Хороскоп за 18 – 24 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 18 юли 2020 в 00:00 1021 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Времето – отпускарско, периодът е изпъстрен с поводи за купони, ала вие пак ще обмисляте делови планове, не отдих. Едни Овни наистина ще имат доста задачи от понеделник, втори следва да огледат шансовете за партньорство с познати и колеги до вторник, да привлекат подкрепа за бъдещи начинания. До петък не говорете надълго и нашироко за идеите, за чиято реализация все още няма условия, а и не се месете в чужди разправии. При някои възниква малко неразбирателство с половинката, с отстъпки и търпение ще оправят нещата...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас 7-дневието не е най-леко, но си обичате работата и ще вложите голямо старание за справяне с най-различни пречки. През уикенда Телците сякаш се притесняват най-вече за финанси, но ще съумеят да извлекат полза даже от затруднителните положения. Понеделник е за кратък отдих и анализи, а от вторник май ще се налага да помагате на близки, познати и съвсем чужди хора, добросърдечието ви понякога поразява другите. В сряда разчистете изостанали задачи без разпри, в следващите 2 дни трудът и грижите ви дават сладък плод.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Сега се мъчите да уловите всеки знак за положителна делова промяна, новите шансове за изява и печалби. Е, Близнаците да не бързат, трябва да свършат куп рутинни задачи, да помогнат и на близки. От уикенда се съсредоточавате в тези отговорности, редно е да засилите и бдителността, за да предпазите себе си, а и околните от евентуални ядове. В понеделник бъдете по-отстъпчиви, във вторник намалете хъса, от сряда до петък ще има на какво да се радвате. Само че понякога се чувствате неоценени, а в любовта премълчаното вече натежава.

РАК (21.06 – 21.07)

Динамично 7-дневие и следва да се държите нащрек, за да неутрализирате бързо възникващите пречки и трудности. От понеделник Раците да си наложат по-строг работен режим, няма да намерят веднага нужните им покровители, може да възникнат административни спънки, да се наложи да поемат и чужди задачи. До четвъртък ще се справите, макар че понякога ще е по-различно от предварителните ви идеи. Главното ви оръжие е общуването, а ако ви трябва помощ – приятелите са насреща. Вероятно те ви пазят и от по-лични интриги.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Сега ще се върнете към стари идеи, а има да оправяте обтегнати отношения. Група Лъвове се изкушават от купони, поводи има, но нека избягват големи компании и чужди спорове. В понеделник се дръжте на втори план, делата ви зависят от по-влиятелни хора. Във вторник трудът ви е база за партньорство, ако не сте се разбирали с другите хора, вие направете стъпка към помирение. Някои не приемат съвета, в сряда-четвъртък ще разберат, че грешат. Вашето упорство по задачи говори повече, отколкото да приказвате за плановете си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През уикенда си дайте отдих, може и сред природата, за да обмислите на спокойствие темите, които ви тревожат: доходи, партньорства, лични неща. Девите държат на принципи и ще се дистанцират дискретно от хора, които за печалби са готови на всичко. В понеделник най-прецизно изпипвате и рутинни задачи, във вторник внимавате много с администрация, пари. От сряда до петък се съобразявате с влиятелни личности, в работата те определят целите. Съвети от рода може да объркат отношенията ви, претегляйте чужди мнения.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Този уикенд обръщате поглед към близкото минало, има забежки, от които е време да се освободите. При група Везни служебните проблеми ще се решат с покана за друга работа, деловата дейност до сряда ще тече на бавни обороти и с куп пречки. Втори подлагат на критичен анализ свършеното от сътрудници, в екипа има неподходящи хора и е момент всеки да тръгне по свой път. Видно е, че в четвъртък се товарите с чужди отговорности, но похвали и печалби няма да ви зарадват преди петък. Върви ви за флирт, ала верността ви отива повече.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е противоречив. Уж разчитате на добро съдействие с околните, а всъщност по-важно е да преследвате целта си, без да се съобразявате какво правят те. Скорпионите имат основание, мнозина са им обещавали подкрепа, а после са си намерили дела, по-спешни от техните. Все пак в понеделник ще уточните услуги, общи проекти, идеите са ОК, но мъчни за изпълнение. Не се месете в чужд спор в сряда, в четвъртък окуражавайте близките си при пречки, шефове оценяват и това, и обективността, с която сочите защо нещо не върви.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Седемдневието идва с трудни делови задачи и притеснителни изненади. Само че Стрелците се владеят завидно, от понеделник търсят информация за развоя на служебната ситуация. В следващите дни не ще се месите в чужди спорове, начертали сте си линия на поведение и ще отстоите принципите си без много шум. Доста от знака може да се притеснят от некоректност на близки, колеги, партньори, но познават проблемите в детайли и от сряда до петък ще намерят как да избегнат капаните. В любовта следвате само гласа на своето сърце и ум.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие ви изправя пред избор в работата и личната сфера. На вас не ви липсват идеи кое как да стане. През уикенда Козирозите мислят за привличане на още сътрудници, нужни са им, но в понеделник е по-важно бързо да използват шанса си, не да чакат помощ на близки. Пречките са куп, за тях не винете другите, не губете време в приказки за бъдещи планове, ще им дойде ред. Късметът е с вас на път, при проучвания, запознанства. Петък е за отдих, свършихте немалко и идва моментът да се радвате на крепнещи лични връзки.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Напрегнато 7-дневие, дръжте емоциите си под контрол, за да не усложните общуването с близки. До Илинден Водолеите ще се уверят: могат да помогнат на по-затруднените с работа и битови задължения, да заздравяват връзките си и да се радват на добри резултати. С обичаните бъдете най-търпеливи, ако обмислят някакво решение, това е важно за доверието и хармонията помежду ви. Деловият вторник е тежък, тревожат ви финанси, но сряда идва с шансове, изяснете ги и до петък ще стабилизирате партньорства и плодотворна дейност.

РИБИ (20.02 – 20.03)

По-старателно уреждайте делови и лични неща. За Рибите 7-дневието започва с притеснения за сътрудничество в работата. Ще се уверят: при пречки могат да се опрат на приятели. Във вторник-четвъртък това е определящо, вие ще изпълнявате точно задълженията си и ще прокарвате идеи с такт и отстъпки. Ще привлечете нови съюзници, харесват мисленето и поведението ви. В петък сте придирчиви към детайли, но ако сте подготвяли сериозно изяви, чакайте издигане, решаване на деликатни въпроси, по-хармонична любовна връзка.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !