Ексклузивно България призна краткото име Северна Македония, Скопие се отказа от териториални претенции

Хороскоп за 15 – 21 юли

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 15 юли 2017 в 00:00 12678 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Време за ваканция, поводи за купони – бол, а вие се притеснявате за делата си, някои неща около работата и финансите не са ви ясни. Спокойно, в службата на доста Овни се въртят клюки и интриги, но ако бъдат много търпеливи – ще намерят ключе да обединят усилията на колеги, познати. Ако не го направите, от вторник са вероятни разправии и с по-близки, в сряда противопоставянето може да е с шефове. Бъдете внимателни с нова информация, даже да не ви е приятна. С бдителност и такт ще карате и обичаните да бъдат по-отговорни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Хубаво е, ако през тези 7 дни си позволите отдих или поне да се дистанцирате от споровете в службата и между роднини, темите им не са ваши. Телците да обмислят точно програмата си, работата и доходът няма да страдат, в някои случаи може да вземат решение за смяна на екипа. Част от знака поемат много ангажименти от понеделник, наистина ще им носят пари, но и натоварването е голямо, от сряда възникват нови пречки, те изнервят, тонусът пада. Деликатно с околни и особено близки, по-лесно ще ги карате да следват вашите правила.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Ведро 7-дневие, плановете ви май са свързани с пътувания, много срещи. За група Близнаци това води и нови съюзи, делови или лични, отношенията ще се развиват плодотворно. Сега бъдете подчертано стриктни при уреждането на финансови въпроси, коректността ви привлича по-млади и неопитни колеги, следва да им дадете добър пример. Ако сте в отпуск и трябва да ремонтирате нещо вкъщи, можете да разчитате на помощ от роднини и познати. От сряда се съобразявате все повече с техни идеи, новаторски са и също ще носят печалби.

РАК (21.06 – 21.07)

До понеделник ви се разкриват чудесни перспективи за изява и доход, сигурно поради връзки с влиятелни хора. Раците обаче да не прибързват в реализиране на хубавите шансове, иначе във вторник и сряда ще възникнат спорове и с по-близки. Потърпете, покровителите не са ви забравили, имат и свои грижи, пък и някои въпроси можете да решите със съдействие за заместници, по-опитни колеги. Четвъртък и петък ще покажат, че когато си знаете мястото, вие най-добре го пазите и използвате. В любовта - пречки, не искайте чужда помощ...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През започващия период сте много подвластни на емоциите, но те не винаги са мъдър съветник. Лъвовете да внимават с харчове, а и да не бързат за създаване на нови връзки. Делови или любовни, първо проучете ситуацията, опознайте хората, сега някои са склонни да угаждат на капризи, да правят компромис със своите принципи. Във вторник и сряда е редно да не проявявате бъбривост и за бизнес плановете си, идеите ви са хубави, но реализацията е с дълъг и упорит труд. До петък ще блеснете с творческа смелост и резултати, мислете за екипа.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

И за вас тези 7 дни са щедри по отношение на дела и доходи, затова не е зле да сложите ударение на общуването. Група Деви ще привлекат колеги и познати към амбициозните си планове за изява, до вторник сътрудничеството може да се натъкне и на подводни камъни, но от сряда резултатите окуражават всички. Бъдете реалисти, част от знака си затварят очите пред куп слабости на другите, това е рисковано и в любовта. Пазете се от клюки и не плетете интриги, иначе нещата ще се обърнат. А сега привличате естествени съюзници, покровители.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Ако можете да си позволите кратък отдих, не отлагайте, в служебната сфера има проблеми, въртят се интриги. Част от Везните не са и твърде доволни от сътрудничеството с колеги, може да се огледат за нови съюзници и делови шансове. Такива ще има, вероятно в понеделник и вторник. Но вие се запасете с търпение и предпазливост, увъртат ви се некоректни хора, предлагат да се включите в далавери. Добре, че в сряда сериозно проучвате нещата, няма да позволите ощетяване. В любовта нещо и да не е ОК, не бързайте да късате...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Доволни сте от постигнато в работата, печалбите не са малки. Скорпионите ще мислят как да поглезят обичаните си и сигурно ще имат условия да го сторят. Въпросът е да планират и следващите стъпки, не бива да губят темпо, когато усетът подсказва: задават се промени. Редно е да организирате хора, с които сте действали ефективно и при добра дисциплина. От вторник до петък не е нужно да се изтъквате в кръга си, а сигурно ще ви трябва и помощ от близки, познати. В любовта – чудесен избор, други се радват на домашна хармония...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

И за вас 7-дневието е ведро, макар че е редно да действате по точна програма, а не да пилеете сили и време за незначителни изяви. Стрелците имат най-добри идеи и ще привлекат подкрепа на колеги, познати, шефове, за нов екип обаче трябва да съберат само хора, с които се разбират или са се сработили по други задачи. През целия период избягвайте споровете даже с близки, усложняват отношенията, а не изясняват и не решават проблемите. Мнозина имат голям опит и гледат да помогнат на околни, да е с мяра, имат нужда и от укрепване...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

До сряда обмислете задълбочено плана си за делова изява, има благотворни условия за печалби сега. Група Козирози дори се разпускат за развлечения и черпене на близки, може да има и поводи за това. Но главното е да разпределят задачите си и да привлекат такава помощ от колеги и познати, която ще бъде най-полезна за кариерата им. Хич не рискувайте да се доверите на неумели майстори или околните да не спазват дисциплина, от понеделник уговаряйте всеки детайл, уреждайте стриктно своите задължения, но не забравяйте отдиха.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Лято или не, мечтаете за хармонични партньорства и сте готови да се хвърлите подир всяка такава възможност. До понеделник няма гаранция, че Водолеите няма да се претоварят с чужда работа в екип, после ще прозрат, че шансовете за изява не са били най-хубави. Поне вечерите използвайте за отдих по свой вкус, за анализ на свършено, преодоляване на пропуски. От сряда резултатите са по-окуражаващи, но и натоварването е доста, май мнозина са вдъхновени от нови идеи. Не върви ли в любовта, дайте си пауза, нещата скоро ще се оправят.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие няма да е леко, влекат ви купони и забавления, а в деловата сфера възникват шансове, които не са за изпускане. Рибите да не се помайват, работата си е работа и ако не се хванат с добрите оферти, съперници ще ги изпреварят. От понеделник не се месете в спорове на околните, имате свои пропуски за наваксвате, няма защо да дразните колеги и познати със своите професионални амбиции. Някои споделят идеи само с близки, от тях не чакат помощ. Ако необвързани срещнат любовта, да говорят ясно и за грижите си.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови