Хороскоп за 19 – 25 август

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 19 август 2017 в 00:00 26855 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Хубаво 7-дневие, но съвсем не значи, че проблеми и пречки ще ви подминат. Доста Овни още във вторник трябва да пренаредят плана си за действие, да привлекат нови помощници. И старите са добри, но е време да актуализирате ред условия на партньорството, да вдъхновите хората за труд. Имате лидерски качества, но май сте твърде критични в четвъртък. Достатъчно е, че търсите допълнителна информация и изпълнявате стриктно задачите, така влияете на своя екип. В любовта забравяте стари безпокойства, добре ви е с избраника ви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Трупват ви задачи, а и вие поемате разни ангажименти към близки и познати, имат нужда от помощ. Телците да не се преуморяват, изнервянето ги прави най-взискателни към домашните, може да възникнат спорове. От понеделник мнозина се притесняват за финанси, не бива да рискуват в тази сфера, или да търсят поле за друга изява. Делата ви вървят, обаче от вторник до четвъртък не се мъчете да разгърнете сили, припряността проваля ценни идеи и изкривява обществения ви имидж. Обичате и се борите за дълго и щастливо съжителство.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И за вас 7-дневието не е леко, но не се колебаете по отношение на начинания и идеи. Едни Близнаци ще направят доста за сплотяването на деловия си екип, втори се заемат с друга дейност и ще дадат всичко от себе си, за да усвоят още умения, да създадат полезни връзки. Понеделник и вторник са спорни, но само вие ще си знаете какво ви е струвала и най-малката печалба. Не забравяйте и старите приятели, ала и не взимайте решение под влиянието на свои симпатии, трябва да сте принципни и далновидни. Мнозина са щастливи с половинката...

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът е динамичен и напрягащ, но ако запазите повече спокойствие – част от проблемите ще се оправят от само себе си. Раците да анализират ситуацията внимателно – хем ще се опазят от поемане на неопрадвани рискове, хем ще се убедят, че имат много здрав тил в лицето на роднини, приятели, познати. След понеделник се дистанцирате от общите вълнения, трябва да уредите делови и лични въпроси, да стабилизирате доходите си. Другите не са ви виновни, нали? Забравете критичността и помогнете и на най-обичаните да овладеят емоциите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Седем чудесни дни, но по-вероятно е да ги прекарате в усилна работа, а не в почивка из интересни места. Повечето Лъвове са убедителни лидери, сега ще привлекат сътрудници и партньори за смели проекти, някои идеи може да имат продължително и доходно приложение. Ако ви блазни пост, може да получите и такава оферта, но в други случаи сте истински учител за колеги и познати – съветвате, помагате, потрябва ли – съдите строго и справедливо. Най-ведро ви е вкъщи... И да не се изтъквате напред, след вторник се сближавате с още хора.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие е за ваканция, не за активност, която не сте обмислили добре или за която нямате достатъчно условия и подкрепа. Девите са реалисти и не се поддадат на настроенията на околните, нито на своите, които ги подтикват да бързат за кариера, утвърждаване и печалби. Със старите идеи няма да стане, убеждавате се още в понеделник, ала няма да се съгласите да носите товара на екип и партньори, макар че сте трудолюбиви и издръжливи. Не е време за любовни признания, макар че сърце не трае и искате сами да си редите живота.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През уикенда поне починете добре, тонусът ви не е висок, тежат ви проблеми в работата. Везните да не бързат за начинания, макар че на кого ли не му се иска да се изяви и да спечели по-бързичко. За някои нови бизнес идеи няма условия, трябва да търсите и подкрепа, но след като анализирате ред неблагополучия в досегашни съвместни изяви. В сряда и петък намирате пътищата да обърнете тенденциите в своя полза, у дома сте подчертано тактични, деликатни, някои дами остават в сянката на роднини и любим, но пък възстановяват хармонията.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През тези 7 дни ще упорствате много по идеите си, а подкрепата на влиятелни хора ви помага да се утвърдите като лидери в екипа си, да преодолеете реални пречки. Нека Скорпионите не се увличат, иначе може да направят грешки и няма да им се ще да си признаят. Ала околните ви наблюдават и особено в понеделник и сряда, когато спорите с всички и за всичко. Пестете силите си, отделяйте време за тонизиране и за етапна оценка на свършеното, тогава и пропуските ще са по-малко. Сега изчиствате куп недоразумения с обичаните.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Май сега ви се иска да се захванете поне с някои по-отдавнашни делови идеи, но моментът е подходящ за отдих, битови грижи, ремонти... Стрелците да не подценяват две неща – трябва да изяснят най-внимателно условията за реализация на свои планове, и второ – колегиалните интриги в екипа им. И вие им давате храна, мъчейки се да си уредите по-високи доходи и пост, четвъртък и петък ще ви накарат да обновите плана и да използвате по-разумно времето за работа. В любовта избягвайте забежките и особено ако вече сте обвързани...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Трудни дни, в които трябва да положите много усилия за подобряване на взаимодействие с колеги, партньори, познати. Козирозите се стараят за друго, усилията им са за повишаване на техните доходи, а идеите им за начинания като че ли остават недооценени от околните. Ако ги амбицирате вбъдеще да ви подкрепят, няма да ви тежат толкова екипни ангажименти в сряда, а в петък ще овладеете настроението си за спорове. Случаят може да ви събере в една лодка със същите хора, трябва да сте ефективни. В любовта бъдете дваж по-умерени.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Време е да изчистите неразбирателства по делови и лични въпроси, които ви откъсват от кръга ви. Водолеите имат куп идеи, но не винаги са оценени и подкрепени от другите, а за реализацията е нужно равностойно партньорство. Приятел или роднина ще помогне да преодолеете проблема, само с упорита работа и ограничения няма да стане. В сряда променяте нещата, после няма да ви тежи и част от задълженията на хората в екипа или вкъщи, утвърждаването ви в професията не е лесно. Така и най-обичани приемат по-леко жертвите ви.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Мнозина ще си дадат отдих или ще намалят деловото темпо, в бизнес сферата няма условия за бърза реализация на идеите им. Рибите да потърпят, скоро ще имат простор за действие, вероятно ще привлекат и по-подходящи партньори и сътрудници, общата изява ще ги радва дори ако след сряда не са на първия ред. Подбирайте внимателно колегите, има и хитреци, и несериозници, а за вас е хубаво да усвоите още умения, те са ви голям бонус в нов екип. В любовта слушайте сърцето си, не клюкари. Ако сте обвързани, чакат ви приятни часове.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови