Хороскоп за 15-21 октомври

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 15 октомври 2016 в 00:00 6305 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През следващите дни нещата ви се подреждат добре, но въпреки това трябва да обръщате голямо внимание на детайлите. В едни случаи Овните следва да мотивират стари бизнес партньори за упорита и ефективна работа, във втори им предстои да обогатяват своите знания и умения, за купони време не остава. Има и трета група, които ще правят ценни услуги на хора в затруднение. Дано ви върнат жеста, от четвъртък вашите проблеми сякаш се натрупват. Няма да се изтъквате в екип, пред познати, сред близки, околните ви оценяват и обичат.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Тези седем дни ще бъдат изпълнени с куп грижи, ако имате битови проблеми и особено ядове около уреди – търсете майстори. Някои Телци не са склонни да го правят, но ще усложнят нещата. Други гледат и домашни, и служебни неща да вървят успоредно, намаляват темпото, претенциите към околните. Ще ви струва много усилия всичко да е добре свършено, но и наградата не закъснява, дори да е една блага дума от обичаните. До сряда избягвайте спорове с тях, от четвъртък резултатите ще стават щедри и окуражаващи, споделяйте радостта...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И за вас следващите няколко дни не са леки, но вие предчувствате това и сте се запасили с търпение, отстъпчивост, дискретност. Доста Близнаци се мъчат да помогнат на близки хора в бизнеса и обществената сфера да избегнат рискове, но няма да влизат в спорове – в сряда може бързо да се изострят. В понеделник ще премислите и промените деловите си планове, а в четвъртък и петък ще обсъждате с колеги и познати кое как трябва да се направи, как тръгват общи неща. Имате амбиции и енергия за реализацията, ще импулсирате цели екипи.

РАК (21.06 – 21.07)

Този уикенд вие и Водолеи имате много домашни и служебни задачи, но няма как – това е пътят за кариера, за утвърждаване в кръга ви. Раците имат и добри идеи за делови начинания, ала сега зависят доста от вижданията на влиятелни личности в екипа, между познати, приятели. Не вдигайте шум с претенции и критики, изрядността ви в отчитаните резултати прави впечатление. Във вторник-сряда съдействие на роднини, съмишленици и други добронамерени хора помага да свършите важни неща, носи и оферти, после идва ред на купон.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

В средата на октомври планирате сериозни делови и обществени изяви, в петък вероятно ще бъдете доволни от постигнатото. Но Лъвовете да не се надяват друг да свърши тежката работа, колкото и околните да обещават това-онова. И вие няма да разкриете плана си докрай, в понеделник съобщения, пътища, а и запознанства може да ви накарат да преориентирате усилия или партньорства. Пълни сте с енергия, но и пречките не са малко. В четвъртък намалете темпото или се хванете със самостоятелни задачи, понякога екипните уморяват повече.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Тези октомврийски дни са напрегнати за вас, дано сте изяснили проблемите в делови партньорства и сте готови за трудни задачи. Девите са прагматични и навярно са разпределили работата според способностите на останалите в екипа или на домочадието си, сега е важно хората взаимно да се допълват, да си помагат и да се окуражават, когато шансът поизневери. Организирайте си по-пълноценен отдих, иначе до сряда все ще има поводи за спорове. Четвъртък ви настройва философски, но финансите не щат мъдруване, а умели действия...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Предстоят по-динамични дни, не подценявайте пречките в работа и лични отношения. Някои Везни реагират емоционално в напрегнати ситуации, а това не им е от голяма полза. Сега бъдете по-внимателни с финансите, макар че сигурно ще се справите и с такива, и с други проблеми, може да разчитате на влиятелна подкрепа, когато спазвате правила и принципи. Във вторник ви идва нагорно, търсете равностойни партньори и бъдете по-грижовни към отдиха и тонизирането. За редица проекти още не е време и не ги налагайте на другите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Очертават се спорни дни за работа, макар че вие не бързате с много задачит. Сега Скорпионите получават разни предложения от стари и нови познати, околните се мъчат да ги спечелят с обещания за по-високи доходи. Парите са хубаво нещо, когато са спечелени с труд, преценете дали да не отклоните някои оферти и кандидати, не бива да се обвързвате с онези, които са загубили доверието ви или будещи колебания. Не налагайте идеи в понеделник, ще имате шанс и съмишленици в петък. В сряда-четвъртък мислите комбинации.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До четвъртък-петък е редно да бъдете по-грижовни към тонуса си, а и по-задълбочено да анализирате защо хвърляте толкова усилия в работата, пък тя не тръгва. Сега Стрелците да не се мъчат да налагат делови идеи на клиенти, колеги, партньори, в редица случаи не са преценили най-точно обстоятелства, цели, организация. За други от знака проблемно е разбирателството с близки, там да съсредоточат големите си грижи. Не ви се ще да отстъпвате, а се налага да поемате отговорности, да инвестирате повече, но обичаните го заслужават...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Тези октомврийски дни са спорни и за вас, имате амбициозни делови и лични планове и ще гоните по-високи постъпления. Доста Козирози подготвят много грижливо дейността си, упорстват стъпка по стъпка за по-мащабни изяви и шефовете сигурно ще бъдат впечатлени. Поверяват ви и нови задачи, може да са по-изпълнителски, но скоро ще покажете, че ставате за лидери в екипи. От понеделник до сряда не пришпорвайте твърде нещата, но после финанси и партньорства искат повече грижи и гъвкавост, за да сте сигурни в печалбите...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас и Раци започващият седемдневен период е хубав, макар и доста по-натоварен с делови, обществени и лични ангажименти. Една група Водолеи подхващат амбициозни проекти още в понеделник, втори се радват, че могат да помогнат на близки и не толкова близки в трудни моменти, трети се мъчат да възстановят хармонията в екипи, с интриги са искали да ги притиснат в ъгъла. Идеите ви са ОК, ще предизвикат промени още във вторник. Овладейте емоциите, избягвайте противопоставяне и претоварване. Шефовете ви ценят.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През следващите дни можете да направите много за изглаждане на деликатни въпроси в екипи или с клиенти, но все пак не се увличайте, имате си и свои задачи. Рибите да бъдат по-самовзискателни в работата си, а ако близки и колеги им дават съвети за подобрения, хич да не се мусят, за хубаво е да се усъвършенстват даже наблюдавайки къде грешат другите. В понеделник и вторник не налагайте идеи, макар че са разумни. В четвъртък и петък има куп въпроси за изясняване и уреждане, заемете се сериозно с финансови и правни.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови