Хороскоп за 17 – 23 април от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 17 април 2021 в 00:00 2531 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Това 7-дневие е динамично, трудностите са доста, така че не припирайте с решения и резки промени. През уикенда Овните се ослушват за разни делови възможности, оферти са вероятни. Първо обмислете дали нови съюзи ще бъдат равностойни, във вторник се появяват неразбирателства даже с родата, в сряда амбициите ви са големи, но и пречките - значителни. Ще упорствате и ще се справите с тежки ситуации, резултатите са чудесни. И въпреки това се дръжте най-скромно в екипи, сред приятели, за някои неща ще трябва да давате заден.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

През уикенда сте доста уморени, не е зле да си позволите отдих. За Телците развлеченията ще бъдат по-ефективни, ако не се водят по капризи на близки и познати, а правят неща, които наистина обичат и ги тонизират. От понеделник ви се струпват още задачи и молби за услуги, във вторник несвършена работа напомня за себе си. Обмислете план и не се влияйте от очакванията на околни да поемете и техни задължения. В четвъртък-петък с такт ще прокарвате свои идеи и ще бъдете доволни от свършеното. В любовта се пазете от изкушения...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Този период ви изправя пред възможности за избор с кого да работите и с кого да прекарвате свободни часове. За група Близнаци е добре да останат верни на семейството си, старите приятели и колеги. От понеделник мнозина решават и на маса да сключат по-печеливши съюзи, сега нека обмислят по-задълбочено този избор. Очертават се доста пречки, в сряда ще се отдръпнете на заден план, ще откриете, че сте пропилели ценно време за чуждите капризи. Е, можете да оправите нещата, в петък действайте упорито по своите идеи и в свой интерес.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът ви кара да се дистанцирате и от по-близки колеги и познати, сега строго се вглеждате в проблеми, а и в чужди слабости. До понеделник Раците ще си спестят редица разправии така, но вторник-сряда умножават пречките в работата и общуването. Имате нужда от отдих и тонизиране, ще обмислите как най-тактично да се отдръпнете от неподходящи съюзи. В четвъртък избягвате споровете с близки, но и не допускате те да ви се налагат. В петък проучвайте важните теми и уреждайте по-стриктно административни и финансови неща.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Трудно 7-дневие, но вие храните високи делови амбиции и лесно няма да се откажете от идеите си. До понеделник Лъвовете имат време да обмислят нови планове, а и да се отклонят ог други. Разчитайте на сътрудничество с околни и ги пазете от възможните рискове, във вторник сте настроени да командвате, в сряда следва по-стриктно да уреждате административни и финансови въпроси, в четвъртък да привлечете влиятелни покровители. Ще оглеждате нещата и в петък, ще искате услуги. В любовта отстъпките носят голяма взаимна радост.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Този уикенд ви настройва да критикувате, да спорите, но дали не е по-добре да обмислите плановете си и да избегнете разправии? В понеделник Девите ще са доволни от своята работа, старателни са, във вторник и задачите им изглеждат познати и по-леки. До сряда е редно да си дадете сметка и че отстъпките пред обичаните ще бъдат от по-голяма полза, отколкото с инат да налагате мнение, да демонстрирате егото си. Петък ще бъде уморителен и разочароващ, но вие можете да овладеете нетърпението и желанието да диктувате хода на нещата.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През 7-дневието доста зависите от благосклонност на влиятелни хора. Идеите на Везните срещат обективни пречки, нека да бъдат предпазливи, не е време да се налагат с изкусни спорове. В понеделник гледайте печалбите, а не хвалбите в екипа, във вторник точно преценете какво трябва да се промени с оглед на амбициите ви, от сряда се грижете за стабилизиране на съюзите си. Вероятно трудни задачи ще ви накарат да поемете по-голямата част от общи задачи, но така привличате още шансове. За личните проблеми търсете съвет, а и помощ.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Доста спънки се очертават и пред вас през периода, затова си отделяйте повече време за обмисляне на плановете за действие до вторник. Скорпионите да не бързат с изясняване на проблеми през уикенда, в понеделник да не се огъват пред някои изненадващи трудности и да си спестяват спорове, които само биха влошили отношенията им в службата и у дома. В сряда ще се убедите: следва да разчитате на проверени и хармонични партньорства, до петък ще обърнете нещата към желаното, а подкрепата и предаността на обичаните ще ви окрили.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Набелязали сте си мъчни задачи за 7-дневието, ала сте сигурни: трудът ви няма да отиде нахалост. Наистина, Стрелците ще има от какво да бъдат доволни, но шефовете ще оценят подхода им и... ще ги товарят с нови и нови отговорности. В понеделник и вторник промените са осезателни, обаче в общуването бъдете искрени и тактични, дипломатичността също е важна при изясняването на ред сложни теми. В четвъртък сте по-критични, това може да създаде напрежение с околни и особено с близки, а те искат да помогнат във всичко, което желаете.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През 7-дневието изяснявате важни делови и лични теми, ала няма да е лесно... През уикенда Козирозите ще следват идеи на околните, макар че техните не им отстъпват по нищо. От понеделник ще дойде ред и на вашите планове, но не се налагайте на екип и близки, във вторник ненадейните пречки ще ви накарат да промените нещата. В сряда ще се чувствате уморени, а четвъртък ви зарежда с нови сили и амбиции, даже близки да не споделят вижданията ви или опоненти да ви залагат капани. Упоритостта и толерантността ще ви водят и съюзници.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През периода сте пълни с енергия за кариера и печалби, но има за оправяне и по-лични неща, определете си точни приоритети. От уикенда доста Водолеи разчитат на подкрепа от влиятелни хора. В понеделник делата тръгват добре, а постъпленията са база за приятно прекарване на свободното време с близките. Дамите решават сполучливо семейни и роднински въпроси. В сряда обаче не разкривайте нови планове, трябва да поемете много задачи в следващите дни, а и да поддържате равномерно темпо, без да рискувате тонус, ведро настроение.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие носи неочаквани изненади в деловата и личната сфера, ала вие ще запазите самообладание и благоразумно ще се справяте с трудностите. За щастие, повечето Риби разчитат на разбиране и на помощ от близки, приятели. През уикенда ще имате време да поговорите за някои проблеми, в понеделник грижата ви да е за финансите, старателната ви работа трябва да бъде оценена. Във вторник ще окриляте екипа и дори шефовете, но в сряда и четвъртък не бързайте да споделяте планове, може да се наложи сами да се заемете с тях...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови