Хороскоп за 16 – 22 октомври от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 16 октомври 2021 в 00:04 3504 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Седемдневието идва с куп дела, а и вие се стараете да изпипвате всеки детайл. И уикендът е напрегнат. Овните да не съжаляват, работата налага ограничения, но си те я обичат и се мъчат да я вършат по съвест. Във вторник проучвайте по-задълбочено ситуациите, бързане не е от полза, пречките са доста. Мнозина укрепват сътрудничеството с коректни колеги и партньори, а и все гледат да обогатяват знанията и уменията си, да изпипват финансови и административни неща. В петък отделете време за забавления, да се порадвате и на обичаните...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Поводи за купони с близки и познати има, но и задачи ви чакат. Телците ще оглеждат сериозно нещата и ще търсят съвет или наставник за обогатяване на професионализма си. До понеделник не спестявайте от отдиха и общуването с най-близки, те ви стимулират да действате упорито по плана си. Във вторник-четвъртък отделяте внимание на анализа, работата е тежка и... плодотворна. За мнозина отговорностите растат, не бива да огорчават шефове или подчинени с грешки, недомислия. В петък искате услуги, не идват мигом, пък и не бързате.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Труден период, но как набързо да зачеркнете всички пречки и ядове в делата? През уикенда Близнаците да си направят точен план, от понеделник стъпка по стъпка трябва да укрепват партньорствата. Ще има клюки и интриги, с които няма да се примирите, а и не бива. От вторник нещата се променят, поставяте си по-високи цели и търсите подходящите сътрудници за реализацията. Не налагайте мнение в четвъртък, просто се мъчете да ентусиазирате други за по-всеотдайна работа. В петък отдъхнете, близки имат нужда от внимание, грижа.

РАК (21.06 – 21.07)

За вас периодът също не е лек, но ако насочите вниманието си към обичаните, всичко ще мине и замине. Раците да си изяснят нещата през уикенда, трябва да положат повече грижи за хората, на които държат. От понеделник ще си дадете сметка: между тях има и лицемери, и използвачи, а не сте склонни да следвате идеите им. До сряда ще хармонизирате партньорствата си, после бавно-славно и без голяма помощ отстрани ще изпълните хубави планове. Те носят доходи, уреждайте всичко точно и не чакайте друг да се товари с вашите отговорности.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Предчувствате динамично и трудно 7-дневие, от събота се дистанцирайте от околните, не всичките им съвети ще са ви от полза. В понеделник Лъвовете да избягват спорове с близки, не са наясно с куп проблеми, в други случаи просто чакат подкрепа, включително с пари. Сряда ще ви се види още по-уморителна, но можете да обгрижите обичаните, да преглътнете техни грешки. В четвъртък не споделяйте новите си идеи, те са печеливши, а в кръга ви има и некоректни хора. Дайте знак на екипа си как следва да работи, изпипвате детайли до край.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Нещата не вървят както сте ги мислили, затова сега е по-разумно да отложите уреждането поне на личните проблеми. В служебната сфера имате добри идеи, дали шефовете са склонни да ви подкрепят? Девите са загрижени за дохода си, в понеделник поемат куп задачи, готови са да споделят и с приятели. Е, споко! Във вторник ще ви са нужни услуги, внимавайте да не ви докарат пък други ядове. В сряда - петък променяте хода на делата, заложете на взаимодействие с коректни колеги, ще има пречки. Не бързайте на път, нито в нови познанства.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Наясно сте, че периодът носи трудности, от събота ще разчиствате изостанали задачи и задължения. В понеделник Везните се заемат и с нови неща, разчитат усилията им да бъдат плодотворни. Във вторник-сряда избягвайте критичност и разправии, печелите с точна стратегия и коректно партньорство. Мнозина са подчертано внимателни към детайли, а петък ги изправя пред куп неизвестни, с които ще се справят навреме и... елегантно. В резултат – изкачване в кариера, разширяване на ценни връзки и сфера на дейност. Ако ви тегли път, да е на юг.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Поводи за купони не липсват, но вниманието ви е към трудностите в работата, 7-дневието носи куп нови. От събота Скорпионите да избягват разправии с околните, ще се изострят, а не бива. Едни сега срещат голямата любов, втори преоткриват половинката си, а и с колеги може да установят общи цели. От понеделник бъдете по-грижовни към тонуса си, хвърляте много енергия и нерви в задачите си, пък и за услуги на близки. Някои поемат сами по-тежките отговорности. Трудът ви ще бъде оценен, талантите и искреността привличат.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Седемдневието ви изправя пред сериозни трудности, но вие сте мобилизирани за работа и няма да отстъпите ни крачка. През уикенда Стрелците са готови да поемат повече задачи в екипа, от понеделник до сряда ще се наложи да следват чужди идеи. За вашите още не е време, а ако отстоявате права – да е дискретно и със съмишленици. Преглътнете остротите във вторник, в петък не спорете и с близки колкото и да ви е напрегнато. Именно трудностите открояват високия ви професионализъм, естествено е да чакате и печалби, и признание в любовта.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Поводи за празнуване има, но вие мислите за делови проблеми и ограничавате кръга си на общуване до по-близки хора. Козирозите не грешат, в работата им се очертават трудности, само с упорство и трудолюбие няма да се справят. В понеделник не припирайте, мнението ви ще се възприеме от колеги, партньори и клиенти като диктат, а и има още въпроси за изясняване. В сряда си чертаете нова стратегия, разчитайте на себе си, обаче... след като се съветвате с шефове. Пазете се от недоглеждане, с пари - внимателно, рода ще ви подкрепи в петък.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Доста въпроси не са ви ясни сега, не изказвайте мнение, за да не объркате още неща. През уикенда Водолеите поемат и задачите на колеги или близки, дано тръгне обща работа. В понеделник искате редица услуги, а и вие правите, за да укротите малко темпото. Делата ще вървят по-гладко, ако положите усилия за обогатяване на знания и умения, може да помогнат приятели, рода, познати, а и на старите идеи им идва ред в четвъртък. В петък спазвайте стриктен режим и не говорете за бъдещи планове. Ако са лични, търсете нов път към сърцата...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Вашите делови проблеми не са леки, но се владеете, а и вече имате виждане как ще се справите с тях. Рибите не налагат мнение на близки и познати през уикенда, но и да не се заразяват от чуждия песимизъм. От понеделник стъпка по стъпка ще прокарвате идеи и на моменти изглежда, че следвате замисли на околните. Във вторник се отваряте за повече общуване, не дразнете с амбиции, колеги и познати ви обичат заради трудолюбието и отзивчивостта. В четвъртък балансирате съюзи, давате надежда, вяра. Някои имат повод за личен празник.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови