Ексклузивно България призна краткото име Северна Македония, Скопие се отказа от териториални претенции

Хороскоп за 19-25 ноември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 19 ноември 2016 в 00:00 11175 3

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Тази седмица ще ви се види трудна, ако се заемате с нови делови начинания, а за смяна на работно място и дейност не е и съвсем подходяща. Овните да не си мислят, че са наясно със ситуацията, в сряда трябва да се държат настрана от чуждите спорове, а в четвъртък - да не споделят своите тревоги или по-лични проблеми. Част от знака не са най-доволни от оценката за усилията си, други са претоварени с работа, познатите ги теглят насам-натам за услуги. С обичани хора ще се разберете, но искайте и съвети, и не ги дразнете с разни авантюри.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Редно е през уикенда да си дадете повече отдих, очертава се напрегнат период и чак към края ще почувствате прилив на сили. За някои Телци - делови грижи, да анализират пак плана и методите си, май трябва да променят насоката на своята дейност. Умели професионалисти сте, но имате завистници и критици, а не е време да тръгвате във фронтални атаки. Изчакайте, ще ви се предостави шанс да осъществите идеи, макар по-мъчно. Вторник и сряда са окуражаващи, в петък не се връщайте към стар замисъл. В любовта слушате само сърцето си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Хубави дни за семейните или хора, които са обвързани отдавна. Свободните сърца пък може да срещнат голямата любов, да не се поддават на колебания и неверие. Близнаците ще се увлекат и от нови възможности за изява и бизнес партньорства, в понеделник и в сряда шансовете им за печалби са завидни. И в другите дни те не са лоши, ала понякога ви наляга чувството, че се товарите заради колеги, близки, познати. Ще се справите, обаче бъдете по-строги към пропуските, кой друг ще навакса закъснения, недоизпипани задачи на екипа...

РАК (21.06 – 21.07)

В събота и неделя си починете добре, после идват напрегнати дни. Раците имат хубави идеи за изява и печалби, но реализацията може и да не им се получи на мига. Не слушайте твърде съветниците си, говорят искрено, ала едва ли са компетентни за ситуацията. Ако изчакате, тя ще се развие във ваша полза, ще намерите точните партньори, спонсори. Понеделник и вторник са важни за начинания и съюзи, едни са на път, други по преговори. Не споделяте всичките си идеи, ако сте изживели лично разочарование, не се отклонявате от решение.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие изисква добре да обмислите и още по-добре да организирате изпълнението на деловите си идеи. Доста Лъвове ще постигат по няколко положителни резултата с едно усилие, ако разпределят по-точно задачите между колеги и близки. Сигурно ви се ще да действате сами, а от понеделник отговаряте за екипи, партньори, че и близки. Хубаво, че обичате лидерските роли, те ви отиват, бързите и сръчните ще използват и най-малкия шанс за изява и печалби. В отношения с рода обръщайте повече внимание на финанси.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Чудесно би било, ако можете да посветите почивните дни на обичаните си хора – в едни отношения са се натрупали проблеми, във втори трябва да демонстрирате внимание и грижи. Това ще направи много Деви наистина щастливи, сега и към приятели и познати са отзивчиви, намират начин да се отблагодарят за предишни услуги. Ако е имало някакви интриги, няма да ви отклонят от новите ви планове, във вторник и сряда ще проявите и нетърпение, срещи през уикенда и на Екатерининден ще носят и нови оферти за начинания.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Не забравяте деловите амбиции и през уикенда... Е, редно е да отдъхнете, да се потрудите за възстановяването си. Плановете няма да избягат, не рискувайте с припряност и претоварване да си докарате по-сериозни проблеми с тонуса, да допуснете недостатъци в работата. Иначе в сряда ще трябва нарочно да бавите топката, да искате услуги от близки. Група Везни ще получат бързо подкрепа, винаги са грижовни за колектива, родата, познатите. Някои даже смятат, че прекаляват с екипност, четвъртък и петък показват: струвало си е да помагат.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас 7-дневието ще е уморително, затова следва да се мобилизирате, а и по-внимателно да преценявате с какво се захващате, как изпълнявате идеите си. Понякога Скорпионите преувеличават силите си, пренебрегват обективните спънки в работата. От четвъртък нещата се успокояват, дори можете да се отдръпнете на заден план в екипа. Въпросът е да се погрижите за тонизиране, да анализирате етапно свършеното, успехите ви и да са високи, пак ще има нещо за доизпипване. Откриете ли си грешка, има и време да се поправите...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Следващите дни ви насочват към по-самостоятелни изяви, по-леко реализирате плана си, отколкото да убеждавате колеги, познати и съседи да ви подкрепят. Не е така, но е ясно: трябва да избягвате спорове с хората и в по-тесния си кръг в понеделник, вторник и петък, да се съобразявате с тяхното его, да търсите компромиси, когато сте убедени в своята правота и предвидливост. Стрелците да не се пилеят в дълги приказки, могат да направят още много за напредъка на екипа, а колкото и да бързат, да държат на правни и административни детайли.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Очертава се хубаво 7-дневие, вероятно ще се отворите за повече общуване с колеги, познати. Козирозите обаче да не бъркат това с маневри за печалби и кариера зад гърба на екипа си, да избягват и съвети от типа: слушайте какво ви казвам, а не гледайте как действам... Уикендът ви зарежда със сили, пък имате и идеи в запас как да се изявите, от понеделник ще има поле за самостоятелни начинания. До сряда е по-натоварено, спазвайте стриктно режима си за работа и отдих, после изчаквате и подлагате на своя проверка искреността на близки.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Тези дни изискват от вас търпение и компромиси. Сигурно мнозина се смятат за последователни и упорити професионалисти и ако става дума за работата – хич не са готови да отстъпват от плана си. Водолеите наистина имат добри идеи, но е нужно спокойно да изясняват проблеми с колеги и познати, не да ги настройват срещу замисъла, да ги отблъскват като помощници. Във вторник-четвъртък проучвайте нова информация, очертават се пътища и запознанства, може да бъде полезно за дейността ви. За лични неща не бива да ви се налагат.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Идват дни, хубави за работата и печалбите ви, но и вие покажете, че сте готови да ловите и да използвате шанса си. За Рибите опасността е в колебания, други пък не знаят кога да спрат, почнат ли интересно и доходно начинание. С такт ще избягвате споровете с колеги, партньори, клиенти и близки, до понеделник има по-болезнени теми. В сряда и четвъртък не разчитате много на приятели и роднини за подкрепа, но ако от вас поискат, съветите ви ще са навременни и полезни. В любовта бъдете най-искрени, не е време за авантюри и хитруване...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови