Хороскоп за 2 - 8 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 02 февруари 2019 в 00:00 2275 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Тези ще ви се видят тегави, не припирайте с начинания, просто си позволете малка пауза за отдих и анализи. Вярно, Овните имат чудни делови проекти и са готови за кариера и приходи, но от друга страна, разногласията с близки и партньори не бива да се крият, а бавно и мъдро да се търсят компромиси. Още от началото на Годината на Свинята не допускайте да ви се месят околни, има бол задачи. Във вторник избирате печеливша стратегия, в сряда-четвъртък прокарвайте идеи с такт, до петък и от обичани не искайте да менят поведение.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Късметът не ви е загърбил тази седмица, но действайте по-бдително, а и по-тактично. Доста Телци упорстват по задачи, от уикенда обмислят уреждане на административни и финансови неща, в понеделник ще има кой да им помогне. Във вторник побързайте с изостанали задължения, за да не си навлечете щети, минуси в имиджа. От сряда до петък избягвайте спорове, някои са склонни да си затварят очите за дребни пропуски, така те се трупат лавинообразно. Други трябва да насочат търпението си към своя избраник, проблемите са в любовта.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Търсите шансове за изява и печалби, те не липсват, но изискват да понамалите амбициите и да се заемете с колективни проекти. Група Близнаци предпочитат личната изява, нека да не избързват, в понеделник да приключат позанемарени неща. И то без да хитруват на чужд гръб, околните ги наблюдават дискретно, ситуацията се мени. От вторник отделяйте малко повече време за тонизиране, за укрепване на отношения в екипа, носи дивиденти. Сега необвързаните да не предприемат важни стъпки, тепърва им предстоят срещи с истинската любов...

РАК (21.06 – 21.07)

През уикенда вие трябва да обмислите най-внимателно деловите си планове, от понеделник до четвъртък има доста изкушения да се върнете към по-старите уговорки и проекти. Идва Годината на Свинята, сега мнозина се изправят пред трудности, но са преодолими, няма да накърнят нито принципните им позиции по бизнес въпроси, нито амбициите за по-творческа изява. До петък Раците не са съвсем наясно с някои условия, да не изострят отношения с партньорите, с близки. Не създавайте поводи за спор, чакате от друг неща, за които няма опит.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Сега сте готови да поемате повече ангажименти, за да се изявите и спечелите, това не е единственият начин. Едни Лъвове нека потърсят партньори между колеги и познати, други да анализират настоящите си съюзи, май се мъчат да напредват зад чужди гърбове. Вторник изисква подчертана бдителност при нови познанства и обединения, както и с финансите. В сряда прокарвайте идеи с голяма гъвкавост, в петък идват още шансове и трябва да сте ги предвидили, не да се хвърляте през глава. Някои гледат към по-подходящи любовни връзки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие обещава добър развой на дела, но се мобилизирайте за работа от ранно утро до късна вечер. За някои начинания Девите май трябва да потърпят, но за по-голямата част от плана им успехите са очевидни, намират и влиятелна подкрепа, нови съюзници от понеделник. Хубаво е, че и тогава, и в следващите дни ще вървят и домашни неща, не само професионалните. Мнозина чувстват опора в най-близките, четвъртък ще подскаже да ги подбирате внимателно и занапред. Петък носи удовлетворение, отношенията ви укрепват и ви радват.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Започващата седмица ви носи шансове, за които се готвите от доста време, така че не се разпилявайте в купони, дребнотемие, иначе в сряда ще сте доста уморени. Част от Везните имат за приключване някакви задачи, ще изчистят проблемите до петък, но колкото по-малко спорове, толкова по-хубаво. Ако ви е нужна подкрепа на влиятелни хора, сигурно ще получите, оценяват точно влиянието, което имате върху колеги, познати, благоразумието ви. Може да ви възложат по-високи служебни отговорности. Положителен прелом в любовта.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Този период предполага подчертана сдържаност независимо дали делата ви вървят леко, или се натъквате на трудности. Скорпионите няма защо да бързат с нови проекти и инициативи, още през уикенда поемат куп ангажименти към околните. Понеделник е уморителен, до вторник всичко започнато иска голяма съсредоточеност, точност. От сряда сте по-общителни, но не се месете в чужди дела и не позволявайте на вас да ви се бъркат. Важи особено за финанси. То и лични грижи и проблеми по-лесно ще се разнесат, ако не насилвате събитията.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Периодът е динамичен и ще ви се види по-напрегнат, действайте предпазливо и гледайте да помагате на близки в трудни мигове. Сега група Стрелци ще се дистанцират от хора в кръга си заради интриги, неразбиране, други ядове. Ще вземете правилни решения, но е редно да изчакате и околните да си изяснят ситуацията, така че предприетите стъпки да не накърняват никого. Започвате Годината на Свинята с изграждане на нова делова стратегия, във вторник и сряда разчиствате изостанала работа, после ще укрепвате новите отношения.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

На Сретение Господне влизате в труден период, ще дадете всичко от себе си да осъществите плановете си, дано останете доволни от резултата. Козирозите са доста самовзискателни, в понеделник ще бъдат критични към близките, във вторник са готови да поемат свръхнатоварване в името на печалби и кариера. Обяснимо е, но бъдете много бдителни за качеството на работата, не можете да очаквате други да наваксат ваши пропуски. Намирате си силни закрилници, ще продължите смело напред. С любимия търпеливо, по-бавно приема идеите ви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Сега плановете ви зависят от околните и е редно да се съобразите с тях, а и да не разширявате излишно кръга си на общуване. Водолеите няма да загубят, ако са по-търпеливи в желания, професионални амбиции, с куп задачи трябва да се справят без шефски услуги или съвет. В понеделник най-внимателно влизайте в нови съюзи, във вторник поддържайте равномерно темпо на работа, в сряда променяйте гъвкаво идеите си за изява, за да ви следват и колеги, партньори. В четвъртък гарантирате делови и финансови основи за трайно семейно щастие.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Този уикенд ви подтиква да планирате самостоятелни делови изяви, изпада ви шанс за кариера, печалби. Рибите да бъдат по-търпеливи, влизането в Годината на Свинята може да им отвори пътища, да стигнат до нови информационни източници. До петък изяснявате детайли във взаимоотношенията. Привличате интереса на още колеги и познати, подбирайте точни хора за екип, иначе ще пропилеете време и средства. От сряда бъдете и подчертано търпеливи и мили с най-близките, вместо да се подвеждате по изкушения и множество ухажори.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови