Хороскоп за 15 – 21 юни от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 15 юни 2019 в 00:00 1055 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Другите мислят за отпуски, а вие имате да уреждате куп важни дела, чакат ви изпити, проверки. Гответе се както подобава, ще има пречки. Овните могат да разчитат на някаква помощ от шефове в понеделник и вторник, но се изисква да бъдат по-гъвкави, тактични. С чиновници се дръжте нащрек. Не е лесно, усещате кой плете интриги, искате да покажете строгост към хора, които не изпълняват сериозно задачи. В сряда не се месете в чужд спор, не изяснявайте болните теми, ако ви съветват нещо в четвъртък-петък, слушайте и го свършете.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Това 7-дневие е динамично, но вие ще се справите с пътища, натоварване в службата, домашни задачи. А което е още по-хубаво, Телците винаги намират дума да окуражат познати и близки в трудни мигове. В понеделник и вторник и вашата работа никак не е лека, но ви окрилят перспективи за изява, издигане, печалби. Е, в сряда усещате: парите не са най-важното, а в четвъртък сте много сдържани и дисциплинирани и това ви носи нови шансове. Може да скръцнете и със зъби в петък, но без караници ви е по-добре. Любовта помага във всичко.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът е динамичен, а на вас като че ли не ви се ще да действате напористо, както ви е присъщо. Близнаците да анализират деловите проблеми, не стигнат ли до корена, мъчно ще се справят. В понеделник едни подхождат дребнаво, други пък сипят обещания във всички страни до сряда. Вместо да укрепите равностойните партньорства, може да си докарате нови грижи, разправии. В четвъртък ще доловите ненадейни и интересни шансове за изява и приходи, не критикувайте, а организирайте близки, нали сте лидерът в тези отношения...

РАК (21.06 – 21.07)

Тези 7 дни са успешни за вас, но трудностите ще са доста. Като начало Раците трябва да се съобразяват с плановете на по-влиятелни познати и роднини, от понеделник до четвъртък има да наваксват с информация, пътища, контакти с нови хора. Усетът не ви лъже, действате по-предпазливо, но категорично и късметът ще ви се усмихне. Вторник е най-напрегнат, дано уредите въпроса с финанси, в петък ще почувствате истинско облекчение, ще зарадвате с нещо и семейството си, драго ви е да се покажете... Майсторството ви личи и в екип.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Дните ви изнервят, по-добре излезте в отпуск. Ако още не му е време, запасете се със сдържаност, не е разумно да влизате в конфликти с околните, нито да позволявате да ви изкушат за делови авантюри. През уикенда Лъвовете ще общуват с куп познати и роднини, от понеделник обаче се затварят в своя свят и във вторник ще си позволят пауза от всички служебни ядове и напрежения. Не се боите от пречките, ще ги преодолявате и без да се изтъквате много в екипа, в обществени организации. В петък ще бъдете възнаградени и за такта.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Сега сте склонни да поемате куп служебни задачи, обещавате услуги, мислите за смели проекти. Девите да внимават, има риск да се вкарат в професионални проблеми, да объркат реализацията на доходни замисли. Не ви липсват добри идеи, ще покаже петък, но понякога предпочитате да останете в екип, да се подчинявате на рутинния ритъм, да се равнявате по шефовете. В понеделник ви се ще да се върнете към сигурните стари уговорки и изяви, във вторник-сряда намалявате темпото. В четвъртък не отлагайте уреждане на документи.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

От Задушница си налагате куп ограничения, макар че ви изкушават срещи с познати, нови проекти в работа и обучение. Везните наистина са си преценили съвсем точно нещата, стремежът за бързи и по-значителни промени носи доста рискове в понеделник, а във вторник може да ги преумори и изтощи. Заложете на сигурното – в сряда ще преодолеете деловите пречки, ще привлечете нови печалби и подкрепа в четвъртък. Петък е за пътища, контакти, проучване, но първо се уточнете с най-близките, не бива да пренебрегвате техните очаквания.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Тези 7 дни ви карат да се съсредоточавате в лични и бизнес проблеми, да проявявате гъвкавост. Доста Скорпиони усещат в деловата сфера интриги, не разчитат даже на приятели да ги разчистят вместо тях. Други не се разбират с обичани хора, нека се посъветват с роднини, да поискат от тях съдействие за излизане от затруднения. В понеделник и вторник смятате бързо да се справите с ядовете, в сряда се връщате към стари уговорки. Четвъртък ви дава пауза, от която се нуждаете – да се ободрите, да се уверите: усилията ви не са напразни.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Периодът не е лош за работа, но ако до сряда почувствате нужда от почивка – можете да го използвате и за отдих, и за спешни къщни задачи. Стрелците не са наясно с някои служебни перспективи, настройват се критично към колеги, партньори. Спестете си споровете, от понеделник започнат промени. Не се хвърляйте веднага в нови инициативи, прокарвайте предпазливо път на идеите си във вторник. В следващите дни ще привлечете подкрепа от влиятелни хора, ще избегнете и финансови грижи, най-близките ви са склонни да харчат доста.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

За мнозина от знака на предна линия излизат по-лични грижи, за служебните дела могат да разчитат на услуги и друга подкрепа от колеги, приятели. Група Козирози се стремят да уредят отношенията със своя избраник, времето дали е дошло?... В понеделник имате възможност за повече познанства, във вторник превес взимат деловите контакти и задачите, в сряда роднини ви искат помощ. Някои упорито гонят професионалните изяви и печалбите, обаче това да не ги главозамайва, в любовни дела трябва да бъдат търпеливи, деликатни, отстъпчиви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

От Задушница започва трудно 7-дневие, за вас то е хубаво и вероятно усещате хода на събитията. За едни Водолеи проблемите са служебни, в понеделник ще си начертаят съвсем нова стратегия, ще търсят нови сътрудници и съюзници. Идеите ви са добри, пълни сте с енергия за изява и творчество, в сряда може да усетите нечия завист, да се усъмните в досегашни партньори. Овладейте сега амбициите и критичността, успехите зависят от целеустремеността и труда ви. За лични неща не слушате чужди съвети, градете щастието както го разбирате.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Хубав е периодът и за вас, мнозина ще се радват на хармонични лични връзки. Доста Риби внасят нов импулс в отношенията си, втори се решават на важна стъпка с избраника си. А и в деловата сфера нещата сега се нареждат въпреки сериозните трудности. В понеделник можете да потърсите нови партньори за бизнес, във вторник уреждате делови и административни детайли, в сряда обединявате усилията на екипа около градивните си идеи. Важно е да запалите другите, с разправии няма да стане. Упоритостта ви обещава завидни сполуки.

Виж още за: