Хороскоп за 18 - 24 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 18 май 2019 в 00:00 1251 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Следващите дни са изпъстрени с празнични поводи, но за вас тревогите май са повече. Група Овни имат финансови притеснения, може да се разколебаят в коректността на партньорите си. От понеделник до сряда обръщайте повече внимание на отдиха, а и не се месете в споровете на свои колеги и познати, щом темите не ви засягат лично. Мнозина страдат от интриги на околните, в четвъртък да не се изкушават да отговарят по същия начин. Този 24 май ще ви изпълни със сили и радост. Неразбирателствата с половинката оправяте сами.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

През уикенда още насочвате внимание към разширяване и укрепване на своите отношения с близки, познати. Телците показват и значимостта на роднинските си връзки, празничните поводи засилват вниманието към тях, както и тяхната загриженост към другите. Планирайте точно нещата, в понеделник можете да импулсирате цели екипи за постижения, вторник стимулира амбициите ви за кариера. От Преполовение обаче проявявайте търпение, включвайте се и в чужди бизнес проекти, също носят доходи, авторитет, привличат и съюзници.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Тези 7 дни показват: успехите ви не са случайни, а плод на умела стратегия. Едни Близнаци черпят от опита на познати и колеги, втори търпеливо изчакват в екипа да откроят високият им професионализъм, трети дискретно създават ценни връзки за бъдещи изяви и печалби. За четвърти най-главният въпрос е да укрепят интимно партньорство, готвят се за важни стъпки и разчитат на помощ от семейството, приятели. През уикенда не споделяте много, от вторник се включвате към чужди начинания, в четвъртък преодолявате ненадейни пречки.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът е белязан от куп пречки, не ги множете с инат и всезнайковщина. Ако Раците засилят бдителността си още от събота, вероятно по-лесно ще намират изход от затруднения, а и начин да изгладят противоречията с околни. Понеделник предполага засилване на сътрудничеството в напрегнати моменти, вторник предупреждава за евентуални щети, ако не внимавате на път, с нови хора и сведения. Не ви се ще да оставате в нечия сянка, но в четвъртък ще се наложи, на 24 май ще поемете и чужди задачи като свои. Откриват ви шансове.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През това 7-дневие не бързайте за изяви и печалби, за да не прогоните шанса си далече. Лъвовете ще постигнат повече, ако се вглеждате по-взискателно в поведението на околните. През уикенда може да възобновите стари връзки и проекти, понеделник и вторник преминават доста напрегнато, затова трябва да обновите деловата си стратегия, да търсите още сътрудници или допълнително да мотивирате досегашните. Изчакайте мнение и подкрепа от шефове, от 24 май пристъпвате към самостоятелни начинания. Искат ли ви помощ, не отлагайте.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Следващите дни изострят вашата взискателност, откривате си недостатъци и грешки в дела. Девите да не се притесняват, не ги застрашават провали, но още през уикенда трябва да проучат сериозно куп служебни въпроси. В понеделник ще търсите покровители, не бързайте с промени още във вторник, поговорете за тях с познати, близки. Усилията ви ще бъдат възнаградени след празника на Константин и Елена, не е нужно да поемате свръхобещания, да влизате в остри спорове. За уреждане на личните неща ще ви помогнат съвети на ваши близки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

В петък ще почувствате голяма умора, 7-дневието не е леко. Везните още от събота да смекчат някои решения, не е нужно да се противопоставят на колеги, партньори и близки, за да осъществят намеренията си. Отделете повече време за контакти, макар че през уикенда, а и в понеделник няма да споделяте всичко, което ви вълнува. Идеите ви са добри, но не могат да дадат плод бързо, нито можете да подминете неяснотите по деликатните теми след сряда. Ако не проявите инат и нетактичност, нещата накрая ще тръгнат гладко и по вашему.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е напрегнат, обаче дали не пилеете повече време в спорове с близки, вместо за дела? През уикенда доста Скорпиони допускат тази грешка, по-умно е да искат подкрепа от приятели за служебни проблеми, да използват паузата за усвояване на нови знания, обсъждане на бъдещи проекти. От понеделник до сряда избягвайте поводите за спорове, в редица случаи темите не ви засягат изобщо. От четвъртък действате по-уверено по задачи си, не се оплаквайте, че поемате и чужди отговорности. В любовта нещата са ОК, ако не се налагате...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Тези дни ви носят куп служебни и лични проблеми, но се хващате здраво за работа и ще въведете ред и у дома, и в екипа си. Влиянието на много Стрелци е благотворно независимо дали се държат строго или намират по-дипломатичен начин да прокарват идеи, печалбите радват всички. В понеделник създавате по-равностойни партньорства, във вторник се пазите от колегиални клюки и разправии, на Преполовение даже поемете част от отговорностите на другите. Следвате умерено делово темпо, общуването става по-приятно и за останалите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Кроите планове за промени, но и толкова упорито избягвайте всички поводи за спорове с околните поне до вторник. Козирозите може и да не послушат съвета – едни отдавна ловят подходящ момент да действат по идеите си, втори пък са намерили начин да се противопоставят на служебните интриги. От понеделник преодолявате доста трудности, но... тихомълком. В сряда може да се включите в начинания на колеги и познати, в четвъртък взаимно ще си помагате, за да преодолеете трудностите. Е, има нещо за изясняване, ала го направете на 24 май.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Склонни сте да дълбаете в проблемите, с които се сблъсквате през тези 7 дни и да се самоанализирате. Доста Водолеи имат тази възможност, не им се ще да се месят в разпри на колеги, познати, роднини. В понеделник сте по-общителни, но пак си определяте граници. А и си имате грижи: финансови, професионални неясноти, лични вълнения. Отзивчивостта ви към тревогите на околните ще бъде възнаградена от деня на Константин и Елена, хората ви подкрепят осезаемо при пречки, приемат съвет, критики. Изборът ви в любовта е завиден.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Стремите се към положителни промени, а това 7-дневие току ще ви изненадва с напрежение. Още в понеделник Рибите могат да се справят с тези пречки, ала им се ще и околните да обърнат повече внимание на усилията и успехите им. Бъдете бдителни с финансите, възникват обективни спънки. До Преполовение ще излезете с чест от създалата се ситуация. Едни се мъчат да се измъкнат от проблеми, като подхващат стари идеи за дейност, пак се натъкват на бариери. Втора група поемат нови обещания, ще удържат ли на думата си? А умората?

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови