Хороскоп за 20 – 26 януари

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 20 януари 2018 в 00:00 48491 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Хубаво 7-дневие, то ви кара да обърнете доста внимание на колектива, в който работите, и на домашните си задължения. Група Овни ще открият ненадеен шанс за изява и печалби, но понеделник е пълен с поводи за спорове с близки, във вторник не се чувстват разбрани от колеги и познати и ще премълчават идеите си, в сряда ще се нагърбват и с чужди задачи. Имате енергия и идеи за всичко, показват следващите 2 дни. Дамите да не пренебрегват битовизмите, а грижите за децата трябва да бъдат дисциплиниращи. Не е време за флиртове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Нямате финансови или делови причини за безпокойство, обаче ведрото настроение някак ви се изплъзва през започващото 7-дневие. Телците да не си го изкарват на колеги, познати и близки в понеделник, от вторник главната им задача е привличане на симпатии и помощници, а и грижа за това обкръжение. Е, в това е вашата сила и укрепването на новите партньорства ще ви радва, а в четвъртък и петък ще ви се открият и перспективи за кариера, и източници на печалби и обществен престиж. Любовните авантюри отиват на по-заден план.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът разкрива пред вас добри възможности в деловата сфера, но е доста важно да работите спокойно, обмислено, за да извлечете високи печалби и да създадете равностойни партньорства. За част от Близнаците има риск да се увлекат в по-прибързани действия и във вторник да усложнят отношенията си с околните. Никой не оспорва творческия ви подход и далновидността, но в сряда и четвъртък по-простичките решения ще дават по-високи резултати, отколкото излишна твърдост. В любовта получавате много, а сте недоволни...

РАК (21.06 – 21.07)

И за вас седмицата е хубава, чувствате се пълни с енергия. Раците могат да направят нещата и още по-ведри, тъй като мнозина разчитат на тяхната помощ, а близките им – на повече внимание. В понеделник и вторник уредете стриктно делата си, в сряда се очертават пречки. Няма да се предадете, а ще покажете и на колеги и шефове, че сте си точно на мястото и правите важни жестове за целия екип. Най-дискретни сте за личния си живот, ала и там не допускайте възгордяване. Някои се радват на свои победи, но битките тепърва се задават.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Във вторник и петък трябва да анализирате сериозно деловите проблеми. Редно е Лъвовете да се вслушват повече в преценки на по-опитни специалисти и съвети на предани близки, не е време да се хвърлят в авантюри. През този понеделник даже стари проекти ви изправят пред изпитания, а в четвъртък работата е наистина много. Обмислете всеки детайл, има съперници, които биха използвали грешките. Ако се заемете с обществена работа, привличайте съмишленици, помощ. Лични неща ще оправяте по-късно и бавно, но уверено.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие ще ви се види по-трудно, кроите важни планове, а ви спъват проблеми и неразбирателства с околните. Девите обичат яснотата, да уговарят до последен детайл ангажиментите си с партньори, клиенти, разминаване не е изключено. В понеделник се очертава спор с близки, ако зависите от тях, по-добре отстъпете. Вторник е за проучване на разни въпроси, някои ситуации ще изненадват. От сряда упорствате по плана си, по-резултатно е да разчитате и на съмишленици, на подкрепа. Начинанията вървят, но няма как да ги ускорявате.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Ден по ден изяснявате проблемите, които ви вълнуват, деловите ви задачи са доста и изискват сериозни усилия. Везните няма да се щадят, имат си важни лични планове, а и в работата искат да направят по-сериозна промяна. Вторник и сряда изискват повечко труд, ала и резултатите са чудесни, печалбите са за всички в екипа и това ви дава основание да поставяте много по-високи цели пред колеги, партньори и даже близки. В четвъртък и петък за всички е още по-напрегнато, но вие окуражавате другите както някога на вас са ви помагали.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

И за вас 7-дневието не е леко, но ще направите от борбата си с трудностите в службата здрава спойка на екипа, приятелския си кръг и родата. Скорпионите са твърде нетърпеливи за изява в работата и постигане на високи резултати, но от понеделник не е полезно да се изтъкват чак толкова пред своите колеги и шефове. Едно, че не сте наясно с някои проблеми в деловата сфера, второ, от сряда назряват противопоставяне, завист, интриги. Не споделяйте идеи и по-лични неща, макар че разчитате на пълната подкрепа на любимия, близки...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Предстоят дни, в които е редно да поддържате умерено темпо в работата, а на вас хич не ви се ще. Не е време за авантюри, но самочувствието на Стрелците може да ги подлъже да започнат спорове с близки, да поемат по-тежък товар, отколкото могат да носят. Ами здравето?... Вторник ще покаже, че е по-важно да привличате съмишленици, а усилията ви по личните ви задачи ще дават подобаващ плод. Изчакайте с амбициозни начинания и щом партньорите не са на вашата вълна. В четвъртък и петък оправяте нещата, пазете самообладание.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Започващото 7-дневие ще е по-уморително за вас. Някои Козирози може да пътуват по работа, други ще се нагърбят със задачи за уреждане на деликатни въпроси в екипа, с клиенти и пр. Вашите ангажименти са много, в петък трябва да помислите за отдих, възстановяване. От вторник до четвъртък действате по чужди идеи, но те са съобразени с интересите на кръга ви, та няма да ви тежи. Все пак анализирайте задълбочено мотивите на околни, с едни ще продължите сътрудничеството, с други не. И близки не случайно разчитат на мнението ви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас настоящият период се характеризира с големи амбиции и енергия, в работата упорството ви ще дава добри плодове. В четвъртък и петък обаче Водолеите да понамалят темпото, май започват да си правят нереалистични планове. Пречките в някои начинания са повече и колкото и да сте находчиви, по-разумно е да проявите прагматизъм, да търсите по-прости решения. Ако се налага, направете стъпка назад, доходите ви са стабилни, а професионализмът е оценен. Не налагайте мнение на близки, това не носи щастие и в любовта...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Тежко, но плодоносно 7-дневие, гответе се за динамична програма. Едни Риби ще спечелят доверие на нов работодател, втори разширяват дейност, трети укрепват бизнес партньорства. Внимателно уреждайте финансови въпроси в понеделник, а в петък - правни и административни детайли. Във вторник и четвъртък мнозина трябва да поемат част от задачите на колеги и познати, не им е драго, но щом е спешно... Не се хвърляйте в авантюри и не командвайте, нужни са ви бдителност и такт. В любовта също, за да създадете здрава връзка.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови