Хороскоп за 17 – 23 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 17 септември 2022 в 00:02 3616 0

хороскоп

Снимка хороскоп

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Седемдневие на големи празници, но не сте весели, май искате да се откъснете от кръга си познати още в деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София. В понеделник Овните ще имат доста работа, не искат да се пилеят по купони, не приемат съмнителни оферти за печалби. Във вторник проучете детайли, важно ви е равностойно партньорство. Сряда уморява, корите другите за несполуки, а четвъртък ще ви подскаже да анализирате нещата и да прокарвате идеи с такт. Привличате помощ от близки, намирате изгоден за всички изход след спорове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

През следващите дни ще покажете: не само зачитате сегашния празник заради именяците, а и сте проникнати от мъдростта на вярата, надеждата и любовта. През уикенда Телците едва ли ще разчитат на помощ от близки и приятели за делата, в понеделник колеги ще им правят услуги при изпълнение на многото задачи. Вторник и сряда напомнят, че трябва да преодолеете свои слабости в работата, а ако околните са в трудна ситуация – да ги подкрепите подобаващо. Петък е напрегнат, но положеният труд и уважението на шефове водят успеха.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Напрегнато 7-дневие, изправя ви пред неочаквани изпитания в делови и личен план. През уикенда Близнаците сякаш се тревожат главно за хляба си, обаче в понеделник ще решат как да стабилизират доходи, служебна позиция или да си намерят добро ново място. Във вторник не давайте воля на големите амбиции, в сряда се съсредоточете у дома или в интимната си връзка. За празника на Независимостта ще преодолеете острите проблеми, ще поуравновесите своите отношения, чака ви нелека работа. И пак ще се уверите: трудностите каляват...

РАК (21.06 – 21.07)

Динамичен период, празничните поводи са много, засилете бдителността за детайлите в работата си. Доста Раци да разпределят точно задачите в екипа и да подтикват всеки да свърши отговорно своите. От уикенда сте спокойни за резултати и доходи, в понеделник възникват неразбирателства с хора от кръга ви. Чак във вторник близки приемат присърце идеите ви и това хармонизира сътрудничеството. От четвъртък избягвайте спорове с колеги, партньори, пък и влиятелни познати, а самостоятелни начинания ви отварят врата към успехите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Забързано 7-дневие, сигурно имате и доста покани за купони. Не прекалявайте с веселби. От събота до вторник Лъвовете са настроени за повече контакти, ала за начинания да разговарят само с другите ангажирани в проекта. Трудности в понеделник подсказват да потърпите за реализацията, в сряда поемате още куп задачи и това свива полето ви за творческа изява, печалби. Съсредоточете се в отговорностите си, трябва да окуражавате и колеги, познати, за да преодолеете пречките. Ще се справите, мнозина проглеждат какъв е приносът ви за успеха.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Празници или не, работата трябва да върви добре е девизът ви за 7-дневието. И понеже през уикенда много познати се впускат във веселби и приказки, Девите ще се мъчат да сложат нещата на място. В понеделник пречките са сериозни, изисквайте дисциплина и взаимопомощ в екипа. Във вторник покажете: така се постигат по-мащабни положителни промени в работата, в сряда-четвъртък се връщате към стари ангажименти. Другите и да ги забравят, вие знаете: важни са и ще вложите енергия и задълбоченост за дълготраен успех и крепки съюзи.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

С деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София за вас започва период на компромиси. Едни Везни са готови да подхванат стари идеи, за да си спестят завист и интриги в екипа, втори си откриват пропуски и все пак упорстват да постигнат цел. В понеделник-вторник поразведрете атмосферата в кръга си, можете да гарантирате сигурност на начинания и пари, да опазите партньори от грешки. В сряда чакате помощ от близки, няма да е бърза. Анализирайте фактите, разумно е да се отдалечите от някои хора. Петък награждава упорити.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е динамичен, празниците доста, та не прекалявайте с веселби и не се поддавайте на изкушение с един замах да постигате всяко желание. От събота до петък Скорпионите кипят от енергия, ала припряността им може да доведе до грешки, разминаване с партньори. В понеделник критичността ви уморява и не помага на работата, май е уместно да преработите плана си из основи. Във вторник привличате съмишленици, в следващите дни градите съюзи. Добър ще е резултатът, влагате професионализъм и находчивост в предложения ви шанс.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През уикенда чертаете план за делови и лични промени, шансът ще ви среща с подходящи хора, за да ги осъществите. Важи и ако Стрелците са намислили да започват ремонти, да пътуват, да поемат нова работа. Понеделник носи добри доходи и ценни уроци в придобиването. Във вторник не бързайте да гърмите патроните си наведнъж, някои проекти ще отлежават, ще привличате нужните помощници. Колкото и да вярвате в себе си, тактът не ще вреди. В петък ще се убедите: трудът ви дава плод, но само обичащи ви говорят честно за спънките.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Другите мислят за празнуване, поводи бол, а във вашия ум е все работата. От уикенда Козирозите анализират какви промени да предприемат в нея, как да си спестят неразумен риск. В понеделник не се претоварвайте, за вас печалба са и уроците, придобити в трудни моменти. Във вторник-четвъртък не обсъждайте нашироко идеите си за изява и доходи, трябва време колеги да ви повярват. В сряда натежават неща, свързани с обществена дейност, защита на принципи. В петък разчитате на помощ, но главната битка е ваша, не грешите в стратегията.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

От деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София околните си купонясват, а вие следвате строг режим. Имате куп задачи, свършеното ще ви проправя път в професията. Сега Водолеите да не налагат мнение, да не се хвалят с преборени пречки в понеделник. Вторник ще ви води на път или до море от информация. Така до празника на Независимостта някои ще получат ненадейни шансове и няма да се поколебаят кой как да използват. Не говорете за идеи, заложете на дисциплина, помощници. Дамите се оправят добре с финанси и семейни теми.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Другите празнуват, а вие май не сте твърде ведри. През уикенда Рибите имат финансови грижи, да не прехвърлят отговорността на близки, нека помислят как да се справят със ситуацията. Ще я овладеете, но в понеделник действайте с отстъпчивост, от вторник позабавете деловото темпо, откъснете се от големи екипи и компании. Ако ще обсъждате бъдещи делови проекти, да по същество, само с партньори, на скромни срещи. В петък избягвайте спорове, припряност. Несъзнателно може и да обидите, и да усложните личен проблем, а изход има.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови