Хороскоп за 21 – 27 април от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 21 април 2018 в 00:00 13717 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът ще ви се види уморителен, дали нямате принос за напрежението и вие, то нараства до петък. Доста Овни не са последователни в работата, след успех се отпускат или често се колебаят да продължат ли начинание докрай. Други пък упорстват на мнението си, когато е редно да отстъпят, а и да си простят взаимно с опоненти. Във вторник си давате ясна сметка колко много зависите от колеги и шефове, пречките са пред целия екип и със сплотяването не бива да се чака. И в лични неща дръжте на сговор, иначе губите ценни хора.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Това 7-дневие помага да се обърнете към нови делови шансове и да забравите за старите спънки и ядове. Няма да стане изведнъж, но Телците са се запасили с упоритост да довършат започнатото до понеделник. Оферти и задачи ви импулсират за изяви. Все пак не поемайте много ангажименти към близки и колеги, силите ви не са безкрайни. Има и друго, трябва да балансирате някои партньорства, околните разчитат вие да ги спасявате, да им помагате. До петък ще решите поне за финансови молби да бъдете по-строги, но с подобаващ такт.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Следващите 7 дни ви карат да се заемете с уреждане на лични отношения и неща. Група Близнаци може да се насочат към съжителство и брак, други ще помагат на родители и деца при домашни проблеми. Със ситуацията в работата не сте съвсем наясно или на моменти е нужно да укротявате въображението си. Вторник и сряда ще донесат подкрепа от шефове, а в самостоятелни начинания ще се справяте доста по-лесно, околните ви изнервят с претенциите си. Да, ще намерите ключе към всеки, в четвъртък предпазливостта ви пести разправиите.

РАК (21.06 – 21.07)

Тези 7 дни ще ви подскажат решение на делови и лични проблеми, зареждат с енергия и амбиции. Някои Раци ще предпочетат самостоятелни начинания, но още в понеделник ще се уверят – могат много за напредъка на целия екип, не е лошо и да помагат повече на колеги, партньори. Така успехът ви е сигурен. Мнозина ще си обясняват всичко с късмета ви, той не липсва, но му помага добронамереното отношение към сътрудници, даже към стари съперници. От четвъртък идват още оферти, няма да сте в чужда сянка, не налагайте мнение.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Възможности за развитие в деловата и личната сфера ви носят следващите дни. Много Лъвове отдавна кроят нови планове за изява и печалби, въпросът е как да привлекат подкрепа от по-влиятелни хора. Шефовете са вечно заети, ала вие няма да се откажете да искате съдействие от тях, ако вече сте споделяли едно-друго за идеите си. От понеделник обаче трябва да сложите емоциите под пълен контрол, не зависи от вас да ускорите начинания, приходи, не бива и да налагате мнение, да влизате в разпри. В петък - желани резултати и в любовта.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

И вие не сте съвсем наясно с деловата ситуация, а в личен план са възможни неразбирателства с близки. Девите няма да се примирят с пречките пред кариерата си, с ниски доходи. Ще действате прагматично, а в повечето случаи и сами, така по-лесно намирате начин да преодолеете проблемите си. Още от събота се дистанцирате от грижите на обичайното обкръжение, в понеделник близките ви влияят малко объркващо, после стабилизирате съюзите. Четвъртък е уморителен, но не протакайте решения, пречките се трупат, ще се справите...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Хубав период, мнозина ще си гарантират убедителна изява, по-висока делова позиция, добри постъпления. Везните имат немалко идеи за работа, но сега е време да следват желания на шефовете. Разбира се, внимателно ще уреждате правни и административни подробности, до четвъртък получените поръчения май ви изпращат на път или да разширявате дейност, клиентела. Не допускате припряност, а от вторник укрепвайте и връзка с колеги, не ви трябват врагове и завистници в петък. Покрай делата не забравяйте някак да поглезите обичания.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Трудно 7-дневие, бъдете по-търпеливи за преодоляване на пречките, някои бързат да дават мнение, без да са анализирали докрай фактите. В понеделник доста Скорпиони ще се ориентират към нова дейност, някои имат доходни идеи, във вторник ще привлекат и влиятелни покровители. Други от знака се преуморяват, но в сряда трябва да подкрепят близки, познати, които са в по-тежка ситуация. Искрената ви грижа ще ви спечели още приятели, вероятни са и нови съюзи до петък. Старите дружби също не са загърбени, искат ви помощ.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие носи делови неясноти, не бързайте да действате по своите трудни задачи или да съветвате околните как да се справят с техните спънки. Стрелците да не се мъчат да угаждат на този и онзи, а да дълбаят по своите задължения. Искат ли ви помощ, преценявайте точно как и какво да правите, във вторник ще има напрежение, изненади. Мнозина са енергични, смятат да се заемат със самостоятелни начинания, да се подготвят и научно за дейността, да привлекат покровители. В петък не разкривайте запаса си от идеи за бизнес.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът ви изпълва с енергия и амбиции, готови сте да гоните по-високи постове, печалби, да отстоявате идеите си. Доста Козирози са имали и сериозни опоненти, сега да не форсират нещата, те се подреждат сами. Имате нужда от тонизиране, но от вторник работата така ще ви увлече, че ще поемете и част от отговорностите на колеги, а други ще убеждавате с такт и търпение да ви следват. В четвъртък вече отношенията се хармонизират, зареждате се със сили да реализирате замисленото докрай. В петък шансът ви е в любовта.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Следващите 7 дни изискват повишено внимание, още от понеделник ще се трупат пречки. Водолеите да не подценяват и влошаване на финансите си, то може да усложни отношенията им с близки, партньори. Във вторник и сряда ще прокарвате идеите си с дипломация, после са вероятни и остри конфликти. Дали не е по-разумно да заложите на сътрудничество или да се отстраните от спор, който не ви засяга? Обвързаните ще се радват на добро разбирателство, свободните сърца едва ли ще използват шанса си да задълбочат някой флирт.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Започващият период не е лек и за вас, не го усложнявайте с припрени стъпки. Група Риби се хвърлят в разни начинания, поемат обещания, налагат мнение. Такъв подход не обещава големи и трайни успехи, във вторник ще се убедите: трябва да забавите темпо, да се възползвате и от по-малки шансове за изява и доход. Ако ви се открият възможности за друга дейност, търсете покровители, помощници, при това градете съюзите си с искреност и принципност. Петък е уморителен, но е редно да се трудите сериозно и да изпълните поетите задачи.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови