Хороскоп за 18 – 24 януари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 18 януари 2020 в 00:00 2069 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Много работа и много празнични поводи, внимателно уточнявайте плана си за действие с близки, познати и колеги. Иначе има риск от спорове и повторно вършене на едни и същи неща. От понеделник Овните да бягат надалече от чуждите разправии, някои поемат големи обещания, а после им дотежава или ентусиазмът им прегаря. Пречките в службата са реални, но отварят и шансове за кариера, до петък привличайте съюзници и ги организирайте, за да печелите и от най-малка възможност. Изясняване с любим, обаче защитете интереса си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

На Атанасовден влизате в период, когато задачите са бол, а сякаш искате да ги свършите от раз. Няма да стане, за служебните зависите и от плана на шефове, съобразете се, вместо да влизате в излишни конфликти. Телците от понеделник да търсят съдействие на колеги, рода и познати, макар и то да закъснее, ще е от полза, отношенията се хармонизират. В сряда пък вие не бързайте и особено по самостоятелни проекти. Някои държат много на идеите си, по-разумно е да не ги разгласяват до петък, да проверят дали са реалистични. Ядове с техника.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие е динамично, а вие ще усилите напрежението с подчертаното си нетърпение за промени в служебен и личен план. Близнаците не подценяват пречките, но се хващат и с идеи, за които условията не са узрели, припират и околните да бързат. До сряда поне забавете темпото, проучете по-задълбочено ситуации, нови хора, може да се наложи даже пътуване. В четвъртък стриктно уреждайте финанси и административни въпроси, в петък - кротко по купони. В любовта перспективите ви са ОК, до здрава връзка се стига с търпение и такт.

РАК (21.06 – 21.07)

Гоните неотклонно целите си в деловата и личната сфера, но дали сте доволни от постигнатото? Доста Раци да анализират внимателно служебната ситуация, пречки пред начинанията им има, но причината за несполуките е в неточното насочване на усилията, припряност, предизвикателства към околните. Във вторник и сряда се помъчете да овладеете проблемите с такт, за домашните господата ще преглътнат и огорчения. Дамите разчитат повече на съдействие от рода, ще разчистят недовършени неща, за по-лични да снижат претенции...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Вашето 7-дневие е напрегнато, а вие май искате да ускорите хода на делата си въпреки обективните обстоятелства. Лъвовете да си наложат търпение и да действат по задачите си много прецизно, има риск да берат ядове заради чужда безгрижност. В понеделник-четвъртък мнозина поемат и чужди задължения в екипа само за да върви общата работа. Дали ще оценят тази жертвоготовност? Държите на идеите си, те са добри, но все пак не ги налагайте със спорове и диктат, в петък гъвкавата политика е по-резултатна. За любовта търсете съвет.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Периодът е изпъстрен с трудности, но как иначе, щом чертаете амбициозни служебни цели и се стремите да ги постигате, без да разчитате много на чуждо съдействие. В понеделник и вторник Девите да проучват още по-задълбочено условията за изпълнение на задачи, договори и пр. Ще откриете и шанс за подобряване на предварителните параметри. В сряда пречките ще ви срещнат с по-опитни колеги и приятели, но и в следващите дни се съсредоточете главно в свои дела. Свободното време е за тонизиране и общуване само с най-обичани.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас периодът е твърде динамичен, но пък с лекота успявате да свършите онова, което сте си набелязали. Везните сега имат амбициозни идеи, стремят се към високи печалби и ако бъдат по-внимателни в харчовете за удоволствия, ще бъдат доволни от бюджета си. Някои се мъчат набързо или с натиск да решат свои проблеми, но от понеделник до четвъртък ще си създадат нови. Бъдете грижовни към тонуса си, а във вторник-сряда безкрайно търпеливи с обичани. Те също ви създават ядове, в името на общото добро не бройте техни грешки.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Хубаво 7-дневие, макар че от уикенда редица неща може да не тръгнат така, както ви се иска. Скорпионите имат сили да преборят пречките, покрай тях ще открият и още шансове за изява и печалби, в четвъртък за по-самостоятелни. До вторник ще си изясните тази тема, на някои ще им се наложи да бъдат по-взискателни към колеги, партньори, а и към близки. В сряда бюджетът ви се стабилизира, макар че знаете: не всичко е пари... Вкъщи ви чакат различни задачи, в името на домашния мир упорствате, има за какво да ви благодарят.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие идва със сериозни трудности и куп поводи за празнуване, така че точно си преценявайте кога и как да действате. Група Стрелци следва да бъдат и по-грижовни към здравето си, само на купони не се отдъхва и укрепва. Други пък имат лични ядове, от понеделник се взират във всеки детайл и може да влязат в ненужни спорове. Ще изясните нещата до вторник, обаче не се претоварвайте с работа и емоции, до петък съюзите ще станат по-хармонични и много плодотворни. Срещите с приятели и познати носят делови шансове.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Нелеки дни предстоят, заредете се с такт и търпение, за да можете да оказвате положително влияние на околните. Част от Козирозите още в понеделник ще анализират пречките в деловата сфера, хич не са малко, а в екипа им мнозина са склонни да действат рутинно. През следващите два дни привличайте още и още помощници, но не им налагайте мнение. В четвъртък бъдете по-строги по отношение на дисциплина и качество. В петък резултатите са за всички, вие ги приемате с радост и съвсем скромно. Любовната връзка ще укрепва тепърва...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

От Атанасовден с такт и обич разчиствайте изостанали въпроси, а и затоплете общуването с близки и познати. Доста Водолеи са критични към слабостите в работата, от понеделник искат да сложат отношенията си на по-здрава основа. В деловата сфера предстоят трудни задачи, финанси и други неща да се уредят най-грижливо. Сряда е тежка, отложете битовизмите за малко, пък и за тях са нужни пари. В петък поемате големи отговорности в екипа и дома, действайте предпазливо, за да не се налага да отстъпвате от планове и да забравяте мечти.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът не е много лек, запасете се с бдителност и търпение в работата, а и за уреждане на лични неща. Рибите да не разчитат твърде на съдействието от колеги и съмишленици, може и да не разберат упоритостта им при изпълнение на редица задачи. В понеделник шансът ще ви подскаже решение, във вторник-сряда високите ви амбиции може да ви поскарат с околните, та забавете темпо, укрепете връзките. Петък ще ви покаже от кои колективни проекти следва да се откажете, усетът ви за проблеми не греши, съюзи трябва да минат проверка.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови