Хороскоп за 16 – 22 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 16 май 2020 в 07:50 3666 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Не сте доволни от оценки в деловата сфера, но все пак се запасете с търпение през уикенда. Доста Овни да избягват разправиите в службата и с близки във вторник, сряда и петък, няма да е лесно. От понеделник не споделяйте нови идеи за работа, а при изпълнение на задължения бъдете повече от стриктни. В следващите дни това ще кара околните да признаят колко важен е приносът ви в екипа и вкъщи, умеете да чертаете стратегии, да окуражите всеки в кръга си. За да върви в любовта, бъдете внимателни към поведението на избраника си...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът е напрегнат и си личи от уикенда, когато вие следва да подкрепяте близки да не се поддават на страхове. И Телците имат нужда от подкрепа, в понеделник по-трудно ще избегнат споровете, във вторник доста зависят от поведението на домашни. От сряда до петък не споделяте тревоги или грижи, въпросът е да изслушвате мнението им и да взимате самостоятелни решения. Ако чакате похвали и признание, няма да дойдат сега, а проблемите са срочни. Не налагайте мнението си, щом се стремите към нови съюзи, градете ги с такт!

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Динамично 7-дневие, не е време за велики дела в службата, вкъщи. Близнаците имат добри идеи, ала зависят от желания и планове на околните, да бъдат по-толерантни и много тактични от понеделник до петък. Едни са готови за спор и критики, втори са нетърпеливи, да не рискуват, защото има и условия за добро сътрудничество и взаимно допълване. На Константин и Елена забавяте темпо, но помагайте на колеги, познати или роднини да се справят с техните задачи. Силата ви е в спокойствието, припряността може да усложни и по-лични неща.

РАК (21.06 – 21.07)

Хубаво 7-дневие за деловия и личния живот, а на вас ви се ще да наблегнете на по-самостоятелни решения и изяви. Някои Раци в понеделник са склонни да се заемат със стари ангажименти, а шефове ще искат да задействат нови проекти, в следващите дни може да ги натоварят с проучвателни мисии. В сряда не се противопоставяйте на такива поръчки и на близки, колеги и познати, с които трябва да действате общо. Четвъртък отваря врати към издигане, перспективни съюзи, печалби. Овладейте горделивостта и не се изкушавайте от авантюрите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас периодът е труден и следва да бъдете по-грижовни към тонуса си, за да не се докарате до преумора. През уикенда Лъвовете ще използват времето и ще обмислят куп проблеми, по които не могат да действат сега. За някои грижите са към по-близки в понеделник и вторник, а в сряда да не чакат от тях ответни услуги, те малко ще закъснеят. За Константин и Елена и вие забавяте темпото, това е правилно, иначе част от знака рискуват да затворят очи за грешки и да ги задълбочат. В петък бъдете отстъпчиви, очертават се финансови проблеми.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Динамичен и труден период, засилете бдителността си в работата и за лични неща. От уикенда Девите са загрижени за близки или партньори, другите току прибързват, не подготвят стриктно начинания. В понеделник ще стабилизирате отношения, но очакваната помощ от рода и приятели ще се бави. Във вторник бягайте от чужди спорове, но си извадете поуки за хора и проблеми. От сряда пречките в работата са куп, възникват и непредвидени ситуации. Анализирайте всички детайлите, можете да се справите и особено с подкрепата на обичаните.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През уикенда и вие давате предимство на проблеми с дома и близки, наистина не бързайте за решаване на служебните задачи преди личните. През периода това да е водещо за дамите от Везни. В понеделник мнозина поемат още и още задължения, упорството си струва. Във вторник се връщате към свои по-стари уговорки, изпълнението не е лесно. От сряда пречките ще растат, търпеливо и бдително ще напредвате, после ще се радвате на признанието за приноса си в екипа. В петък избягвайте спор в кръга си, новите изяви зависят от одобрение.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Това 7-дневие ще ви подтиква да отделите внимание на личните неща, шанс е обвързаните да преоткрият избраника си и да имат чудесни мигове от уикенда. В деловата сфера Скорпионите да се доверят на късмета, сега ще откриват интересни хора, от които да черпят знания, опит, перспектива. В понеделник упорствате по задачите си, но до признанието на приноса ви в екипа е далече. Действайте съсредоточено, без приказки, подкрепете другиго. В четвъртък-петък ще отделите подходящите от неподходящите партньори и начинания.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През периода очаквайте пречки в работата и личен план. Бъдете бдителни с тонуса, на пътя, при решаване на домашните си проблеми. Едни Стрелци не са доволни от партньорства, хич да не се хвърлят в авантюри, до трайни връзки едва ли ще се стигне. Втори от понеделник желаят промяна в бизнес дейности, търсят влиятелни хора, скоро ще им направят интересни оферти. Използвайте благотворните условия. Не напирайте с идеи от вторник, а и в следващите дни внимавайте с изясняването, то може да ви спъне и да създаде ново напрежение.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Сега не се хващате с мащабни делови проекти, а и рутинни задачи зациклят... Козирозите да не търсят решение на проблема на маса, не е за компании и този уикенд, ами от понеделник да си наложат строг работен режим. Има влиятелни хора, които ще ви подкрепят със съвет или друго, на някои във вторник много им липсва информация или по-дълбок анализ на ситуацията. В сряда дребни услуги успокояват, създавате връзки с колеги. В четвъртък бъдете грижовни към тонуса си, в петък бягайте от чужди разпри, време ви трябва за самите вас.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Трябва да изясните важни лични и делови теми, още от уикенда се заредете с търпение, упорство. Група Водолеи имат много работа в понеделник-вторник, а и близки разчитат на помощ. Наблюдавайте внимателно дали някои околни не търсят слабото ви място, за да се възползват сега. В сряда ще се върнете към отдавнашни идеи и уговорки, но помислете как следва да подготвите и себе си за отговорната реализация, в петък не затъвайте в детайлите. На Константин и Елена не бързайте с решения, време е да изградите наистина стабилна връзка.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие ще ви се види тежичко, а много ви се ще да промените нещо в деловата ситуация още през уикенда. Рибите да не прибързват, в понеделник ще проличи: трудът им не е бил напразно. Имате добри идеи, но във вторник трябва да се включите в чужди планове, в сряда ще се изясните с партньори и колеги. Мнозина ще разберат, че се стараете не само за своите, но и за екипни успехи и безопасност. В сряда поемате част от товара на другите и до петък се справяте с по-сериозните пречки. Дано и обичаните оценят усета и грижата ви.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови