Хороскоп за 17 – 23 ноември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 17 ноември 2018 в 00:00 1892 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През уикенда говорите за нови партньорства и проекти, даже случайни срещи с познати ви подтикват към такива теми. Нещата следва да се правят сериозно, от понеделник Овните ще насочат внимание именно към подготовка. Вторник ви затрупва със задачи, а вие изпипвате детайлите и може да ви се стори, че околни са забравили обещанията си, ще искате да се преориентирате към други изяви. Не бързайте, в четвъртък и петък сътрудничеството се оправя, научавате куп нови неща в работа. Ухажори не липсват, но за трайни връзки още е рано...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

В събота и неделя цялото ви внимание да е към обичаните хора, макар че няма да споделяте нашироко нито радости, нито тревоги. Част от Телците са пред добри делови перспективи, но да действат бдително и особено като става дума за финанси, нови партньори. Вторник показва, че инициативите ви зависят от по-влиятелни личности, сряда изисква да проучвате по-добре пазари, условия на дейност и пр. Нещата няма да стават бързо, но вие ще се нагодите към това темпо – и се трудите, и почивате, а в петък ще получите и омаен любовен знак.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Не сте настроени твърде оптимистично сега, струва ви се, че в деловата сфера не оценяват достатъчно приноса ви. И така да е, до вторник Близнаците да не се бутат много напред, трябва да проучват условията за реализация на своите идеи, да търсят хора за екип. Едни от зодията ще наблегнат на усвояване на знания и умения, но сряда ще покаже, че е рано за самоинициативи. Други се устремяват към високи постове, но е важно да организират колегите си, да спечелят доверието им с професионализъм. Трети се радват на любовен шанс.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът не е лек, има куп задачи за приключване, та сте доста критични към околните и някой може да си го отнесе. Раците са прави да бъдат взискателни, но всичко нека да е с мяра. А където и когато е нужно, показвайте на колеги и близки кое как да се направи, пък и по-често им напомняйте колко ги обичате. Второто ще стане просто вълшебна пръчица за положителни промени вкъщи, вие от вторник до четвъртък стабилизирате равностойните си съюзи в деловата сфера. В петък идват още оферти за изява и доход, може да пропуснете купон.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие носи куп трудности в деловата сфера, а мнозина от знака са заредени с енергия и ще упорстват да изпълнят плана си. Е, може да не успеете по всички идеи или да установите сериозни недостатъци в дейността на своите съюзници, ала ще намерите начин да промените нещата. Втора група Лъвове откриват по-подходящите партньори за бъдещи изяви, от сряда се задават и още бизнес оферти. Дискретно и внимателно изяснявайте детайли, на купоните само ще тръгнат клюки, не ви трябват... Някои са обект на нежелани приказки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Нещата, които ви интересуват в деловата сфера, още не са се изяснили, но вие бързате да чертаете планове, така ще е от събота до вторник. Девите май са твърде строги и към партньори, към близки. Ако ги поощрявате при изпълнение на задачите, това стига. Вие обаче следва да отсявате бързо шансовете за изява и печалби, бавните губят, а и тези, които оставят екипна работа на самотек. От четвъртък ще мъдрувате какво и защо е станало, как е можело да го направите по-добре. В петък забавете темпото и търсете услуги, нуждаете се и от отдих...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Вие обичате спокойствието и резултатните делови усилия, това 7-дневие не винаги ще тече така. Обвързаните Везни да се радват на разбирателството с роднини, ако имат празнични поводи – да ги уважат. Ако тепърва ще създавате любовна връзка, не бързайте, има въпроси за изясняване, ще напасвате бавно характери. В понеделник си правите стратегия, до четвъртък ще отделяте доста време за общуване. Във вторник и сряда избягвайте спорове с близки, а в петък очаквайте нови оферти. Използвайте ги, но не и за сметка на семейния си уют.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

В началото на периода сте по-отворени към проблемите на колеги, познати, близки, помагате с каквото ви поискат. Доста Скорпиони са най-полезни със съвети и окуражаващи думи, има и хитреци, готови да ги използват, а не бива да пилеят енергия за работа. От вторник ограничавате усилията си в личните задължения, свийте и кръга на събеседниците, споровете бързо ще се изострят. От сряда разчитате на повече услуги, но приключвате най-срочните си задачи навреме. До петък не позволявайте на любопитни да рушат спокойствието ви.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие е динамично и заредено с противоречия. До вторник Стрелците са настроени по-критично към околните вкъщи и в службата, а когато им дават съвети за техника, финанси и пр., не щат да ги чуят. Вие си знаете, но бъдете по-грижовни към здравето, няма лошо колеги и близки да ви помагат при изпълнение на някои задачи. В сряда си позволете малка пауза, пак обмислете новите идеи. И услуги ще привлечете, още предложения и пари ще дойдат. На купони не прекалявайте с удоволствия, иначе ще влошите отношения с любим.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Началото на периода ви настройва съзерцателно, май ви се струпват грижи за финанси, партньори или познати. Козирозите да не умуват много дълго, трябва да анализират проблемите из корен, а преди да се мъчат да заздравят съюзите – да разчистят всички пречки, може да са от обективен характер, но и нечии тънки сметки навреждат. Ще се справите до петък, някои се връщат към стари уговорки и планове, други правят сътрудничество по-равностойно. Не се боите от трудности, окуражавате и близки, ала без да се намесвате в техни решения.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Нещата ви вървят на бавни обороти, а вие по природа не сте най-търпеливите. Сега Водолеите нека запазят самообладание дори ако трябва да поемат част от задачите на околните през уикенда. Понеделник е труден, но ще има кой да ви окаже дребни услуги и през следващите дни. Погрижете се за нови планове, за тонуса си. Някои от знака да се пазят да не налагат мнение, смятат, че старите връзки им позволяват това, а не бива. В петък по-уверено редите програмата си и упорствате за изпълнение, а ще се радвате и на хубави моменти с любимия...

РИБИ (20.02 – 20.03)

До вторник делата ви водят на път или ще ви подтикнат да търсите помощ. Рибите да действат внимателно, може да ги ощетят финансово или по друг начин. Усетът ви е изострен, а и животът ви е научил да не се водите само по външния вид, но все пак в трудни ситуации намирате на какво да се порадвате, да си позволите малки удоволствия. Не се изкушавайте от най-скъпи покупки и лукс, сега късметът ви е в подходящи бизнес партньори, в здрава дружба и искрена обич. В четвъртък и петък обърнете внимание на по-личните връзки.

Виж още за: