Хороскоп за 15 – 21 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 15 май 2021 в 00:00 2339 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Напрегнато 7-дневие, задачи бол и ще упорствате на макс. Е, Овните обмислят план още от уикенда, после ще го попроменят. В понеделник си дайте пауза, ако няма условия за изява и печалби, във вторник приемете нови ангажименти с подобаваща сериозност. От сряда доказвате на колеги и близки, че знаете и можете много, а дори да оставате сдържани и скромни в екип, приносът ви не е обезличен. Избягвайте спорове, но ако ви „настъпват”, отговорът е на място. В петък се връщате към ред идеи, обичаните знаят какво правите да им е добре.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас периодът е по-нервен, имате доста задачи и сте амбицирани да покажете големи умения. От неделя искате да заразите и околните с трудолюбието си, та поемате от товара на по-неопитни и разсеяни до понеделник-вторник. Телците да не се огорчават, но май няма да ги оценят на мига. В сряда си дайте отдих, погрижете се за тонуса си, някои ще помислят и за оттегляне. Следващите дни идват с още отговорности, уточнили сте неясноти, уредили сте спорни въпроси и работата ви ще получи признание. Думите на любимия ви ще са най-важни...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Динамичен период, а на вас ви се ще да бягате далече от разправии на колеги и познати. Близнаците няма да се месят, имат свои неща за вършене, търсят и ще открият нови възможности. От понеделник сте съсредоточени, на моменти и настроени за мъдруване. Във вторник вниманието ви е главно към доходите, в сряда – към пътища и съюзи. В следващите дни подготвяйте други начинания, амбициите ви са високи, но трябва да действате, не само да чакате шанса. А и отделяте ли достатъчно внимание на любимия, следва да подредите живота си.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие носи доста поводи за спорове, май ще е по-добре да се заловите със самостоятелни дела още през уикенда. В понеделник-четвъртък Раците да се пазят от чужди разправии, щом темата не ги засяга, не е време да раздават акъл. Друг въпрос, че някои искат да се изявяват по-убедително, не им стига обществено признание във вторник. В сряда пазете идеите си за себе си, нали гоните и доходи. Пречки - бол, обаче ще се справите, пък и си спестете ядове с интриганти. Погрижете се за тонуса, а личните си неща дръжте под контрол.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Седемдневие на бавни обороти. Лъвовете срещат пречки в деловата сфера, но няма да се уповават на помощ от околни, през уикенда май усещат как някои хора си кроят сметките на техен гръб. В понеделник следвайте строг работен режим, компании ще отклонят вниманието ви от важни задачи, а и от шансове за нови изяви. В сряда ви привличат самостоятелни начинания, но и в рутинни задължения ще намерите как да се откроите с находчивост, трудолюбие, такт. В петък обмислете бъдещи планове, стъпките назад са лесни, обаче не печелят.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Склонни сте да поемате още задължения, за да впечатлите близки и познати, но май е по-разумно да избягвате претоварването с дела. За група Деви сега работата е да разчистят стари ангажименти и да се погрижат за обогатяване на знанията и уменията си. Във вторник ще търсите и по-подходящи партньори, да не е на маса, в компания лесно се обещава и амбициите растат прекалено. В четвъртък се опитайте да впишете идеите си в плановете на по-влиятелни хора, да е без спорове и припряност. Иначе рискувате вместо да изпишете вежди...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Динамично време, от уикенда уреждайте стриктно дела, парични въпроси. В понеделник-четвъртък Везните да внимават с тонуса и да не се претоварват. Мнозина ще уреждат служебни неща с помощ на по-влиятелни познати, във вторник и сряда ще докажат – работят упорито и заслужават доверие. До деня на Константин и Елена не е нужно да поемате още обещания, усилията ви са плодоносни, шефове и общество ще оценят резултата. Е, ако си набавите и по-модерни уреди, с които да действате... В любовта някои срещат точния човек.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През 7-дневието ще отделяте повече време на близките и дома си. Разбира се, делата на Скорпионите вървят, може даже да решат да поглезят обичани хора през уикенда. Помислете следва ли да разхлабвате дисциплината и вкъщи, и в деловата сфера, иначе в четвъртък-петък ще трябва да изпълнявате и куп техни задачи. За любовта решавате с логика, не с емоции. В сряда сте по-взискателни към приноса на другите, обаче не изпадайте в дребнавост. Достатъчно е просто да показвате: всяка работа трябва да се приключва в срок и с високо качество.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През уикенда си налагате строг режим за работа, ще балансирате свои делови партньорства. Стрелците усещат: сега времето им е пари, няма да го пилеят. От понеделник до четвъртък много от знака приключват стари задачи и уговорки, пречките в дейността са сериозни, помощниците им понякога - не. Споко, ще уловите шансове за изява и печалби, може да сте споделили с близки и познати свои идеи. В сряда с такт ще прокарвате амбициозни планове и ако ви трябват услуги, в петък ще получите такава подкрепа. В любовта дръжте на думата си.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

В следващите дни се пазете от спорове, макар че има куп поводи. През уикенда Козирозите да си дадат сметка, че разприте ще се изострят, до петък може да ги противопоставят на близки. В понеделник си гледайте работата и бягайте от конфликти в кръга си, темите едва ли ви засягат. В следващите дни не говорете много за идеи, реализирайте ги сами. От сряда дълбаете в работата, може да се наложат път, проучване на информация, нали чакате признание и приходи? И шефове ще ви подкрепят, вие слушайте съвети от родата си, добронамерени са.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас периодът идва с ненадейни делови шансове, но първо разчистете стари и недовършени ангажименти. От понеделник до петък следва да си дадете пауза, да подготвите новите си изяви, работата ще иска пълно отдаване. Водолеите да говорят и с близки, поне да са наясно с плановете им. Във вторник си изберете режим, в сряда обединете помощниците, проявявате се като лидер в екип. Това разпалва амбиции и трудолюбие, но и предпазливост е нужна. Не разкривайте бързо идеи, в деня на Константин и Елена посветете цялата грижа на обичани.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Седемдневието е добро за създаване на партньорства, проявете гъвкавост и се пазете от празнодумие. Някои Риби са склонни и на работата, и в компания да флиртуват, май е по-разумно да не разкриват чувствата си прибързано. През уикенда привличате хора, готови да услужат, съюзът ще укрепва. Уреждайте точно финансови и правни теми, до сряда се налага да се съобразявате с чужди искания, от четвъртък ще следвате и чужди идеи. Това няма да ви обезкуражи, идеите са доходни, показват в пълнота уменията ви. Все пак щадете силите си.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови