Хороскоп за 17 – 23 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 17 March 2018 в 00:00 30323 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

До понеделник е време за пътуване, проучване на нова информация, отговори на покани за сътрудничество. Овните могат да спечелят симпатии и подкрепа, ако се държат скромно и уважително и към по-ниско поставени хора или при финансови и други проблеми. Домашни ремонти също не вървят без „чираци”, колкото и добър майстор да сте. От вторник до петък полагате големи грижи за стабилизиране на взаимодействията и създаване на нови екипи, не е лошо, че поемате и чужди идеи. Не позволявайте да влияят на любовния ви избор, ОК е.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Това 7-дневие не е лошо за плановете ви, но все пак бъдете внимателни и не поемайте повече ангажименти, отколкото можете да изпълните.Телците да се грижат и за тонуса си, от вторник до петък пречките в работата са по-сериозни, не бива да се преуморяват, да допускат разсеяност, егоизъм. Ако излъжете нечие доверие, горчилката е за вас. Едни кипят от енергия, в деловата сфера имат условия за убедителни изяви и печалби, други са във вихъра на любовта. Чаровни сте, но за мнозина е време да помислят за дом и брак, не за авантюри.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

До понеделник сте на вълна да анализирате и макар че околните може да не ви харесват в тази роля, направете си равносметка на постигнатото, подгответе си следващи ходове. При доста Близнаци се очертават промени, в начинанията им късметът често ще е на кантар. Ако работите почтено, но с хъс, резултатите ще са добри, дори ще дадете импулс за по-ефективна дейност на близки, колеги. Не се тревожете за пари, а идеи прокарвайте по-гъвкаво. От сряда подкрепете и чужди замисли, временно отстъпвате от искания, но авторитетът ви не пада.

РАК (21.06 – 21.07)

Хубаво 7-дневие, а и отдавна кроите планове за изява и печалби, макар че даже близки не подозират за някои. От събота Раците да заложат на сътрудничество с колеги, познати, съседи, има хора, с които биха се допълвали добре в екип от понеделник до петък. Част от знака предпочитат по-самостоятелната изява, склонни са да си наложат и ограничения от вторник, и са много съсредоточени в дела. Споко, ще блеснете с умения, привличайте подкрепа. Ако се влюбите, не бързайте веднага за тази връзка, радвайте се на приятната страна на живота.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

От събота до понеделник ви притесняват финансови проблеми, не допускайте тревогите да изострят дребни неразбирателства с партньори и близки. И те май са изнервени. Лъвовете имат идеи за изява и печалби, при първа възможност ще стартират нови проекти или ще започнат по-добра работа, това е много по-разумно отколкото разваляне на партньорства и сделки, а и задълбочаващи се спорове. Не се изтъквате твърде на преден план, от сряда възникват ненадейни трудности и заразявате околните със самообладание. За обичаните сте опората.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През тези дни задачите ви вкъщи и в работата са доста, но вие ще упорствате за изпълнението им с ясното разбиране, че правите нужното за близките, за кариерата си. Така е, Девите ще се радват на добри резултати, финансите им нарастват. Вероятно през уикенда ще се съобразявате много и с желанията на домашните, от понеделник обаче ви изненадват делови проблеми, трябва да ги преодолеете, да прокарате свои идеи за промени. До петък избягвайте спорове, не сте наясно с ред ситуации, егоистичните цели ще срещнат остра съпротива.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие ви заварва с проблеми и не особено бодро настроение, ала ще се справите успешно с трудностите, късметът е с вас. От понеделник Везните ще задействат нова делова стратегия, вероятно до сряда ще се сдружат и с хора, които могат да им окажат ценни услуги. Не усложнявайте обаче отношенията си с роднини и приятели, които са ви помагали, а и проучвайте най-обстойно информацията и офертите за изява. Мнозина се включват в чужди проекти, други постъпват на ново място, истинската им опора е обичта на най-близките.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

И за вас се очертават доста задачи през идващите 7 дни, но в петък ще бъдете доволни и от свършеното, и от възможността да помогнете на най-обичаните си хора. Скорпионите ще си направят точна програма през уикенда, може да се върнат към някои свои по-стари бизнес идеи. В понеделник проявете търпение, общувайте повече, имате нужда от нова информация, съвети. Сряда е трудна, в четвъртък току прибързвате, а е важно да изчистите финансовите проблеми, да действате като едно цяло с близки. Не допускайте да ви се месят в лични неща.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Труден период, но вие не се притеснявате от делови пречки, а от споровете в кръга си. По-добре, ако Стрелците не се месят в чужди разпри, малцина близки биха ги разбрали и подкрепили. През работната седмица едни ще подхванат стари идеи, други ще търсят подкрепа и сътрудници, все пак не е време да се изтъквате на преден план, да мислите за нов екип и месторабота. Четвъртък и петък ще ви поднесат информация за възможни промени, приключването на стари проблеми, резултатите от минал труд. Не губете контрол над емоциите...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът е труден и за вас, не си усложнявайте работата и още със спорове. Козирозите са стриктни професионалисти, имат много амбициозни идеи, гонят кариера, но това да не става повод за противопоставяне на колеги, партньори и близки. В понеделник и вторник изясняването трябва да заздравява съюзите ви, а не да ви откъсва от другите. Ако искате да промените нещата към добро, в сряда се пазете от дребнавост. Някои не са доволни от позицията и прихода си, но дали преценяват точно приноса си в екипа?... Флиртовете да са с мяра.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас 7-дневието е напрегнато и плодотворно. Водолеите имат интересни планове, но първо трябва да наваксат някакви пропуски в работата, второ, да привлекат помощници, съмишленици. Периодът ще ви помогне да се сближите още повече с хората, които обичате, ще ги заразите с ваши амбиции. Любовта ви дава крила. В сряда не прибързвайте, не сте наясно с условия, а в четвъртък щадете здравето си. Откриват ви се нови хоризонти, за някои от знака е вероятен по-отговорен пост, други се заемат с амбициозен творчески проект.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Хубаво 7-дневие, макар че не е леко, имате да разчиствате куп стари проблеми в работата. Рибите ще се справят и с най-деликатните ситуации, колеги и познати уговарят някои от знака да се отклонят от принципите си в работата, да направят нарушения. Пречките не ви плашат, в понеделник ще се преборите за идеите си и в спор, от вторник и околните ще повярват в смелия ви проект, вероятно ще го подкрепят. В четвъртък идват нови шансове, изявата няма да е лесна, но чувствате ли помощта и обичта на избраника си, друго не ви трябва.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови