Хороскоп за 15 – 21 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 15 февруари 2020 в 00:00 14760 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

За мнозина 7-дневието носи делови шансове, важно е да ги използват разумно. От сряда едни Овни ще насочат вниманието към укрепване на бизнес съюзите си. Втори разчитат на семейни и приятелски връзки за окопаване на служебни позиции, ала без упорит труд и постоянство не става. Има и трети, готови са привидно да подкрепят плановете на шефове и влиятелни партньори, влагат хазартен хъс в начинания. Бъдете предпазливи, иначе във вторник може да си докарате яд. Мислете и за реален принос в екипа. Съвети от близки за любовта.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Ведро 7-дневие, още уикендът ви открива шансове за изява и печалби. Група Телци срещат обективни трудности, но с прагматизъм и търпение ще намерят добър изход за себе си и близки. Други са окуражени от подкрепа на семейство и приятели в по-напрегнати моменти. От понеделник до сряда контролирайте емоциите и изяснявайте с такт проблемите, не са уместни спорове, жестове на превъзходство. В четвъртък и петък помагате на околни, споделяте радости и успехи, това ви удовлетворява. Някои искат да си останат само с най-обичани.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът е напрегнат, макар че не давате израз на тревоги, умора. Близнаците виждат куп делови поводи за спор още през уикенда, да се запасят с търпение. В понеделник ще изпълните много задачи, колеги и познати няма и да разберат колко трудно ви идва. Във вторник се вписвате в плановете на шефове, ще ви помогнат, а от сряда и приятели ще се притекат за подкрепа, окорни ви правят куп услуги. Вероятно и вие сте отзивчиви към чуждите грижи, това сплотява екипи, създава здрави приятелства. Нищо чудно, че ви се усмихва и нов шанс.

РАК (21.06 – 21.07)

За вас дните са благодатни, намирате начин да подкрепяте и близки, и познати за техни идеи. Раците да планират нещата по-детайлно и да не се претоварват с чужди грижи, нито да допускат пари да изтичат от пръстите им ей така... Още от уикенда ще търсите баланс между лични изяви, те ви носят и шансове, и сътрудничество с хора, които чувствате като добър екип. Вторник предполага търпение, пред някои възникват спънки. В сряда не се корете, че давате много от себе си на друг, ще намерите време за свои интереси, за общуване с любим.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Сега преследвате набелязани отдавна идеи, но дали не създавате и нови поводи за спор с близки, познати, колеги?... Господата от Лъв да удвоят бдителността, през уикенда трябва да отстъпват, в понеделник да проучат сериозно неясните въпроси, а във вторник да се погрижат за юридическото им уреждане. Дамите от знака се оправят доста умело с нещата в службата и дома, може би споделят по-откровено и грижите си. От сряда се стремите към високодоходни изяви, пред следващите дни е важно да укрепите разбирателството в най-тесен кръг.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Следващите дни ви настройват по-критично към близки и колеги, но е разумно да не давате воля на емоции, дори да смятате да се разграничите от поведение, което не приемате. С времето Девите ще намерят решение или важна подкрепа за проблемите, отношенията може да се затоплят. През тази работната седмица обърнете внимание не само на деловите трудности, а и на своите домашни, тях трябва да убедите да приемат вашите идеи. От вторник откривате шансове за изява и приход, познати ще ви услужват. Не се месете никому и да иска съвет.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През уикенда се натъквате на пречки, те определят темпото на следващите дни, не бързайте с недомислени ходове, за да не усложните нещата. Доста Везни да отстъпват, ще търсят посредници за делата си още в понеделник. В сряда ще намерите приятели или роднини, които да помогнат или да покажат нов шанс за изява и печалби. Ако грижите ви са по-лични, стига ви искрен съвет, толерантността ви ще даде плод след време. В четвъртък работата също тръгва по-спокойно, не поемайте обещания насам натам, биха ви преуморили.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е динамичен, но не притъпявайте бдителността си по делови и лични въпроси, до петък много от тях чакат изясняване, анализ. Група Скорпиони ще предвидят куп трудности още през уикенда, да търсят достоверни сведения от колеги, познати, близки. Няма да е лесно, действайте дискретно, в понеделник изпипвайте административни и финансови детайли. Вторник е уморителен, но вие не се отпускайте, иначе пак ще трябва да се заемете с уж решени задачи. В сряда и четвъртък слушайте гласа на разума, сега емоциите ви май подвеждат.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Вашето 7-дневие е динамично и напрегнато, дано стриктно уреждате финанси и административни неща. Стрелците да не дават воля на темперамента си, от уикенда има риск от спорове с близки, ще ги изострят в следващите дни. Има и време, и условия да реагирате на трудностите по-разумно, в понеделник може да привлечете влиятелна закрила, във вторник - да изчакате с амбициозните си бизнес проекти, в сряда – да мобилизирате целия екип за печалби. Изяснявайте овреме проблеми и не допускайте капка неискреност с хора, на които държите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Чак в петък ще се отпуснете и ще се зарадвате на всичко свършено, до тогава ще се натъквате на трудности и едва ли ще можете спокойно и свободно да действате по своите планове. Едно, че Козирозите трябва да се съобразяват с обективни пречки в работата. Второ, мнозина се пазят от спорове с близки, в екипа им май се интересуват повече от печалбите, а не от начина на постигане. Във вторник не рискувайте с ненавременни начинания, възможно е и роднини, които обикновено ви подкрепят, да не харесат идеите ви и дори да ги загърбят.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас 7-дневието носи повече възможности да реализирате делови замисли, не е изключено и издигане в службата. Доста Водолеи се радват на шанса, но да не забравят приключването на някои позакъснели ангажименти, понеделник е за това. Вторник е за подготовка на бъдещи начинания, трябва да привлечете помощници, сътрудници и ще го правите, само че първо вие покажете своята услужливост. Сряда не е за дълги приказки, може да започнете спорове и с близки, до петък няма да стихнат. Свободните сърца срещат жадувана любов.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През периода има куп поводи за спорове с колеги, познати и близки, вие като че ли предчувствате проблемите и ще се мъчите да успокоявате атмосферата. През уикенда много Риби не изтъкват приноса си в службата и у дома, а от понеделник си личи: амбициите им са високи, имат желание да работят с голям размах. Потърпете, не дразнете околните във вторник, насочете енергията си за изясняване на условия, за подготовка на начинания. Важно е сега да съчетавате разбиране, упоритост, дискретност дори някои да смятат, че я карате ден за ден.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови