Хороскоп за 2-8 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 02 септември 2017 в 00:00 34756 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

В началото на септември имате куп идеи за делова изява и домашни промени. Обсъдете нещата с най-близки, обичате ги и се грижите за тях, но те си имат и свои планове. В понеделник и вторник Овните следва да поразчистят старите си задължения, това е добра проверка с кого ще работят най-ефективно в екип, резултатите няма да идват тутакси. Сряда е напрегната, ще ви напомни, че и за по-лични неща съединението прави силата. Трудности в следващите дни ще ви накарат да забравите дребни спорове с родата, тя е опората да жънете успехи...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Това 7-дневие ви подтиква да се заемете по-сериозно с делови планове. Някои Телци надълго и нашироко говорят пред колеги и познати за намеренията си, други се хвалят с влиятелни връзки, думите не са гаранция за свършени задачи и високи печалби. Даже стари партньори може да ви разочароват с несериозно отношение, та още в понеделник обмислете точна програма за действие, а и проучете неясните въпроси. Те ще ви дърпат назад в четвъртък, но можете да се мобилизирате и да ги уредите добре, също да наваксате пропуски, срокове.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Предстои по-напрегнато време, искате повече, отколкото реално можете да направите. Близнаците да овладеят емоциите, има и рутинни задачи, които са важни за кариерата и печалбите. Някои от знака следва да преодолеят лятното си отпускане, от понеделник работата им върви доста мудно, а им се отварят ненадейни, макар по-малки шансове за изява. Овладейте критичността си в следващите дни, има и друг начин да карате колеги и познати да влагат повече енергия в дела. И в любовта не правете отстъпките, които не са ви по сърце.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие ще мине на по-бавни обороти, от събота мнозина от знака са твърде вгледани в себе си, искат да избегнат стари свои грешки. Група Раци ще се държат настрана от чуждите грижи и проблеми, макар че съзнават колко голямо влияние оказват върху околните. Така е, но другите следва сами да си оправят проблемите, вие имате свои, чакате и подходящи шансове за делова изява. Дамите ще са с по-голям избор, ала и господата избягват пречки, умело връзват бюджета си. Някои откриват любовта, за която отдавна си мечтаят...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

От събота до вторник задачите се трупат една след друга, така че упорствайте за изпълнението, а и не отказвайте услуги на близки и познати. Лъвовете да бъдат по-внимателни с финанси, въпреки старанието им печалбите не бързат да растат. Едва ли е време да подхванете нови идеи, запазете дискретност за своите и не се месете на друг. Дамите правят доста за добруване на своето семейство, обвързаните господа да слушат половинката и децата. Е, може да възникнат дребни несъгласия, ще отшумят, спокойно и скоро ще ги изясните.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас дните са пълни със събития, които изискват сериозен анализ. А и вашата позиция да бъде внимателно обмислена, не бива да я изразявате под напора на емоции. Доста Деви ще получат доверие от влиятелни личности и ще поемат ръководни функции или задачи, които ще осъществят след пътуване и срещи с нови клиенти и партньори. Разчитайте и на услуги от околните, при трудности бъдете гъвкави, дипломатични, но се пазете от двойни игри. В личен план не позволявайте да ви товарят с чужди грижи и избори, искате време за себе си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Хубав период, имате интересни делови идеи, готови сте да подкрепите и друг в изпълнение на общи задачи. До сряда Везните ще се радват на добри резултати от обединените усилия в екипа, могат да покажат и щедростта си към близки, познати. Виждате и недостатъци, обаче от понеделник до четвъртък удвоете тактичността, пропуските ще бъдат наваксани, но да става без конфликти и особено с обичани хора. Едно, че не бива да нарушавате хармонията с най-близки, второ, околните ви наблюдават, не бива да отстъпвате от принципи...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Тези 7 дни ви носят хубави шансове за изява и постъпления, но изискват да работите съсредоточено и много предпазливо. Някои Скорпиони са склонни да се претоварват, нерядко подценяват интересите на околните. Пазете силите си, а и добрия тон, от понеделник до четвъртък пречките ще ви изнервят. От друга страна, те ви подсказват да уреждате по-стриктно административни, правни, финансови въпроси, а и да пазите самообладание, когато нещо не става според волята ви. Справяте се с всичко, резултатите са ОК, укрепвате важни връзки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Пълни сте с енергия и идеи за начинания, а това 7-дневие не е най-подходящо за реализацията им. По-хубаво Стрелците да бъдат сдържани, достатъчно е да са стриктни в рутинни задължения и откровени само по теми, по които търсят мнението им. Някои остро заявяват големите си претенции, критични са до дребнавост към колеги и познати в сряда, а после проличава: не са проучили добре проблема. От събота още си дайте пауза, хем да отдъхнете, хем и ще изчакате благотворен момент. И не мислете, че сте незаменимите в любовта.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

И вие можете да си дадете малка делова пауза, не случайно приятели и познати ви съветват да не се хвърляте сега в големи начинания. В сряда доста Козирози ще се уверят в мъдростта, че съединението прави силата – трудно ще им е изберат най-хубавата от различни възможности, а още по-трудно да се справят с по-тежки задачи. Ако разчитате на проверени сътрудници и се допълвате с тях добре в дейността, а и искрено споделяте виждания, и тежки дела ще ви се струват играчка. Бъдете предпазливи за интриги, а най-предани към близките.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Тези 7 дни ще са изнервящи, възникват поводи за спорове с колеги, познати и близки. По-разумно е Водолеите да избягват такива разговори, не е време да разчистват сметки, да изясняват стари недоразумения. Иначе се очертават и финансови рискове, неприятности в дела, вероятно е ядът да се отрази и на тонуса ви. Ако си държите езика, свършеното ще бъде много повече дори шефовете да не оценят приноса ви веднага и точно. Домашните се дразнят, че често мените плана си, в сряда и четвъртък все искате да се чува вашата дума.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Хубаво 7-дневие, отдавнашни идеи влизат в действие, условията са подходящи за начинанията ви и вие работите със сърце. Рибите разчитат на добри приходи и кариера, вероятно е да им се отворят и нови пътища. Първите резултати ще са видни към сряда, после следва да актуализирате намеренията си. Можете да споделите с близки, да привлечете някои от тях за сътрудници, но и помощ не винаги е нужна. Ако се изисква по-строга дисциплина, покажете: вашата е най-строга. До Малка Богородица трябва да дадете подкрепа на обичаните си хора.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !