Хороскоп за 18 - 24 ноември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 18 ноември 2017 в 00:00 50565 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Хубави дни, макар че сте затрупани с дела, а във вторник ще се чувствате по-отпаднали. Овните да упорстват в работата си, даже по-тежката и неприятната ще привлича уважение и симпатии. През уикенда някои се готвят за пътуване, в понеделник на други пък ще им хрумне да се върнат към старите начинания. Не пилейте сили така, ангажиментите ви обещават напредък и печалби, макар не толкова бързо, както ви се ще. В четвъртък скромността и коректността ви в екипа ще спечели и приятели, но не разкривайте нови идеи, не ви трябва и яд.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Тези дни ви правят целите очи и уши – разбирателството с колеги и приятели не е най-добро, шефовете хич не са благосклонни към идеите ви. Телците да не си внушават подобни мисли, случайни срещи ще им подскажат решение и при най-заплетените положения. Разбира се, ще се погрижите и за съмишленици, покровители, от вторник е редно да следвате и чужди планове, ала и ваши не остават забравени и безрезултатни. В четвъртък късметът ви помага и за по-лични неща, а за света Екатерина се радвате на хармония с близки, партньори.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Динамично и по-напрегнато 7-дневие, добре е да контролирате емоциите си, а не да давате воля на негативизъм. Повечето Близнаци си имат точна визия за делови и лични неща, няма защо да слушат звани и незвани съветници. Все пак засилете бдителността, сега и дребното камъче обръща кола... До понеделник следвате чужди идеи и указания, във вторник-сряда изяснявате проблемите. Пречки ще има, но вие си държите на своето, а и шансът ще ви помогне. В любовта обаче забравете за инат или авантюри, имате това, което ви е нужно.

РАК (21.06 – 21.07)

През тези 7 дни проблемите са доста, но можете да се справите с всички, ако упорствате в работата и не отстъпвате от принципи. Раците да разчитат и на помощ на роднини и приятели, бавно-бавно, но ще става. До вторник грижите ви са доста – около близки, за финанси, има изненади, но ги посрещате. После ситуацията се подобрява, сближавате се и с нови хора, а пък ако не сте били доволни от околни, доста неща се променят в положителна посока. И да са ви упреквали за нещо, другите виждат: не сте пилели време, не сте мързелували...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

И на вас не ви е леко, има делови пречки, не са изключени лични грижи. Лъвовете да не униват, не случайно се казва: всяко зло е за добро. Още до понеделник ще разчистите най-сериозните проблеми в работата, но трябва да бъдете много стриктни към право и правила. От Въведение Богородично е време за по-упорита работа дори околните да не отчитат високо личния ви принос и творческия хъс. В четвъртък се стремите към самостоятелност, а е добре да си дадете отдих, да анализирате и да набележите новите си стъпки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас периодът носи делови промени, а и напрежението едва ли ще е малко. Девите отдавна искат да прокарат някои свои идеи, не за всички е още време и до вторник е редно да не бързат за неща, за които няма условия. Шансът ще ви помогне в следващите дни – вероятно е преместване в печеливш екип, закрила от нов шеф, други партньорства. Дори епизодични, такива сътрудничества са от полза за сегашните ви изяви, а може и да ви отворят път към перспективни начинания. На Екатерининден намалете темпото, заобикаляйте спорните теми.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Чак до Екатерининден трябва да бъдете по-внимателни по партньорски и финансови въпроси. Нещата при Везните сега стават бавно и трудно, може би ще потърсят съвет и услуги от близки особено при начинания. Едни от знака се колебаят, склонни са да се предадат пред пречки, но това не е препоръчително. Други ще следват чужди идеи, във вторник май си дават сметка, че отделят прекалено внимание на детайлите. От сряда се забързвате, а това крие рискове от критика. Не е време за смяна на работа, за обвързване някои позакъсняват...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Динамично и плодотворно 7-дневие, та се гответе за много работа, съответно трудности. Група Скорпиони разчитат на себе си, а от понеделник и още покровители ще намерят, шефове може да им възложат нов интересен проект, включително свързан с преместване на дейност, създаване на екип и пр. Ако околни искат помощ, не скъпете сили и време в петък, така допринасяте за нарастване на дохода и влиянието си. В сряда избирайте подходящи хора за общи дела и правете точно сметки. В любовта забравете авантюри и интриги.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

И за вас тези 7 дни са динамични, откриват делови възможности. Стрелците са готови да се хвърлят във всяка авантюра, включително любовни, по-уместно е първо да преценят ситуацията, после да действат. Иначе ще си навлекат ядове, загуби, присмех... На Въведение Богородично критиките към вас ще бъдат по-остри, внимавайте със сметки, а и кои делови партньори привличате, доста хора ви харесват, а не всички са точни. В петък идват още шансове за бизнес и доходи, дано не ви скарат с досегашни приятели, услугите им пак са ви важни.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Седмица на ведро настроение и нетърпение в работата, това не е най-уместно. Още понеделникът ще подскаже на Козирозите, че за част от идеите им няма условия, нужна им е помощ заради многобройните пречки, както и услуги от познати и колеги. Вторник ви сближава и със съвсем нови хора, бъдете по-критични към поведението им, иначе може да се хвърлите в неподходящи авантюри, да пропилеете ценно време за работа. По-редно е да разчитате на близки, отзовават се бавно, но сигурно. Любовни изкушения ще завършат с яд.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През следващите дни не се изтъквайте в екип и пред познати, деловите ви проекти зависят от по-влиятелни хора. Водолеите не се плашат от пречките, работят добре и съвсем сами, сега това ще покаже ясно пред покровителите им, че на тях може да се разчита винаги. Не прибързвайте и не подценявайте помощта на съмишленици, макар че печелившите идеи са си ваши. В сряда се дръжте настрана от чужди спорове, в четвъртък гледайте да прокарате важните промени без противоречия, силата ви е в предпазливостта и предвидливостта...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие ще ви се види по-тежко и се подгответе сериозно за работа. До понеделник Рибите да огледат най-внимателно административни, финансови, правни детайли в плана, всичко трябва да бъде уредено до последната запетая. Едни са набелязали правилните стъпки, но не са предвидили отпора, а ще има. Втори са склонни да спорят и с приятели, роднини, във вторник не е уместно. Стремите се към значими бизнес промени, някои трябва да подсигурите сами. Чак тогава ще разчитате на хармонични партньорства, включително в любовта.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови