по-бавничко, но пък по-качествено, шефовете ще ви оценят и твърдо ще подкрепят идеите ви. В четвъртък не приказвайте много какво и как смятате да правите, петък е по-добър за начинания. Печелите приятелства, дали някое ще прерасне в любов?

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови