Хороскоп за 19 – 25 октомври от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 19 октомври 2019 в 00:00 26039 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Динамично 7-дневие, напрегнато, ала и ползотворно. Група Овни не споделят нашироко вълнения, в едни случаи идеите им си пробиват път в екипа мъчно, в други близки се колебаят за предложенията им. В понеделник избягвайте по-остри спорове, важно е да привличате съмишленици. Във вторник може да станете изпълнител в чужд план, пак ще се радвате на постигнато и спечелено. Навярно в четвъртък шеф ще ви възложи повече отговорности. Но и да не ви дадат пост, околните се убеждават, че мислите в перспектива и за общо благо.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът е изпъстрен от различни и немалки пречки, не се хвърляйте „с рогата напред” за изпълнение на плановете, набелязани през уикенда. В понеделник Телците да избягват противопоставяне с шефове и колеги, във вторник да търсят услуги от познати, но да следят финансовата страна на отношенията, в сряда да не припират рода и приятели да се заемат с техни недовършени дела. Ако смятате да сменяте работно място, поизчакайте, а за лични изяви стриктно подгответе бюджет, разрешителни и др. Предпазливите ще се радват на успех.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Този уикенд засилва критичността ви по делови и лични теми, напрежението май ви изнервя. А и не е кой знае колко плодотворно, много Близнаци още в понеделник ще се уверят: за новите им идеи не е дошло време. Някои от знака пък във вторник ще се върнат към стари планове и уговорки. В сряда укрепете взаимодействието с колеги, познати, близки, деликатно изяснете проблемите, а и промени в линията ви на поведение. Заложите ли на битки за надмощие, и да пожънете победа, ще е нетрайна. С такт и търпение се справяте с лични грижи.

РАК (21.06 – 21.07)

Почивните дни изострят критичността ви по делови и лични въпроси, хич не ви се слушат съвети. Някои са уместни, но Раците си знаят своето и току виж, че допуснат грешки. В понеделник обещавате много, околните имат нужда от помощ и не го крият. От вторник се съсредоточете във ваши по-спешни задачи, усилията ще бъдат плодотворни, ще спечелите доверието на още колеги и шефове. В петък сте склонни да се налагате, а е по-ефективно да се отдръпнете от съмнителни начинания и интриги, ще дойде време и за ваши идеи, добри са.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас 7-дневието е ведро, при условие че сте по-бдителни и търпеливи. Част от Лъвовете прибързват от уикенда и вместо да разчистят проблеми, създават нови пречки. За други периодът е изпъстрен с празнични поводи, до вторник да сядат на маса с близки и познати, но да не прекаляват с удоволствията. От сряда до петък ще бъдете доста доволни от деловия си напредък макар и в по-рутинни неща, скоро ще дойде време и за новите ви проекти. Не ги забравяйте, а гответе реализацията, ако са за личния живот, привлечете и родата за помощ.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Напрегнато 7-дневие, а вие се товарите още и още. Девите ще упорстват по плановете си от събота до четвъртък, ако не са доволни от признанието за приноса си, в петък ще се впуснат в спорове. Излишно е, сега трябва да бъдете по-пестеливи и стриктно да изпълнявате поетите задължения. Само че някои обещават съдействие за чужди проекти в понеделник и вторник, проявяват голяма строгост в сряда. Държите на принципите си и това ще предизвика уважение и при решаване на най-лични проблеми, но няма да става от раз...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас 7-дневието поставя на строга проверка делови и лични партньорства, заслужавате най-доброто и няма да направите компромис с колеги, приятели, познати, даже в любовта. В понеделник Везните отделят доста време на по-близкия си кръг, във вторник ги чака сериозна работа, а се откриват и нови възможности. Няма да ви е лесно в начинания, от сряда до петък не споделяте за трудности, към разочарованията подхождате мъдро. Ще постигнете своите набелязани цели, макар и по-амбициозни. Но се щадете, тонусът ви не е висок.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е труден, ала още в събота ви се ще да наложите интересни идеи за работа, у дома. Скорпионите да не настояват прекалено, пред проектите има пречки, но не за да ги възпрат, а да ги накарат да търсят по-добри решения. В понеделник се съобразете с плана на шефове, във вторник трябва да търсите нови пътища и информация, в сряда не се включвайте в противоборствата на колеги и роднини. Даже да не сте доволни от оценката за приноса си сега, тя скоро доста ще се промени, а стари познати ще молят за партньорството ви...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Напрегнат период, но ако сте мобилизирани, трудните ситуации в работа или в лични отношения няма защо да ви плашат. От уикенда Стрелците да се запасят с търпение, в понеделник има да уреждат административни и финансови неща, сега не е време за разправии даже с близки. В сряда търсете нова информация и познанства, може да ви помогнат да преодолеете спънки, а и не надценявайте своите идеи и стил. В петък бъдете по-сдържани в обясненията за бъдещите си проекти, ще се открият условия да ги изпълните, следвайки своите принципи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие ви кара да се съсредоточите в дела. Трудностите са доста, вие си знаете как да се справите с тях. Е, ако околните вдигат повече пара за едно или друго, Козирозите може да се разпрострат в обяснения, но иначе в понеделник и сряда няма да споделят детайлите от плана си, нито ще припират за неговата реализация. Във вторник може да седнете с близки на маса и пак няма да ви се говори за лични грижи. Четвъртък и петък са доста натоварени, ала вие ловите нови шансове за изява и доходи, показвате самообладание и работата ви спори.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

От деня на св. Йоан Рилски някои делови и лични неща не вървят както сте си представяли, търпеливо изяснете защо. Група Водолеи смятат, че всичко ще се оправи, ако в понеделник се заемат със самостоятелни начинания, едва ли ще е така. От вторник до петък търсете епизодични услуги от познати, трудностите в работата подсказват да привличате партньори, да формирате екип. Няма да е лесно, но усилията ви в четвъртък ще дадат резултат, може и да ви подкрепят и по-влиятелни хора. Любовните проблеми нека чакат, искате време за себе си...

РИБИ (20.02 – 20.03)

За вас периодът е изнервящ, очертава усложнения с рода и познати. Рибите да се пазят и от колегиални интриги, пречат в деловата сфера, там напрежението без друго е осезателно, а задачите по-трудни. От събота избягвайте конфликти с околните, макар че и в понеделник ще се чувствате силни с аргументацията си. Вторник ще ви покаже ясно, че сте по-силни с умението да сътрудничите, да влияете с отстъпки, дискретно. Истински приятели и някои роднини ще ви подкрепят в изяви, вярват в плана ви. С решения за личния живот не бързайте.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови