Хороскоп за 18 - 24 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 18 август 2018 в 00:00 1638 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Динамичен период, мнозина се чудят по кой път да хванат и в деловата, и в личната сфера. Овните да не се поддават на емоции, с разум ще намерят верни решения, мъдри съвети, загрижени покровители. Дано не отблъснете някои равностойни партньори, в понеделник и вторник критикувате наред, в сряда и четвъртък сте склонни да се хвърлите в бизнес авантюри. Петък ще ви покаже, че работата ви върви плодотворно, постиженията ви са видни и можете да ги разширите. Не бързайте да говорите за планове, преди да сте ги избистрили.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Очертават се куп грижи, но вие можете да се справите с тях, и то за по-дълго време занапред. В работата Телците да се съобразяват с плановете на шефове, впишат ли се в такива проекти, нещата ще се подреждат доста благоприятно за тях. През уикенда май ще загърбите битови въпроси, в понеделник избирате самостоятелни задачи. Във вторник забавяте темпо, за да търсите партньори. Важни са ви, иначе в четвъртък ще сте изнервени и уморени, в петък - и ядове около съвместна дейност, пари. Е, дайте си сметка колко са различни хората...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Тези 7 дни ви носят доста работа, те са проверка как взаимодействате с колеги, подчинени, клиенти. Близнаците още от уикенда търсят допирна точка с плана на шефовете, макар че и техните професионални идеи не са никак лоши. Е, последвайте чуждия проект, в понеделник ще можете да укрепите печеливши партньорства. От вторник не се изтъквайте много напред в екипи, не поемайте свръхнатоварване, за да блестите. В тази посока до петък чувствате известна неудовлетвореност, временна е. Не е момент за хитруване пред обичани хора.

РАК (21.06 – 21.07)

Предстоят по-напрегнати дни, запасете се с такт, та да не усложнявате нещата с излишни разправи. През уикенда някои Раци критикуват домашни и близки, които обичайно ги подкрепят. Четвъртък ще ви покаже: трябва да си направите нов план, за да действате по-настъпателно, с повече печалба. От понеделник до сряда следите бдително делата, намирате кусури на другите. Споко, както вие се стараете и успявате, така и те ще променят поведението си, не е нужен шум. Сега и сред колеги, и в компании ще попаднете на по-точните хора за връзки...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие носи куп проблеми, но вие сте склонни към мъдруване и няма да се впускате в дела и съюзи, които не сте обмислили докрай. Група Лъвове дори ще са по-критични в оценката на постигнатото – през уикенда за партньорите, в понеделник за домашните, във вторник за своята всеотдайност в работата. В сряда ще се наложи да следвате чужди идеи, но ще ви паснат и ще отбележите положителен развой и в службата, и вкъщи. В петък поне си поотдъхнете, за новите проекти не е време, а и всички черпят от оптимизма ви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Динамичен период и за вас, подготвили сте си подробен план за действие. Само че Девите ще го променят в движение, важно е да си намерят подходящо работно място, да си осигурят доходи, да уредят лични неща. Този уикенд ще ви покаже ясно, че трябва да се дръпнете в нечия сянка, да се задоволите с по-малко от целта. Засега. Важна е помощта на приятели, роднини, съюзници, от понеделник подгонвате задачите си с хъс. Вторник ви прави твърде критични, нетърпеливи, сряда ви успокоява за доходи, имидж. Изясняване и в любовта.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас периодът предполага поне малко отдих, разнообразие. Везните, които напоследък са имали проблеми заради колегиални интриги, ще се ориентират към по-добър екип или служебно място. През уикенда търсете информация, запознанства и пътища са от полза. От понеделник ще установявате нужните връзки, но във вторник все още зависите от близки, покровители. Сдържате желанието за изява и утвърждаване, но упоритата ви работа в четвъртък ще докаже уменията ви. Избегнете разправии, за да се радвате на постиженията.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Време на бързи преходи – едни излизат в отпуск, втори се връщат от почивка. В която и група да са, Скорпионите се хващат здраво за плана, който са си начертали. Не се разпилявайте по разните възможности, които ви съпътстват, защото и трудностите са сериозни. И не споделяйте нашироко новите си идеи, такива възникват ненадейно в сряда, обещават печалби, но и спорове има. Ако пък сте далече от работното си място, не се впускайте в безкрайни купони, сред най-близки ви е най-добре. Някои от знака изясняват лични отношения.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До петък се натрупват куп делови и лични проблеми за оправяне, заредени сте с амбиции да се утвърдите в службата, да наложите мнение по партньорски въпроси. През уикенда Стрелците се взират във всеки детайл, който може да спъне реализацията на плана им, в понеделник търсят съдействие от познати, после и близките им ще ги подкрепят или ще им разчистят поле за инициатива. От сряда проявете воля, има доста въпроси за изясняване, а работата наистина е много и трябва да бъде свършена перфектно, обаче... без да се самоизтъквате.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През тези дни намалявате деловото темпо, но това не се отразява на качеството на изпълнените ангажименти. Козирозите на ръководен пост ще прокарват идеите си по-гъвкаво, от понеделник искат и повече услуги, опират се на куп сътрудници. Вторник носи поводи за спорове, а и после не ви е твърде леко, търсете подходящи партньори, търпеливо обединявайте екип около мнението си. Работите с очевидно умение и обич, ако ви канят по купони, може и да откажете заради дела. Не е време за любовни авантюри, макар че сте чаровни.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Напрегнато 7-дневие, а вие бързате да реализирате някои свои делови идеи и амбиции. Водолеите са с добро самочувствие, то си има покритие и все пак да се вслушват в съвети, да си правят етапни оценки и да не се мъчат да харесат на шефове с псевдоноваторски проект. През уикенда бягате от чужди спорове, обаче в понеделник и вторник вътрешно кипите, че мъкнете колеги и познати на гърба си в съвместните дейности. Четвъртък е най-труден, дано ненадейни пречки не ви подлъжат за грешни стъпки. В любовта стоите на принципите си.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Влизате в 7-дневие, в което има куп поводи за спорове, но трябва да държите всичко под контрол и плановете ви да се реализират успешно. Рибите показват завидна дипломатичност през уикенда, а и в понеделник не налагат мнението си на колеги, познати и близки. Слушайте съветите на хора, които са доказали колко ви обичат, погрижете се за тонизирането и бюджета си. От сряда делата ви тръгват по-спокойно, шефовете ви възлагат нови отговорности и вие ще стегнете екипа. Дано преразпределите работата, та да ви остава лично време...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови