Хороскоп за 21 – 27 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 21 юли 2018 в 00:00 1335 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Това 7-дневие ви изправя пред доста трудности, но вие няма да се отклоните от задълженията си в работата. Ако имате възможност дори за кратък отдих, можете да я използвате, поне за изясняване и оправяне на лични неща ще имате файда. От събота до вторник грижите за близките са водещи при много Овни ще поемат и техни задачи. От сряда балансирате делови отношения, знаете, че зависите от по-влиятелни хора, роднини. Свободните сърца може да се насочат към брак, дамите няма да бързат, и след време ще бъдат доволни от избора си...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът ви изправя пред проблеми, май трябва да се ориентирате към по-сериозни промени в деловата сфера. При избора си част от Телците се водят от постове и заплащане, това може да им изиграе неприятна шега. До вторник следва да промените редица неща в партньорствата си, да привлечете и нови хора в екип. Съобразявайте се и с тяхното влияние, с желанията им. Сряда и четвъртък носят още шансове за изява и доход, натоварването ще е повече. Грижете се за тонуса си, а в любовта се отнасяйте сериозно към другия човек.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас дните са хубави, макар че в работата трудностите са много, а и доста близки ви търсят за съвет и помощ. Близнаците могат и съдействат с голямо желание, от сряда знаците за благодарност се трупат. От събота до понеделник пречките са по-изнервящи, във вторник сте критични, май прибързвате. Е, ще овладеете това настроение, а и имате приятели, които ще ви подскажат куп чудесни идеи. В част от случаите импулсът за убедителната ви изява идва от любим. Не забравяйте отдиха, заредете батериите с помнещи се преживявания.

РАК (21.06 – 21.07)

Тези дни предполагат по-внимателно да проучвате нещата, с които се заемате, има куп неясноти в деловата и личната сфера. Раците разчитат на интуицията си и дано тя не ги подведе, ала все пак да не поемат много големи обещания през уикенда. В понеделник уж дълбаете в детайлите, а дали ще предвидите риска от ощетяване? В сряда привличате нови сътрудници, затова в четвъртък уреждайте отношенията стриктно. В рутинни дейности не правете припрени промени, но отвори ли се някакъв шанс – решавайте овреме. Любовни грижи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Много са грижите ви през следващите дни, така че е добре да действате по-самостоятелно по деловите си задължения. От събота до вторник група Лъвове доста зависят от благосклонността на шефове, съсредоточеността в работата, а и при уреждане на финансовите въпроси ще бъде оценена. В сряда трябва да следвате стриктно програмата си, има риск от преумора. Обичате промените, но за да бъдат по-ползотворни, от четвъртък търсете съмишленици, успехът зависи от правилен и бърз избор. За здрава любовна връзка е нужно търпение.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Ще ви се стори, че времето тече по-мудно, но не е уместно да настоявате на идеите си за промени в делови и личен план. Някои Деви ще надмогнат ред неразбирателства с близки, само че ще забравят ли проблема, след като им простят? От събота до вторник имате служебни дела, които са забавени или несвършени така, както вие умеете. Спокойно и последователно ги разчистете, професионализмът ви личи в детайла, а и в сряда-четвъртък изяснявате други, важни неща. Заслужавате кратък отдих, ала не давайте воля на тщестлавието...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Лятото ви настройва за почивка и по-спокойно делово темпо. Друг въпрос, че Везните имат някакви неразбирателства с колеги и близки – ето допълнителна причина да не припират с начинания. Понеже държите на взаимодействието, ще търсите помощ от приятели и роднини, за да отстраните пречките. В сряда ще видите първи резултати от тези усилия, в четвъртък анализирайте подробно ситуацията, има и нови проблеми. По финансови въпроси не слушате съвети, но стратегията ви е правилна. И може да се поглезите, а и любим да зарадвате.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Рутинните служебни задачи ви отегчават лете, а не е зле да ги изпълнявате с подобаваща дисциплина и професионализъм. Скоро се очертава да получите още отговорности, ще се събуди желанието ви за изява, новаторство, печалби. През уикенда Скорпионите да се огледат за оферти, понеделник обнадеждава. Във вторник обаче не прекалявайте с обещанията, има куп неща за уреждане, а и лични вълнения няма да ви липсват. В четвъртък-петък стабилизирате съюзи. За любовно обвързване точно сега не бързайте, предстоят по-интересни срещи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Сезонното отпускане е характерно и при вас, застоявате се вкъщи, мислите за отдих. Любими чакат внимание, а вие гледате главно кариерата си. Стрелците да се стегнат, особено господата от понеделник ще трябва да се нагърбят със задължения на колеги, партньори, роднини. Уредете по-стриктно финансови и административни въпроси във вторник, някои печалби се бавят, обаче можете да компенсирате бюджета си в сряда или петък. Сега ви влекат нови проекти, не забравяйте бдителността, в началото пречките не изглеждат твърде големи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Сега в службата и вкъщи е объркано, шумно, но вие пазите самообладание и се нагаждате към по-деликатните ситуации. В понеделник Козирозите следва да поемат задачи на колеги от екипа, във вторник обаче няма да се пресилват заради този и онзи. Стремите се към по-сериозни промени в стила на работата, от сряда действате в тази насока. Не забравяйте да уредите и финансовата, и административната страна на нещата, само с майсторлък кариера не се прави. И да има поводи за критики, на приятели се доверявате без много приказки...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Лято – не лято, вие се затваряте в себе си, пречки ви правят по-самокритични и по-подозрителни към партньори, колеги, па и познати. Водолеите да следват своите идеи, дори да не са най-добри, от клюки нека бягат далече. Понеделник ви сближава с нови хора, анализирайте внимателно мотивите им. От вторник задачите ви се усложняват, в сряда предпочитате да действате сами по плана си. В четвъртък резултатите си заслужават, но не се отпускайте, и занапред ще има трудности. В любовта слушате сърцето си, други си правят тънки сметки...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Времето не лети и за вас сега... Е, ако имате финансови грижи, вие ще бързате да решите някак проблема, дано не е за сметката на колеги, партньори, близки. Дамите от Риби по-умело се справят с трудностите, господата нека заложат на сдържаност и пестеливост, не да хитруват. Преценявайте критично ортаци, помощници в понеделник-вторник. Не се месите в техните дела, но може да зависите от стъпките им. В четвъртък сте нервни, уморени, но не намалявайте бдителността, за новите ви идеи ще се открият шансове и трябва да ги уловите.

Виж още за: