Хороскоп за 16 - 22 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 16 март 2019 в 00:00 2113 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Тодорова събота пълни сърцето, вероятно е да зарадвате роднини и приятели по някакъв начин. От понеделник обаче започват трудности за Овните, едни са съвсем обективни, други подсказват, че колеги и бизнес партньори не могат да изпълнят обещания и не поемат поравно делови отговорности. От вторник до петък бъдете по-сдържани, не е време за укори, конфликти, защото макар и мъчително, можете да балансирате важните съюзи, в редица начинания ще си върнете увереността в успеха. За лични неща слушате сърцето си, но трезво.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас 7-дневието е трудно, но ще се справите с пречките, извлекли сте си поуки от предишни грешки. Телците се настройват по-философски, поводи за спорове няма да липсват от понеделник до петък. Не се заблуждавайте, че ако действате по самостоятелни проекти, всичко ще е ОК, в този случай пък ще ви липсва разбирателството с партньори, подкрепяте ги и те да се справят добре. Бъдете внимателни към мотивите на околни, а и с финанси, актуализирайте и бюджета си. Необвързаните да търсят свое щастие, без да се месят на другите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През тези дни сте подвластни на противоречиви влияния: от една страна, привличат ви пътища, запознанства, нова и нова информация за делови начинания, от друга, трупат се домашни грижи. Някои Близнаци може да се заемат с ремонти, други от началото на работната седмица странят от чужди спорове, имат си и свои задачи, и идеи, и амбиции. В сряда това ясно личи, ала дали околните няма да се подразнят, хората разчитат на подкрепата ви. От четвъртък имате повече време за отдих и близки, не пилейте пари и енергия...

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие тече забавено и изисква по-голяма гъвкавост в отношенията с околните. Раците да бъдат предпазливи, не е време да налагат мнение, да се противопоставят упорито на опоненти. В понеделник не се претоварвайте с работа, във вторник не ламтете за по-високи ангажименти, шансове има, но и подводните камъни са доста. До петък се справяте с трудностите, успокоявате и общуването с близки, а останалите хора ще държите надалече от проблемите си. В любовта търпението ви ще бъде възнаградено от положителни промени.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Труден период, макар че сте познати с упорито преследване на деловите цели. Лъвовете имат куп амбициозни планове, ала моментът не е подходящ или по-внимателно следва да анализират условията за реализация. От Тодоровден се мобилизирате за сериозна работа, дано разчитате и на подкрепа от любимия. Вторник е за приключване на стари дела, но ги съобразете и с постъпваща нова информация. В сряда бавите темпо, близки си имат грижи и няма да се поемат вашите. Затова пък вие в четвъртък и петък няма да се скъпите да им помагате.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През седмицата има куп поводи за празнуване, а вие трябва да усилите своята бдителност в работата, трупат се пречки пред изявата ви, назряват спорове. В петък ще се върнете към темата, уредете и правно нещата. Още в понеделник Девите да заложат на стриктно изпълнение на задачи, има риск от несполуки и разваляне на отношения с колеги, партньори. В следващите дни трудностите се умножават, привличайте си сътрудници дори вие да се товарите с по-големите отговорности. С отстъпки ще прокарвате по-лесно мнение, от битки ще губите.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Тодоровден дава начало на период за промени, ще оползотворите енергията му, ако сте обмислили плановете си за изява и печалби. В понеделник някои Везни ще се ориентират към ново партньорство, ще се намерят покровители. Моментът е добър за уреждане и на по-лични неща. От вторник до петък стабилизирате доходи, ала не се впускайте в купони, макар че покани не ви липсват. Все още има нюанси за доизясняване, стари ангажименти следва да бъдат приключени, а отношения уредени, само че възможно по-дипломатично.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Наясно сте, че този период изисква подчертана бдителност и за бизнес, и за лични въпроси. Доста Скорпиони имат амбициозни идеи за изява и печалби, но дискретно да проучват условията за работа, едно е да се съветват с роднини, друго е да им се месят странични хора. Някои са щастливи само с любим. От вторник-сряда нещата вървят леко, не се подлъгвайте по предишни уговорки, съюзи, начинания и не се връщайте към тях. От четвъртък уреждайте стриктно финансови въпроси и с приятели, взаимното недоверие ще е много ощетяващо.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Започващото 7-дневие ви изкушава набързо да се хващате с делови проекти, а това едва ли е разумно. Група Стрелци имат да довършват немалко служебни задачи, и второ, до понеделник идва доста нова информация, с която трябва да съобразят партньорствата занапред. Във вторник си давате отдих, няма защо да влизате в остър спор с близки, а той не е изключен, ако не изпълнявате дадени обещания. От сряда поне не коментирайте намеренията си, съсредоточете се в работа, за да не си докарате щети. Изберете ли път, не се отклонявайте от него.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът е динамичен, а вие не сте съвсем уверени в деловата си изява. Защо, Козирозите си имат и приятели, с които да подхванат начинания, и колеги, с които да се подкрепят в изпълнение на общи отговорности. Не се бойте, че ще носите другиго на гръб – през уикенда и във вторник ще намерите решение и на такива проблеми, в четвъртък и петък действайте най-предпазливо, за да избегнете щети. Някои се тревожат да не останат в чужда сянка, ала могат да обогатят знанията и уменията си. Изяснявате и укрепвате важни лични връзки.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Напоследък не сте доволни много от хода на нещата си, а ако не се чувствате във форма – най-добре намалете темпото през следващите дни, анализирайте проблемите. До понеделник Водолеите ще откроят делови рискове, да мислят не за несполуките, а за възможностите си за изява, за по-широко използване на личните си умения. Държите на приятелите си, подбирайте ги и по оптимизъм, сега е важно да ви импулсират за нови изяви, колкото и амбициозни цели да си избирате. Ако не сте удовлетворени от интимна връзка, не правите компромис.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие дава простор на умението ви да привлечете по-широка подкрепа за изпълнение на ваши идеи. Рибите не винаги се стремят към лидерството в делови или обществени екипи, но сега може да получат и служебна роля, която изисква да приобщават колеги и подчинени в работата по трудните задачи. До вторник залагате и на чара си, общувате с лекота, печелите доста лични симпатии. От сряда нещата се усложняват, трябва да включите в дейността и хора, които познавате по-слабо, а вече си правят сметки зад ваш гръб. Е, ще успеете.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !