Хороскоп за 16 – 22 декември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 16 декември 2017 в 00:00 52783 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Следващите 7 дни ви носят добри възможности за кариера, но трябва да преоцените и отношенията си с околните, да изясните важни въпроси в екипа. Много Овни сега ще покажат лидерски качества, имат дългосрочни проекти, готови са да усвояват още знания и умения. До вторник обаче доста зависите и от плановете на шефовете си, от желанията на роднини и приятели. Игнажден носи трудни успехи и перспектива за нови партньорства, само не прекалявайте с претенции. Бъдете грижовни към близките, в любовта това е особено нужно.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Тези 7 дни са труднички, но и вие гоните високи служебни цели, мнозина се стремят и към по-ефективни партньорства. Група Телци привличат силни покровители, но печелят и симпатиите на колеги, сътрудници, клиенти. В понеделник обаче сте твърде вгледани в детайлите, в сряда май губите делово темпо. Вярно, Игнажден е за време за допълнителни уговорки, стига вие да не се претоварвате. При някои се засилва желанието да блеснат в екип, но май трябва да бъдат по-самовзискателни. В любовта късметът ви е за завиждане.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Хубава седмица, макар че на моменти ще ви и по-напрегната, свързана е с куп нововъведения. Близнаците, които променят сфера и насока на дейност, да не чакат бързо признание, околни може да ги изненадат с неразбирането си и с недоверие още в понеделник. Ще мине време, ще се уверят в коректността и професионализма ви, ще ви търсят за помощ. В четвъртък не се изкушавайте да разширявате влияние и претенции, а гледайте задачите си, има и спешни. Паралелни любовни игри не са уместни, ако вече сте спечелили нечия обич.

РАК (21.06 – 21.07)

Време е по-сериозно да се заемете с уреждане на делови и финансови въпроси, до края на годината не остава много. Някои Раци още през уикенда обсъждат темата, зависят от партньори, близки. С обичаните хора предстои изясняване. Гледайте тактично да им внушите какво да се прави без отлагане. От вторник и сряда се стремите към нови съюзи и не забравяйте за предпазливостта. Ако се вгледате по-внимателно в нещата, ще видите и повтарящи се стари пропуски, и некоректност. Няма да търпите рецидивите поне в задачи, които зависят от вас.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Динамично 7-дневие, а към края на годината май ви обземат купонджийски настроения. Лъвовете да не разчитат само на късмет, той не липсва, но е важно да проявяват и бдителност. Сега офертите за бизнес и съюзи предполагат по-търпеливо проучване, като му дойде време, ще споделите и идеи за печалби и изява. В сряда сте уморени, но не отлагайте изясняване на спешни въпроси. За някои проблемите са лични, не са доволни от постигнато, гонят амбиции. От четвъртък доверието на нови партньори ви окуражава, доходът за дома расте.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие идва с добри делови условия, имате и идеи кое как да стане. Само че Девите трябва да променят плановете си още в понеделник, не е момент да задълбават в самостоятелни изяви, да загърбват съдействие от влиятелни покровители. То и по-малки шефове помагат. На Игнажден не упорствайте за неща, които лично ви обогатяват, околните го приемат като некоректност. В четвъртък и петък ще се изясните, ще се нагърбвате и с чужди задачи, за да доказвате лоялност. По лични въпроси също ви трябва помощ.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Уж идва празничният край годината, а мислите за пътища, срещи, нови екипи и информация. Май Везните да засилят бдителността си, има риск от щети и неподходящи съюзи. До вторник ще се мъчите да изчистите лични неразбории, да зарадвате близките, усещате колко вашето щастие зависи от тях. Обаче на Игнажден ви обзема критичност, сякаш не разбирате, че амбициите ви са малко прекалени, а и зависите от влиятелни хора. В четвъртък възстановявате баланса, в петък уреждате тихо и кротко, но стриктно документи и финанси.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас 7-дневието е много динамично и все пак ще ви се струва, че нещата стават бавно. Скорпионите да не ги пришпорват, а да обърнат внимание на лични въпроси, на родата. Вкъщи и службата зависите от планове на другите, задоволете се с това, че поне финансите ви не са ви проблем. В сряда ще се помъчите да придадете ускорение на начинанията си, но май си докарвате спор с близки точно на Игнажден. От четвъртък стратегията ви е по-правилна – разчитате на съдействието на семейството си и му давате всичко от себе си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас този период ще мине под знака на пословицата, че човек жъне това, което е посял. Стрелците се стремят да привлекат повече съмишленици, да се ангажират с амбициозни проекти. Ще стане, но не сега, трябва старателно да подготвите начинанията си. През уикенда избягвайте дребнавостта, май в понеделник сте много критични, а вторник изисква голямо старание. От Игнажден нещата тръгват добре, но избягвайте спорове с близките, па и не се мъчете да ги омайвате с приказливост, свършеното говори повече от всичко.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Следващите 7 дни изискват от вас постоянство в работа и чувства. Вярно, на доста Козирози им се иска да променят много неща, имат смели идеи за изява и печалби, а и за обновяване на лични връзки. Изчакайте, иначе в понеделник и вторник амбициите ви няма да бъдат разбрани и подкрепени, в сряда ще се уверите, че ви трябват равностойни партньори, но и проучване на информация, пътища. Преодолявате куп пречки, за да стабилизирате сътрудничество. Само че господата нека да овладеят и противоречията у дома, дамите са по-гъвкави.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През периода не се чувствате много оценени от шефове, познати и близки, но това да не ви отказва от упоритата работа по делови и обществени задачи. Споко, Водолеите скоро ще имат възможност да покажат на какво са способни, а и да намерят партньорите, за които мечтаят от уикенда. Не всичко ще бъде розово, разбира се, някои промени следва да се правят по-бързо и из основи. Поемате много ангажименти към околните, а към близките сте по-остри в четвъртък и петък. Отделете си лично време, огледайте се, любовта е наблизо.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Годината е към края си, но за вас е рано да почвате маратона от купони. Доста Риби могат да направят много, за да помогнат на приятели, колеги, познати, а и близки за приключване на спешни задачи, тяхната работа също не е малко. Ще сте удовлетворени от направеното до сряда, от Игнажден обаче ви се ще да налагате идеи, да има по-осезателно признание за усилията ви. Пазете се от интриги, а за оценката не се безпокойте. Влияете на другите с примера си и сторено добро. Някои укрепват семейните си връзки, идва време за подаръци...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови