Ексклузивно Иван Калчев - Глиги: Връщам се, за да участвам в същата война, но с други средства

Хороскоп за 20 – 26 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 20 февруари 2021 в 00:00 1534 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

В събота още усещате, че се задава трудно 7-дневие, но е рано да се изяснявате с колеги, познати, роднини кой е по-виновен за проблемите. Овните ще имат куп задачи от понеделник, да се стегнат, иначе ще стават прицел на критики и интриги в кръга си. Не им отвръщайте, и в следващите дни вашата задача е да помагате на близките си да се справят със свои дела, избягвайки куп рискове. В сряда на вас също ви идва по-тежко, особено ако ви прехвърлят нови работи. Ще се пазите от опити за навреждане, обаче си давайте отдих, тонизирайте се.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

През 7-дневието се стремите към изява, бъдете по-сдържани и предпазливи. Много Телци да обмислят подробно своя план, може да е свързан с домашни подобрения, а и с делови начинания. Зависите от близки, така че споделете проблеми с колеги и познати, но до вторник не се самоизтъквайте пред околни. Реализацията ще е трудна, показва сряда, затова внимавайте с финанси и партньори, проучвайте, после изпипвайте всеки детайл до петък. Помагате на околните, и то с радост, искреното общуване с обичаните ви дава голяма сила.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Пълни сте с планове и амбиции за изява, а трябва да действате по-предпазливо. Някои Близнаци се подлъгват от уикенда, че всичко е в тяхна полза и налагат идеите си на колеги и познати, така ще си навлекат яд. В понеделник свършете изостаналите дела, иначе ще са допълнителна спънка пред инициативите ви. От вторник до четвъртък работете неуморно и привличайте още сътрудници. Само че сте настроени критично към другите, спорите и до петък даже близки ще са потърпевши. Намалете хъса, бъдете толерантни и си признайте грешки...

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът не е спокоен, не успявате да овладеете нетърпението си за делови и обществени изяви, реализация, печалби. Раците да заложат на сдържаност и в понеделник да обмислят план, вече са си набелязали хора, с които занапред да си сътрудничат. Във вторник не се хвърляйте подир всяка идея или прищявка, която ви осени, рискувате да се преуморите, да пропилеете пари... В сряда и четвъртък се смирете, имате доста работа и не е нужно да разкривате проекти преждевременно. Предпазливо скъсявайте разстоянието в по-личните връзки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През този период следва да си направите по-точен план за действие, успехи не се постигат ту с купони, ту с претоварване. Пък и на обичаните покажете кога е за веселби, кога за работа. Сега Лъвовете май искат да се глезят, но не всички задачи чакат. През уикенда даже трябва да помагате на близките за техни дела. От понеделник влезте в равномерен ритъм, за някои идеи още не е време, тази сряда ще ви изправи пред ред трудности и в обичайни задачи. До петък не се налагайте на колеги, партньори, клиенти, за да е добър резултатът на екипа ви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Динамично и напрегнато 7-дневие, но можете да усложните нещата и още, ако не си мерите думите. Девите да не прекаляват с критика към околните, хората не са съвършени, нито най-дисциплинирани, но с такт проблемите се оправят... Някои от знака се подлъгват по самостоятелни начинания в понеделник, така до петък умножават обективните пречки. Във вторник се мъчете да впишете идеи в плана на влиятелни личности, от сряда помагайте на по-неумелите, а и търсете нова информация. Ситуацията се успокоява, дори извличате ползи.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът изисква да покажете бдителност и такт, не са изключени финансови или други проблеми в близкия ви кръг. Везните има от кого да поискат услуги още в събота, до понеделник обаче фактите заслужават по-внимателен анализ. Мнозина са склонни да се претоварват със задачи, в сряда е къде по-добре да намалят критиката към околните и да си съставят нов план за действие. Не го огласявайте нашироко, а и не се месете в чужди спорове, до петък трябва да се справите с трудностите в свои дела. За щастие имате подкрепа на любим, деца.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Това 7-дневие ще кара мнозина да се нагърбят с важна роля в екип или между познати, дори в понеделник да не им се ще да са посредници или инициатори за изясняване на проблеми. Скорпионите ще помагат на околните да се справят с разни кризи в общуването, и то без да си играят на големи шефове или пък да лицемерят. Е, някои се изкушават от лидерска роля, други трябва да укрепват авторитета си на ново място. Ще успеете. В сряда упорствате в работата си, уреждате административни и финансови неща, до петък разчиствате пречките.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамичен период, а и проблемите ви в работата и общуването не са малко. Само че Стрелците ще се заредят с търпение, могат да намерят ключе за всеки спор, дори да не им се ще да се месят. В понеделник задълбавате в задачите си, до петък има куп неща за изясняване с колеги, партньори, клиенти. С някои другарувате, но ако ви притискат за постъпки, които не са ви по сърце... От сряда не допускате да ви се месят във финансите, иначе се мъчите със съвети или услуги да подкрепяте околни, говорите прямо, с обич и уважение към тях.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

В събота и неделя не сте наясно по доста делови въпроси, не взимайте решения под напора на емоции. От понеделник Козирозите откриват нови възможности за изява и доходи, дали ще получат подкрепа от близки? С търпение и благост ще обърнете нещата, но все пак не бързайте, не е време за новите ви идеи, нито да се нагърбвате с твърде големи самостоятелни отговорности до петък. Някои усещат нуждата да обогатяват знанията и уменията си, да общуват повече, ала някак се затварят. Поне с избраника си обсъдете нещата, които ви дотежават...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Напрегнат делови период, със спорове едва ли ще реализирате интересните си проекти. Доста Водолеи да намалят темпото и хъса от уикенда, в понеделник не бива да се намесват и в чужди разправии. Във вторник ще подхванете по- самостоятелна дейност, някои от знака смятат, че приятелите са ги загърбили. Не е така, скоро ще привлечете и по-влиятелни, хората ценят съвестната ви работа. Е, и вие се учете да вграждате идеите си в плана на шефове или екипи, да преодолявате интриги, да помирявате спорещи. В любовта пълно разбиране.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът дава възможности да обедините сили с колеги по мащабни проекти. Ваши-техни, без значение. До вторник може да предпочетете чуждите идеи, до петък имате шанс за свои. Рибите да се вслушат в своя усет, партньорството се базира на симпатии, принципи, допълване в дела. Някои искат да помогнат на хора в затруднение, каузите им заслужават уважение. Не се претоварвайте и не бързайте да осъществите всичко намислено веднага, сега тонусът ви не е много висок. Бъдете търпеливи с избраника си, ако се колебае за нещо, временно е...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови