Хороскоп за 18 – 24 март

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 18 март 2017 в 00:01 12332 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

До Първа пролет не бързайте с поемане на делови задължения, очертават се интересни срещи и възможности за партньорство. Свободните сърца от знака май търсят и човека от мечтите си, за любовна връзка е нужно по-търпеливо опознаване, но шансът е на тяхна страна. Овните да не се изкушават от моди и лукс, а да държат на същината на нещата. Между новите ви познати ще има хора с голяма обществена и бизнес тежест, ала не демонстрират властта си. В четвъртък и петък актуализирайте планове и не се товарете с излишни задачи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Идващите дни са някак напрегнати, гоните амбициозни делови цели, а изявата ви трябва да се впише в плановете на влиятелните хора в кръга ви. Телците да се запасят с търпение, задачите им са много, особено от вторник до четвъртък, а като се добави и настроението им да спорят, да критикуват... Гледайте да не се преуморявате и да не прибързвате, а към най-близките удвоете грижите и толерантността. Ако сега откривате любовта, пазете се да не станете обект на клюки. Някои надяват разни маски, но чувства мъчно ще прикриват по-дълго.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И за вас следващите дни не са най-леките, но въпреки многото задачи – ще откъсвате повече време за общуване. Доста Близнаци са завладени от нови идеи за изява и печалби, радват се на разбирателство и подкрепа в кръга си, може и да го разширят. Важно е да не подценявате и старите си партньори, май имат нужда от помощ и ако им я окажете навреме, екипът ви ще постигне по-високи цели. Не се щадите през първите 3-4 дни, а от сряда се успокоявате за финансите и си давате пауза. С обичани хора и сред природа ви е най-добре.

РАК (21.06 – 21.07)

Във вторник-сряда ускорявате темпото за постигане на делови и лични цели, а май е по-благоразумно да оставите нещата да се развиват по своята си логика. Едно, че Раците могат да укрепят досегашни партньорства, второ – трябва да стабилизират финансите си. Трето – отделяйте повече време на близките си и празнични поводи. Новите ви изяви зависят от закрилата на влиятелни хора, ще направите усилия да я привлечете. А за домашните и роднините сте готови да жертвате време и сили, напредват ли и те, вие сте от доволни по-доволни...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Тези дни ви изправят пред важни делови задачи, а вероятно ще ви разкрият и още шансове за кариера и печалби. Лъвовете да се стегнат за натоварванията до четвъртък, пък и да си имат и едно на ум – по техните проекти все още има неясноти. От сряда е добре да разчитате повече на колеги, сътрудници, а и на помощ от роднини и приятели. Макар и доста по-сдържани, хората ще правят нужното за изпълнение на вашите планове. Само че някои от знака някак се разколебават, предстои ли им избор. Какъвто и да е, ще научите важни уроци.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През идващите 7 дни вашата голяма задача е да подкрепяте околните, на които държите. Не че Девите си нямат достатъчно свои задачи, през уикенда даже ще искат да подхванат стари проекти, в петък – да преодолеят някои притеснения около финансите си. И въпреки това виждате, че е толкова важно да действате за укрепване на екипи, а и да следвате примера на хора, които винаги са на разположение да ви помогнат в трудни моменти. От вторник отделяйте повече време на домашните, но не позволявайте да ви се качват на главата с капризи.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Тези дни са изпълнени с разни трудности, а и вие се чудите как да оправите финансите си, напоследък ви тревожат не малко. Везните нека да анализират ситуацията и ще видят слънце на хоризонта, от четвъртък чистят пречките по-леко. Пазете се от интриги и неискреност, в сряда съчетавайте сдържаността с гъвкавост, ако трябва – поемете и по-самостоятелна отговорност в работата. Ще се справите, а и ще привлечете симпатии на нови хора. Ако пък ви мъчат любовни грижи, не слушайте чужди съвети, сега вашата визия е по-точна.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

До вторник делови и домашни отговорности ви се струпват, не бързайте със задачите, за да не допуснете грешки. Доста Скорпиони могат да разчитат на помощ и съвет, само че внимателно да отсяват и мотивите на хората, които толкова се ангажират с грижите им... Някои колеги и познати гонят лични изгоди, така че по-разумно е най-деликатно да отклоните примамливите им предложения за печалби, а и за любовни авантюри. Част от знака гледат към кариера, може да се окажат с работа, която не им подхожда или не ги радва.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Сега ви се ще да изясните куп делови и лични проблеми, с бързане не помагате за преодоляването им. Още повече че едни Стрелци не са слушали съвети даже от специалисти как да се предпазят от някои трудности, а втори уж са взимали мерки, но всичко си е останало в разговорите с околните. Е, до вторник ще се оправяте някак и сами, ала доста по-разумно е да помислите за укрепване на партньорства, за уреждане на делови и финансови въпроси. Ще има ситуации, в които действате под напор на емоции, дано ви доведат до желания резултат.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

И за вас 7-дневието е по-трудно, някои от плановете ви не вървят, както сте си набелязали. Козирозите да анализират пак ситуацията, а и да се съобразяват с идеите на шефове, колеги, познати. В едни случаи вашите намерения трябва да се актуализират, във втори е неуместна прекалената ви взискателност към детайлите, в трети следва да надделявате над своите настроения и в петък да направите всичко по силите си за успеха на екипа, не само за личната си изява. Тези, които ви подкрепят, дават най-убедителното доказателство за обичта си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Този период носи трудности, някои несполуки ще преживявате по-дълго и болезнено. Ако Водолеите са искрени и обективни, сега да не приемат чужди съвети и предложения, които накрая ще облагодетелстват само друг. Вече сте се нагледали на хитреци и сте извлекли поука: да работите съвестно, а с близки да бъдете максимално почтени. До вторник-сряда изяснявате неща и в лични, и в бизнес партньорства, вероятно е вече да тръгнете към нова посока и хора. Не се месете в спорове, ако не ви засягат пряко, и пазете спокойствието в дома си.

РИБИ (20.02 – 20.03)

И вие се изправяте пред делови и лични проблеми, не се оставяйте на емоции, които ще усложняват отношенията с ваши близки. Някои Риби смятат, че ще оправят нещата, ако се обвържат с нови партньори, но да не бързат, иначе току виж се вкарат в задънена улица. Ще се измъкнете от по-заплетени ситуации с подчертан такт, ако си видите пропуски – признайте си, за да не задълбочите трудностите. Във вторник изяснявайте намерения на шефове и влиятелни познати, после се стегнете, пречките се множат, а вие защитавате имидж.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !