Хороскоп за 21 – 27 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 21 декември 2019 в 00:00 8006 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът е празничен, затова ви се ще да планирате по-дългосрочно редица неща. Все пак до четвъртък следва да изяснявате обстойно условията за изява и печалби, за обединяване с нови хора. В понеделник Овните да не поемат много задачи, до оставят нещо и за петък, преди това възникват куп трудности в работата и трябва да проявят бдителност. За Бъдни вечер и следващите дни избягвайте общуване с големи компании, част от хората се мъчат да ви вкарат в спорове, месят ви се в дела. Имате свои грижи и радости, там да са очите ви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Празнично 7-дневие, стегнете се за работа, за да се стегнат и вашите колеги, партньори, домашните... Телците не са наясно с доста неща през уикенда, но в понеделник ще привлекат сътрудници за реализация на идеите си, доходни са. На Бъдни вечер мечтайте, имате и нереализирани планове, към които си струва да се върнете, или пък подкрепете роднини и приятели за изпълнение на техни намерения. Спойката между вас става по-силна, ще води към сериозни общи успехи. Любовта и уважението на близки хора сякаш дават крила на мнозина.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Коледните празници са предшествани от доста делови задачи и общуване, та може да пренебрегнете покани от рода и приятели. През уикенда Близнаците ще се съобразяват с чужди идеи, в понеделник очакват влиятелна подкрепа за реализиране на техните. В тихата и свята нощ ще мислите за трудностите, с които предстои да се захванете лично, може да е и поемане на част от чужди отговорности през следващите дни. В четвъртък силата си черпите от любовта, някои зареждат с енергията си дом и семейство, помагат на нуждаещи се хора.

РАК (21.06 – 21.07)

Големи празници идват, а не ви е весело. Едни Раци са преуморени или болни, втори не са доволни от развоя на лични неща, трети се сблъскват със сериозни пречки, техните амбиции не са реални. В понеделник внимавайте с финанси и по пътища, във вторник избягвайте разпри с близките, в сряда споделете пред приятели какви пречки ви спъват, да дадат едно рамо. Е, мнозина не разкриват идеите си за печалби и кариера, може и да не са решили как точно ще действат в бъдеще. Стефановден ще ви окуражи, но не гонете пост, а убедителна изява.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Коледа ще ви зареди с обич и енергия, необвързаните може да срещнат сродна душа, останалите ще се насладят на общуването с близки, познати. Лъвовете ще пътуват, влизат в нови кръгове, привличат много симпатии. През уикенда основа на съюзите ви ще бъдат чужди идеи, не бързайте да налагате своите в понеделник. На Бъдни вечер обаче сте организатори на чудесни часове у дома, после ще се отворите и за света, търсят ви за услуги, съвети. До Стефановден задачите са бол и трудни, овладейте критичността, правете нужното за екипа.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Не ви е най-празнично, едни подготвят нови проекти и упорстват в дела, други не са доволни от постигнатото в службата или ги мъчат разправии с колегите. През уикенда Девите да се отпуснат, служебните им резултати не са лоши, от понеделник ще могат да изяснят и още проблеми. На Бъдни вечер се откъснете от познати и съседи, най-близките заслужават цялото ви внимание, с такт и упорство ще направите доста да почувстват обичта и коледното вълшебство. В четвъртък се амбицирате за кариера, но май петък да ви предложи шансовете.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Празници идват, ала от уикенда вие си чертаете нов план и хич не мислите да протакате изяви. За Везните дните са напрегнати, в понеделник и вторник да не се изясняват с колеги, партньори, клиенти, биха се отклонили от важните си задачи. Все пак не прекарвайте Коледата си в професионални ядове, веселете се с близки, познати, някои скоро ще ви протегнат ръка за помощ. В четвъртък актуализирайте замисленото, трудностите ви подсказват къде и какво точно да промените. В петък бъдете бдителни за целия екип и да не сте формален лидер.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Празниците ви настройват за анализ и равносметки, трябва да се каже: имате какво да обмисляте до Стефановден. През уикенда Скорпионите се насочват към самостоятелни начинания, време е да уредят парични въпроси, да стеснят кръга до най-доверени хора. В понеделник отстоявате мнение пред шефове и колеги, за близки създавате финансова сигурност. В следващите дни някакси бързате за промени, а има неща за довършване вкъщи, за службата. Четвъртък ще подскаже да контролирате хъса за постове, важно е да проявите дарбите си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

По Коледа се очертават куп задачи: едни за довършване, други - да угодите на близки. От уикенда Стрелците разчитат и на услуги от околни, не е изключено шефове да одобряват стила им на работа и да им възложат още отговорности. Понеделник е за контакти, мнозина искат помощ, това ще направи следващите ви дни по-трудни. Коледа обаче е щедра, ще зарадвате домашни и приятели някак. На купони не се изкушавайте от флиртове и авантюри особено ако вече сте обвързани. Пречките до Стефановден уморяват, но разкриват и шансове...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Следващите дни ще укрепват връзките ви с колеги, познати и близки, още от уикенда мнозина мислят как да се впишат в празничните коледни традиции. Колкото и делови задължения да имат, Козирозите ще поддържат равномерно темпо, ще търсят търпеливо подходящи помощници за начинанията. На Бъдни вечер мечтайте, но не напирайте за промени, а и не се разпростирайте на много широк фронт. Коледа идва с проясняване на куп ситуации, а и с нови шансове, за тях няма да разчитате на услуги от приятели, а на хармонични партньорства.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Тази Коледа вече е на прага, а вие не спирате да щурмувате делови задачи. В понеделник-вторник Водолеите да избягват спорове и особено със старите си опоненти. Поемете част от товара на другите в екипа, за да няма закъснения, пропуски. На Бъдни вечер забравете амбиции и разправии, в следващите дни ще укрепвате по-плодотворни съюзи и ще реализирате амбициозни идеи. Има доста желаещи да работят с вас, вие ще си прецените дали не са ви по-изгодни самостоятелните проекти. В любовта получавате нещо мечтано и заслужено...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Светли празници идват и е време да позабравите за деловите проблеми. Рибите може и да не последват съвета – през уикенда са готови за спорове и с близки, във вторник спънките в работата са големи. На Бъдни вечер поне избягайте от тези ядове, няма как да ги разчистите от раз, а близките чакат знаци на обич и внимание. На Коледа прокарвайте идеите си търпеливо, с такт, после по-лесно ще намирате сътрудници за всички задачи, които си поставяте. Стефановден ви носи приходи, нещата тръгват добре и това ви изпълва с щастлива умора.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови