Quantcast

Хороскоп за 17 – 23 октомври на Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 17 октомври 2020 в 00:00 3213 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Напрегнато и динамично 7-дневие, затова до понеделник се съсредоточавате максимално в дела. Във вторник група Овни вече ще са точно ориентирани в намеренията на колеги и партньори, не към всички следва да поемат обещания за услуги. От сряда до петък сте склонни да вините околните за свои неуспехи, излишно влошавате отношенията. По-уместно е да обмислете друг план за работа, показвайте повече предпазливост, проучвайте детайлите. Яснотата и спокойствието ще помогнат и за лични неща, някои поемат нов път в живота.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Вашето 7-дневие също е задъхано, нищо чудно да доработвате и преработвате дела, не винаги уточнявате важни въпроси. През уикенда Телците да изясняват всеки детайл в работа, от понеделник ще търсят подкрепа на съмишленици, ще се обвързват с обещания. В сряда бързате да промените куп неща, но сами и като в предишни дни не срещате признание за усилията си. Споко, резултатът ще докаже: амбициите ви са оправдани, в петък преодолявате сериозни пречки и има на какво да се радвате с екипа си. За лични желания проявете търпение.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Динамичен период, но можете да защитите идеите си, без да измените на себе си. Близнаците да не се влияят от външната видимост, нека да анализират същината на всеки въпрос. През уикенда мобилизирате и околните за дела, следвате и чужди идеи, щом са добри, на вашите идва ред в петък. В сряда си налагате ограничения, макар че празнични поводи - бол. Вие виждате пречки и ще върнете куража на колеги, близки, ще покажете колко важно е търпението. Необвързаните сега откриват завидни шансове, а ще ги оценят чак след време.

РАК (21.06 – 21.07)

През целия период ще се държите на известна дистанция от колеги, познати и даже роднини. Раците са критични към околните, в някои случаи има и доста сериозни причини да недоволстват. Хубавото е, че от понеделник се намират и хора, които ще ви помагат било с информация, било с други услуги, за да преборите пречките. Може даже да ви предложат доходни възможности за изява във вторник, до четвъртък бъдете нащрек с финанси,административни детайли, техника. И от объркани положения излизате без да губите надежда.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът носи куп проблеми, към които следва да подходите по-аналитично, не с емоции. През уикенда Лъвовете ще се уверят: няма труд нахалост и както на тях им помагат, така и те ще върнат внимание и услуги на близки, които очакват закрилата им. В понеделник-вторник това укрепва отношения, в сряда обаче ставате по-критични. Дали сте си изяснили проблемите в екипа, в кръга си? Избягвайте разправии, в петък е важно да имате хармонични партньорства, а вие гледате кого харесвате, кой ви ласкае. Не се налагайте на обичаните хора.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Сега е важно да държите емоциите си под контрол, лош съветник са. Някои Деви доста се изкушават от делови промени още през уикенда, ако анализират фактите – ще видят скрити рискове в професионални оферти, покани за път и пр. В понеделник търсете услуги от близки, те са мудни, но няма да ви излъжат или отклонят от избрана посока. В сряда обединете усилията си и с още хора, харесват режима и стила ви на работа, търпението, с което подготвяте изяви. Критични сте към другите, но и вие не пилейте време, нужно е за тонизиране...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Ще ви се начинания да вървят по-бързо, а и влиятелни познати да се ангажират повече с тях, но за момента нещата са други. Везните няма да се откажат от плана си, и в понеделник ще търсят сътрудници и препоръки, във вторник най-тактично ще прокарват мнение в екипи. Трудностите са си сериозни, особено финансовите, но в сряда ще обърнете ситуацията така, че шефове да вземат ваша страна, колеги да ви помагат. И техните идеи са добри, възползвате ли се от взаимодействието, резултатът ще бъде чудесен. В любовта не се налагайте.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През уикенда отделете време за отдих и за подготовка на предстоящи делови изяви, ако прецените – наложете си и по-строг режим, за да повишите тонуса си. Скорпионите от понеделник ще привличат и организират съюзници за изпълнение на идеи, да избягват всякакви разправии. Във вторник внимавайте с финанси, особено ако действате с партньори. Имате нужда от яка подкрепа, сряда и четвъртък са трудни, обаче резултатите ще ви окуражават, в петък ще разширите общуването. Сега не се оставяйте да ви води любов от пръв поглед.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Период на трудности и отстъпки, наложете си сами ограничения, които да ви гарантират служебно спокойствие, финансова стабилност и добри отношения с близки. Някои Стрелци усещат как пречките пред плановете им се трупат още от събота, да не бързат с решения, може да усложнят нещата. В понеделник идеите ви са ОК, но изчакайте подходящи условия, във вторник не дразнете с излишна придирчивост околни. В сряда изчиствате неясноти в партньорства, укрепвате взаимодействия. Ако има празнични поводи – зачетете ги скромно.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие ви дава пауза да се порадвате на общуването с хора и природа, макар че няма да оставите работата си. Още през уикенда си набелязвате доста задачи, в понеделник ще изяснявате финансови неща. Важни са, понеже много Козирози ще действат с партньори, някои и нови колеги или отдалече. Имате нюх за околните, ще отсеете полезните връзки, а и ще давате повече свобода за инициатива на другите, всеки допринася в общото дело. В четвъртък енергията ви е за цял екип, идват и нови оферти за печеливша изява. Любовта ви окриля.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През периода едва ли ще се заемете с битови задачи, проблемите са в деловата сфера. И въпреки това повечето Водолеи ще изберат тихо и скромно да си вършат работата, ако шефове им възложат по-отговорни неща – ще покажат голям професионализъм. В понеделник укрепвайте партньорства без излишна дребнавост, във вторник търсете услуги и не налагайте мнение. После трябва да общувате доста, но съобразявайки се с рангове, интереси, поети обещания и т. н. Резултатите са завидни, искреността в любовта ще ви изпълва с хармония.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Седемдневието е по-динамично, а вие – подчертано сдържани. През уикенда Рибите ще си спестят така и укори, и спорове с близки, в понеделник тактично да изяснят какво спъва начинанията им. Може да са ви обещавали услуги, но сега вие можете да се справите и сами, макар по-бавно. От сряда преодолявате сериозни трудности в работата, не е нужно да се хвалите, тя ви представя по-убедително от всякакви думи, пък и помагате на колеги, партньори. Петък е за дома и любовта, ще се радвате на хармония каквото и да ви съветват другите...

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !