Хороскоп за 20 – 26 май

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 20 май 2017 в 00:00 13866 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Това 7-дневие е изпъстрено с празнични поводи, но вие имате работа, а и се натъквате на по-сериозни пречки още от понеделник. Някои Овни ще пътуват или ще прехвърлят доста информация, за да се ориентират в бизнес ситуации, не са доволни от приходи. Не бъдете крайни, анализирайте свои партньорства, не от всички печелите. Не обсъждайте темата на маса, сега там не се уреждат важни неща, нито с отскоро познати хора. От сряда най-стриктно събирайте документи, разплащайте сметки, търсете полагаеми административни услуги.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Никой не се съмнява, че сте стриктни във всичко, с което се хващате, но куп колеги, познати и близки не са като вас. Телците тактично да подскажат кои недостатъци в работата следва да бъдат наваксани бързо, а и самите те да се вслушват в съвети на специалисти, за да не берат ядове с техника и да плащат грешни пари при повреда. От понеделник забавяте темпо, търсите влиятелна подкрепа за идеите си. Ако и юридически сте си уредили проблемите в сряда, ще си спестите спорове и намеса в лични неща. На маса не допускайте клюки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Константин и Елена, 24 май, Спасовден – все поводи за отбелязване с близки и познати, но и работа ви чака, хич не се увличайте. Група Близнаци обичат купоните, сега им е от по-голяма полза да отдъхнат скромно, да обмислят свои идеи, да се огледат за нови сътрудници и съюзници. От понеделник трябва да разчистите изостанали ангажименти, ала не задълбавайте прекалено в детайли, избягвайте спорове. От сряда градите нови екипи, равновесието е крехко, а вие държите на взаимно допълване. И за флирт не се залъгвате, няма ли хармония.

РАК (21.06 – 21.07)

От събота да вторник можете да забавите темпото, има от какво да сте доволни в работата, постъпленията са добри, близки и познати се съобразяват с вашите желания. Раците да очакват още примамливи шансове за професионалното им утвърждаване и издигане, но през следващите дни позицията им е по-зависима от мнението на мнозинства или по-влиятелни личности. Можете да се справите с трудностите, а и роднините ви са плътно до вас, ще помагат с каквото могат, имате ясен план кой и как ще е полезен. Любовта ви вдъхновява за творчество.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Късметът е с вас през 7-дневието, ала си зависи вие как ще го оползотворите в работата. Лъвовете са готови да рискуват с нови екипи, да усвояват знания и умения, упорстват по делата си, сега най-важно е да се съобразяват с реалните процеси. Невнимание и за най-малка дреболия ще ви нанесе и финансови, и нематериални щети. Често действате и се съветвате с приятели, а и те грешат, затова от Спасовден претегляйте чуждите доводи на своя кантар, наложете си ограничения, планирайте точно. Ако в любовта няма искреност, ще ви дотежи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

До вторник намалявате деловото темпо, имате нужда от отдих, има и поводи за празнуване с близки. Девите май не мислят за постиженията си, не са малки, а се впускат в анализи какво и защо не е станало по волята им. Избягвайте съюзи с хора, в чиято коректност не сте уверени, пък и бизнес ангажименти, в които няма да работите така, както обичате. От сряда намирате влиятелни личности, които ще подкрепят идеите ви за начинания и печалби, но ще се наложи и да ги актуализирате. Стъпка по стъпка напредвате, бъдете тактични и сговорчиви.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Чак на 24.05 излизате от домашни и семейни грижи, приятно ви е да създавате празнично настроение вкъщи и за роднини, има и поводи да бъдете доволни от деловите си усилия. Обвързаните се радват на хармония в отношенията си, но все пак са пестеливи и в тази посока ще ги укоряват... Везните имат и нови професионални проекти, но реализацията зрее бавно, четвъртък ще очертае и предстоящите трудности. Късметът ще бъде с вас, постарайте се да изградите сплотен екип, предстоят и пречки, не ще можете да мислите само за своя джоб.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Иска ви се да изясните важни делови и лични въпроси, но дали уикендът е подходящ?... Едва ли, доста Скорпиони имат покани за купони, не е време да се взират в пропуски и прегрешения, да критикуват даже близките. По-разумно е да отстъпите, да премълчите, с роднини и проверени колеги ще трябва да промените отношения, но най-тактично. А до Спасовден вие сякаш сте готови да зарежете екипните изяви заради самостоятелност, да привличате набързо сътрудници. Толерантността и предаността ви ще бъдат оценени, потърпете.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Трудно 7-дневие, вие сте си набелязали куп идеи за работа. Стрелците искат помощ и разни услуги от познати, но няма да си спестят ядове и притеснения. Внимателно избирайте съветниците, некомпетентни и некоректни могат да ви вкарат в още по-нежелани ситуации до Спасовден. Част от зодията хранят амбиции за лидери, в професионален и обществен кръг сега е по-разумно да оставят ръководството на по-подготвени и обиграни личности, жестът ще бъде оценен и след време възнаграден. Сплотеният екип печели, па и вие не губите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Време да се отдръпнете от екипи и дела, за да планирате новите си стъпки за изява и печалби. Козирозите са дискретни, когато имат ядове или се натъкват на пречки, пък и 7-дневието носи куп поводи за събиране с по-близки. Към тях ще насочите грижата и куража си, имат нужда от съвети и навременна помощ. От 24.05 ще търсите по-равностойни партньори за бизнес, старите са правили номера, ограничавали са ви в работата. Не ви се ще да спорите, да воювате, а да действате със сърце, майсторство, мащаб, след Спасовден идва и този шанс.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Ведри дни, каквито и трудности да имате в работата. Едно, че Водолеите са си доволни от хвърлените усилия и с дохода могат да направят истински празник за свои най-близки. Второ, от понеделник ще има промени в деловата сфера, мнозина ще получат и по-добри шансове за изява и печалби. Ще се хванете с новите задачи ентусиазирано, но не прекалявайте с взискателност към колеги и познати, твърде критични сте в сряда. Вашите резултати са привличащ пример, другото е разбиране и мъдра грижа към онези, които обичате и пазите от беди.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Трудно 7-дневие, вие усещате, че и сега можете да направите много за изявата и печалбите си. Само че бавно и търпеливо, за изпълнение на куп задачи вие трябва да покажете голямо старание. Рибите улавят точно кои дребни ядове им предвещават сериозни грижи – във вторник, сряда и петък ще поемат и чужди задължения, за да върви общата дейност в екипа. Някои са правили празнична програма, има и поводи за купони, но ситуацията не позволява да пилеят време за удоволствия, и в личните отношения има неща за изглаждане, не ще отлагат.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови