Хороскоп за 2 - 8 януари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 02 януари 2021 в 00:00 1821 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През тези дни сте още в празнична еуфория, но работата не чака, а и следва да поддържате по-равномерно темпо до петък. Овните да дълбаят по преките си задачи, иначе в понеделник-вторник ще им прехвърлят куп чужди задължения, ще ги командват. Никак не обичате това, имате си и свои планове и в сряда ще покажете характер. Не се влияйте от желанията на разни познати и приятели, на Ивановден близките разчитат на вас, очертават се и теми за доизясняване. Някои са много влюбени, ала да не правят избраника си център на целия свят.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Първите делници на 2021 г. ви амбицират за изявя и печалби, имате си и план за действие. Е, Телците да не бързат, понеделник подсказва, че пред идеите им ще възникват различни спънки и до петък е добре да обединят сили с колеги, познати. Лесно се казва и мъчно се прави, защото на Йордановден се натъквате на нови трудности и поводи за разправии даже с близки. Не се надценявайте и не отблъсквайте съюзници, помощници даже да ви се струва понякога: те ще ви засенчат. Динамиката на делата може да ви изправи пред избор и в любовта.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Тези дни ви подсказват нови шансове за изява и печалби и все пак се запасете с търпение. Доста Близнаци зависят от роднини, познати, партньори и не бива да поставят под въпрос тези връзки. От понеделник не се изтъквайте твърде на преден план, повече слушайте, а не говорете. От вторник до четвъртък е рано да настоявате на своите идеи, имате рутинни дела, там покажете стриктност, умения даже околни да ви изкушават да претупате нещо или да демонстрирате характер. Изяснявайте личните теми, между близки двойните игри не вървят.

РАК (21.06 – 21.07)

Деловата 2021 г. встъпва в правата си, задачите са се натрупали и трябва да се хващате за работа дори да ви се ще купонът да не свършва. През този уикенд Раците се съобразяват с планове на околните, в понеделник да не се изкушават да показват амбиции, още не е време да предприемат нови начинания. Те ще са успешни, но и по-малки пречки ще изискват голямо внимание и упоритост, чак пренебрегвате свои желания понякога. За Ивановден ще отпуснете душа, едни решават важни служебни проблеми, втори печелят, трети уреждат лични неща.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

В деловата и личната сфера чертаете амбициозни планове, ще имате сили да ги изпълните, но не допускайте припряност и кавгаджийство. Особено с близки, в дома или с обичаните е по-добре да постигате желаното с търпение и благост, а и да ги опазите от завист, която нерядко съпътства успеха ви. В понеделник Лъвовете се съобразяват много с влиятелните хора в кръга си, във вторник и сряда да не оставят недовършена работа, макар че задачите са бол и нелеки. В следващите дни радостта от постигнатото е заслужена, не го правете на хазарт.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас 7-дневието също е изпъстрено с немалко спънки, така че не бързайте с начинанията. От събота Девите се хващат най-старателно за домашни и делови задачи, понеделник ги изправя пред затруднения. Можете да търсите подкрепа на шеф, на влиятелни познати, ала нещата няма да се уредят на мига. Едни ще променят малко предварителния замисъл, други дискретно ще търсят съвети и подкрепа. В четвъртък ще се чувствате поуморени, но не и разколебани, а така резултатите няма да закъснеят. За лични неща не се налагайте на близките си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие е по-динамично и нервно, притесненията ви са за партньорства, ход на дела, финанси... Везните да бъдат предпазливи и подчертано тактични, до Ивановден ще изясняват важните проблеми, а при гъвкаво преодоляване на обективни пречки ще откриват неочаквани условия за изява и доходи. С лични грижи се справяйте сами, съветници, помощници май объркват повече нещата. По обществени и професионални въпроси избягвайте спорове чак до петък, колкото и да сте прави, няма да ви разберат, може да сте прицел и на интрига.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Дори деловата ви позиция да е по-скромна, трудолюбието ви няма да остане нахалост. През периода Скорпионите с постоянство и старание, а и с помощ от влиятелни хора ще постигнат добри резултати до петък. Във вторник се пазете от спорове с близки хора, в сряда не споделяйте нашироко бъдещите си идеи за изява и печалби, действайте по настоящите и не поемайте много допълнителни обещания, ще забавят важната работа. Някои следва да се погрижат за уредите, на които разчитат. Влюбените да заложат на повече искреност с избраника си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До вторник успокоявате деловото темпо, плановете ви са амбициозни, но има спънки в реализацията. Стрелците обаче правят всичко, за да изпълнят своите задачи, а и да помагат на близки и познати. С това привличате още симпатии... От сряда се настройвате по-празнично, има куп поводи и може да се окаже, че домашните грижи минават на второ място. Е, после ще ги наваксате, вие също често прибягвате до нечия помощ. В петък главното ви внимание е към дома и обичаните, ще има с какво да ги зарадвате и без да жертвате свои удоволствия.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Делници и празници ви въртят в своята орбита, но е редно да не прибързвате с начинания, с лични решения. През уикенда това противопоставя Козирозите на кръга им, а от понеделник те се стремят да разчитат на сигурни партньори, да изпълнят амбициозни проекти. Предприемайте такива стъпки спокойно, първо в сряда следва да уредите деликатни правни, бизнес и професионални въпроси. Пък и ако се самоизтъквате, ще си докарате яд с колеги, шефове. Ще намерите подходящия тон за всяко общуване, обграждате се с доверие, уважение и обич.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

До Йордановден за вас се очертават редица трудности, те няма да ви откажат от мечтите ви. До понеделник група Водолеи не се чувстват особено оценени в службата и между познати, да не се поддават на лошо настроение, нито да се изолират от близки. От вторник залагате на упорита работа, спънките са доста и изискват голяма предпазливост. Ще покажете какво можете, бдителността ви гарантира резултати и поводи да блеснете в кръга си дори да следвате чужди идеи. В петък изчиствате куп неясноти, нека е без разправии дори с обичаните.

РИБИ (20.02 – 20.03)

За вас периодът не е лек, имате си делови и лични грижи. Но пък усилията ви ще бъдат оценени от околните, вероятно е признание за приноса ви в екипа, от познати, рода. Рибите още в понеделник да заложат на добро взаимодействие с всички, заразяват с енергичността и идеите си шефове, колеги. В четвъртък ще чувствате умора, а и не сте съвсем наясно с обстановката, бъдете по-сдържани. Реалистично оценявате възникващите проблеми и ще си спестите доста ядове в петък, а има и кой да ви услужи. В любовта изяснявате натрупани разногласия.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови