Хороскоп за 17 – 23 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 17 юли 2021 в 00:01 1945 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През 7-дневието не сте в силна служебна позиция, но това не значи, че няма да намерите изход и от най-заплетени ситуации. Овните нека да бъдат сдържани с шефа, колеги, клиенти, макар че от уикенда усещат нещо да скърца в техните партньорства. В понеделник се добавят и финансови грижи. От Илинден до петък не чакайте близки да ви освободят от проблеми, имат свои. Ще следвате чужди идеи и ще проучвате обстойно своите неща, докато откриете корена на някакви подмолни атаки. От четвъртък бавно и по-бдително излизате на чисто.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Късмет не ви липсва през периода, още през уикенда вие кроите амбициозни планове за изява и печалби. Телците да действат предпазливо, в редица случаи зависят от благосклонност на шеф и други влиятелни хора. Грижете се повече за тонуса си. В понеделник анализирайте нужна ли ви е помощ от близки, във вторник си направете точна програма за работата. Сряда май ще ви подскаже и промени в предварителен разчет, следващите дни носят неочаквани трудности, изисква се повишена бдителност. И най-важното, не губете мяра в думи и дела.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът не е лесен, от уикенда вие не споделяте своите грижи, а гледате да подкрепите близки, познати. За група Близнаци деловите проблеми започват още от понеделник, но трябва да се каже: гонят амбициозни цели. Във вторник някои ще имат повод за радост, отдавнашни усилия дават плод. В сряда други ще са доволни от направеното за стабилизиране на партньорство с колеги, но на маса и в компания да не обсъждат свои или чужди служебни ядове. Петък изисква търпение и гъвкавост, за да прокарате идеи, не всички ви разбират.

РАК (21.06 – 21.07)

Куп задължения в работата и към близки имате за уикенда, но ще се справите и с тях, а ще имате сили да помагате и на други. В понеделник Раците подхващат стари проекти и уговорки, до вторник ще се поуморят. Важно е да не пилеете енергия в спорове, а да оползотворявате всяка пауза за отдих и тонизиране. В сряда и четвъртък изпълнявате много служебни задачи, не е чудно, че шефове ще ви гласуват още доверие, а колеги и подчинени искат да вземат пример от вас. Някои срещат чудесен партньор, ще се включат в печеливш делови план.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Хубаво 7-дневие и за делови, и за лични неща. Но сега Лъвовете не просто са късметлии, те съвсем реалистично оценяват всяка ситуация и успяват да се възползват дори от най-малък шанс за изява и печалби. През уикенда мнозина избират самостоятелни дейности, в понеделник упорстват за промени в екипа, но без конфликти с шефове, съперници. Илинден ще ви зарадва с резултати, после можете да се включите и в чуждите проекти, щом ви обещават доходи и израстване. Изяснявайте всеки детайл, до петък ще има и по-рискови моменти.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Пълни сте с амбиции и ще направите чудеса, за да осъществите идеите си, но май обстоятелствата не са с вас. Девите да не налагат мнение през уикенда, в понеделник и вторник трудностите в работата са сериозни. Бъдете внимателни с финанси, партньори, техника, а и прецизирайте плана си, понякога граничи с фантазии... Четвъртък ще ви накара да бъдете по-гъвкави, спорът с влиятелни хора не ви е от полза, а в петък държането ви просто дразни околните. Защо, с професионализъм и коректност по-лесно и бързо ще печелите симпатиите им.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Денят на св. Марина ви настройва да умувате, обаче докато мъдрите се намъдруват... Везните да ловят шансове за работа, през следващите дни ще хвърлят много сили в трудни задачи. Може да не ви оценят още в понеделник или във вторник доходът да не ви удовлетвори, но сряда ще покаже: справяте се и околните няма как да ви не го признаят. В четвъртък стриктно уреждайте финанси, правни въпроси, в петък се пазете от чужди спорове. Едни получават пост, други се заемат със самостоятелна изява, но всички окрилят обичаните.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През уикенда ви се ще делата ви да вървят по-бързо, а още не е моментът да задействате амбициозните си планове. От понеделник Скорпионите даже ще направят крачка назад, рутинни изяви им носят добър доход, имат време за отдих с близки и познати. Все пак не се увличайте до сряда, иначе четвъртък ще ви затрупа с много работа, едва ли ще разчитате на разбиране от шефове и колеги. Ще се справите. Ала не се месете в споровете на околните и проявете бдителност за финансовия си интерес. Не допускайте клюкари до лични неща.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас периодът е по-неспокоен, в работата дочувате какво ли не. Стрелците деликатно да проучат нещата, могат да впишат идеите си за изява и печалби в плана на по-влиятелни хора. В понеделник не се месете в чуждите разправии, укрепвайте съюзи, особено проверените във времето. От вторник до петък поддържате умерено темпо, задачите са много, но ще се справите. В четвъртък показвате професионализъм, а ако има критични бележки, вслушайте се, не сте цар на всяка дейност. Внимавайте с тонуса и техника, отстъпвайте на близките.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Настроени сте критично към близки, колеги и познати, но май е по-разумно да забравите поводите за спорове и разправии. Още през уикенда Козирозите ще си дадат сметка, че ако не отстъпят, рискуват да се ощетят. В понеделник ще балансирате отношения, като поемете и чужди задължения. Във вторник хич не се месете в конфликт на околните, имате доста задачи. През следващите дни с такт прокарвате идеи за работа, претенции заради неизкусурени неща. Бъдете по-грижовни към тонуса, в петък ви се струпват поръчки, а и молби за услуги.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Динамичен период, но вие пазете спокойствие, за да не си докарате огорчения вместо успех с начинанията. За Марина Огнена поемете доста от задачите на колеги, партньори и близки, а в понеделник уредете внимателно финансови и организационни въпроси. Във вторник голяма група Водолеи ще са доволни, че екипът им е сплотен и деен. В следващите дни си дайте отдих, още е рано за мащабни проекти. Някои ще използват времето за изглаждане на лични неща, да не бързат с нова връзка. Изяснете фактите и далновидно си спестете ядове.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Вие също кроите амбициозни планове за изява и печалби, но не е зле да бъдете търпеливи и дискретни. Някои Риби не приемат съвета, през уикенда тяхната припряност ще изостри спорове с близки. В понеделник си наложете по-строг режим в работата и харчете с разум, вторник ще ви донесе повече поводи за радост от делата. В четвъртък не се сърдете на колеги и познати, че трябва да се нагърбите и с техни задачи, знаете и можете много. В петък - плодотворно сътрудничество с околни, обвързаните дами с воля и труд градят щастието си.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови