Хороскоп за 17 – 23 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 17 август 2019 в 00:00 8262 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През това 7-дневие сте много напористи, иска ви се да уредите куп проблеми в делови и лични партньорства. Я по-кротко... Иначе доста Овни в сряда ще се почувстват уморени, ще се наложи да следват чужди идеи, ще срещат правни и финансови трудности. През уикенда е редно да поддържате спокойно темпо, да отдъхнете и да отделите време на по-личните контакти, необвързаните сега да не показват веднага симпатии в по-малко познато обкръжение. В понеделник и вторник наредете програмата си, плановете ви са амбициозни и... дългосрочни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Искате да подредите по свой вкус делови и лични неща, едва ли всичко зависи от вас. Идеите ви не са лоши, ала група Телци да бъдат бдителни, има и доста подводни камъни в ситуацията. Не налагайте мнение на близки, нито е време да се поддавате на интриги на колеги. Трета група от знака май вече дремят на старата си слава, това ще носи ядове. От събота до вторник бягайте от спорове, в понеделник анализирайте задълбочено наличната информация. В петък ще зависите и от шефа, проучете какво планира, без да разгласявате намерения...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Лято или не, искате да промените куп неща в деловата сфера, нямате търпение за начинания. От събота до сряда Близнаците поемат още и още обещания, не е уместно. В понеделник изяснете важни въпроси с колеги, партньори, клиенти, но контролирайте критичността, разпри не са от полза. Често зависите от по-влиятелни хора, пък и да сте равностойни с други в екипа, не хитрувайте на чужд гръб. Идеите ви за изява и печалби са ОК, но първо разчистете своите недовършени задачи, после ловете добри шансове и упорствайте предпазливо.

РАК (21.06 – 21.07)

Време е да се мобилизирате, дела се бавят заради отпуските, партньорствата и бюджетът ви трябва да бъдат стабилизирани. От събота до понеделник Раците си налагат ограничения, следва да се готвят за трудни начинания, за битки... В сряда възникват подходящи условия за ваши идеи, не протакайте възложеното от шефове, клиенти. Някои споделят с приятели какъв е планът им, но не чакат дружеска помощ, нито похвали. И печалбите няма да делите, а дали не губите нещо по-ценно... Покажете, че сте принципни не само за чужди, а и за близки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Сега поддържайте спокойното темпо в работата и личната сфера, другите да си бързат. Лъвовете ще прокарват търпеливо идеи в службата и пред партньори, във вторник ще освежат и стари проекти, а исканите услуги от колеги и познати ще се превръщат в трайни съюзи. Изяснявайте си нещата овреме, ако е нужно – в петък търсете още информация, запознайте се с нови хора и далечни маршрути. Но предпазливо! Скоро ще се види резултатът от усилията ви, в средата на периода сте поели най-тежки отговорности и сте показали умения.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Целите да разширите контакти и приятелства, поемате нови и нови обещания за услуги. Девите ще се включат в изпълнение на чужди проекти. Понеделник ви прави по-резервирани към редица тандеми, възникват пречки. Във вторник обаче ще свършите още доста работа, това ще носи печалби и по-нататък. Не търсете кусури на колеги, познати и близки, колкото и да сте уморени в четвъртък. Давате пример как да се действа, който държи на бъдещо ваше сътрудничество, ще разбере урока. Това влияе и на емоционалните ви връзки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Динамично 7-дневие, нищо чудно, че в петък ще ви се иска да избягате далече и от спорове, и от големи компании. През уикенда Везните се изкушават да подхванат стари планове, да възродят прекъснати отношения. Понеделник ще ви покаже колко трудно и неблагодарно ще бъде. Във вторник ще насочите внимание към сегашни проблеми и партньорства в работата, упоритостта ви ще има ефект. От сряда се съсредоточете в своите задачи, има задължения за разчистване, недоразумения за изглаждане. Стабилизирате интимната връзка.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Правите си едни планове, но ситуацията ще ви накара да отстъпите от искания, да промените маршрути и намерения. Скорпионите не споделят с околните кое и защо отлагат още през уикенда, в понеделник поне да успокоят близките си, през следващите дни ще потънат в дела и няма да им е до никакви обяснения. От сряда се взирате във всеки детайл, начинанията ви се натъкват на пречки, а признанието не идва бързо, пък и ще се окаже: има и още неща за проучване, уточняване. Трудът ви е плодотворен, а в любовта ще има прекрасни мигове...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През уикенда отделяте повече време за общуване и купон, по тази линия идват интересни предложения за начинания, печалби, партньорство. В понеделник доста Стрелци следва да приключат стари ангажименти, да действат с такт, ще привлекат съмишленици, помощници. Бликате от ентусиазъм за изява, идеите ви са чудесни в сряда и четвъртък, но и организацията на работата трябва да е стриктна, всеки да си знае отговорностите. Влиятелни хора ще ви подкрепят, ще ви окуражават и резултатът е ОК. Направете нещо специално за обичаните.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Предстои нелеко 7-дневие, от уикенда ще прокарвате идеите си с такт и гъвкавост. Козирозите се притесняват за свои съюзи и финанси в понеделник, може да са прицел на интриги. Ще има и упреци, че не отстоявате позициите си по-твърдо, но с острота не помагате нито на себе си, нито на друг. От сряда проучвате важните неща без много да се афиширате, обмислили сте точно административни и правни стъпки и ще защитите интереса си, и то спокойно и уверено. Скоро и околни ще прозрат, че изобщо не сте отстъпили от принципи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Първите дни на периода са под знака на разправии, и то с близки. Водолеите да не дават воля на емоции, проблемите могат да бъдат разрешени с такт и находчивост, пък и с помощ от влиятелни приятели. В понеделник покажете на домашните си, че се стараете в работата и заради тях, нека да усетят колко много давате за добруването вкъщи. От сряда трудностите са повече, запасете се с голямо търпение, дискретно търсете подкрепа, услуги. Ще повлияете и на околните с упорството и труда си. Някои възстановяват хармонията в любовта.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През периода следва да заложите на бдителност, възникват ненадейни пречки пред идеите ви. Доста Риби са склонни да налагат мнение и на близки, но това води излишни грешки и ядове. В понеделник обърнете специално внимание на бюджета си, не е време да задействате ваши проекти, които сега се натъкват на съпротивата на опоненти, съперници. Във вторник намалете темпо, изпипайте детайла, ако трябва – променете и по-значителни неща в работата. В четвъртък и петък ще подредите делата си по-умело и без да се месите в чужди спорове...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови