Хороскоп за 15 – 21 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 15 декември 2018 в 00:00 2929 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

До вторник сте настроени за по-сериозни промени в делови и личен план, ала действайте внимателно. През уикенда Овните следва да се пазят от спорове, има начин да използват ситуацията в интерес на работата, а и за реализация на своите цели. В сряда задълженията ви стават повече, амбициите ви нарастват, но сте и по-уязвими за интриги. Наложете си сдържаност и гъвкавост даже ако се разделяте с досегашния си екип, съмишленици, любими, нека да е по-тихо и кротко. Вземате решения след точен анализ, има кой да ви помогне да успеете.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Предстоящите дни изискват повече постоянство в работата, задачите ви не са малко или леки, така че не поемайте и допълнителни ангажименти. Финансови въпроси излизат на по-преден план. За Телците има риск още в понеделник да се изнервят, лесно започват спорове, а в куп теми и области тепърва навлизат. Част от знака смятат, че като държат някакъв коз в ръце, могат да пренебрегват мнението на околните, не е така. Не показвайте дребнавост в сряда, посветете четвъртък на проучвания, пътища, срещи, познанства. Щадете чужди чувства.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие е уморително за вас, в петък е редно да намалите доста темпото, да помислите за нови проекти и насоки в дейността си. Мнозина от Близнаците сега предпочитат самостоятелни изяви, съгласували са нещата с шефове или стриктно изпълняват такива заръки. От понеделник до четвъртък ще гледате и да не коментирате темата. В сряда възникват още шансове, преценявайте ги, но не давайте воля на сребролюбието. В личен план необвързаните да разчитат на добро партньорство, коректността печели повече отколкото разни хитрувания.

РАК (21.06 – 21.07)

За вас 7-дневието не е леко, от вторник пречките в работата се трупат, налага се да общувате с различни хора. Раците ще вложат голяма енергия в работата, наясно са и с рисковете, и с шансовете, които им откриват сегашните задачи. В сряда и четвъртък стабилизирате нови партньорства, обаче проверявайте кой колко коректен е с вас, за да се предпазите от предателства по-сетне, вие няма да измените на принципите си. Някои оставят старите дружби на заден план, новите връзки се развиват бързо, а и наистина изискват цялото им внимание.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През уикенда ви се откриват делови шансове и следва бързо да се захванете с тях. Лъвовете на лидерска позиция ще увлекат с идеи колеги и съюзници в бизнеса, редовите изпълнители ще дават всичко от себе си за осъществяването на екипните цели, приносът им може да се окаже по-решаващ. Понеделник ви насочва към наистина ефективни партньорства, влагате енергия и находчивост в своята дейност, тя може да е на път или в необичайна за вас сфера. Обичате печалбите, ала сега е по-важно да се радвате на любовта, която ви съпровожда.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Пред каквито и пречки да ви изправят следващите дни, ще залагате на добро взаимодействие с околните и старателно ще изпълнявате поети задължения. За Девите това обещава печалби, подходящи партньори и много спестени укори към останалите в екипа. От понеделник до петък те май ви дават доста поводи за критика. Ех, приемете, че са по-нетърпеливи за успехи и печалби, но не се подвеждайте по настроението им, иначе загубите ще сподирят и вас. Вторник ви окуражава за хармонични връзки, а някои не са избрали подходящ любим...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Дни, в които трудностите не са малко, но радостта от сполуката и споделените чувства ги засенчва. Везните имат точно определен план за действие, още от уикенда знаят къде ги чакат разни спънки, къде могат да минават метър като истински дипломати. Във вторник и сряда напрежението е повече, обаче резултатите ще си струват. В четвъртък има неясноти, в петък първо следва да приключите всяка започната вече работа, пък после да тръгнете по купони. В любовта се изкушавате от флиртове, но ако сте обвързани, не го забравяйте...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Напрегнато 7-дневие, което няма защо да усложнявате с припряност в делови и личен план. Група Скорпиони май често ще стигат до разправии с околните, а спорове едва ли ще променят положението към по-добро, във вторник ще им пропилеят ценна енергия за работа. Запасете се с търпение към близки, колеги, даже непознати. В понеделник може да попаднете на бъдещи партньори, в четвъртък ще стабилизирате ритъма на работа, в петък ще обмислите новата си стратегия. Упорството ще бъде наградено, в любовта неочаквано хубав развой.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Периодът ви изправя пред куп делови трудности, бъдете много внимателни с финанси, на път, в нови партньорства. Стрелците са настроени оптимистично и сигурно ще се справят с пречките, ала да не забравят, че особено във вторник-четвъртък реализацията им доста зависи от благосклонност на влиятелни хора. От понеделник някои се увличат от гонитбата на големи печалби, а тя може да усложни отношенията им или да ги подведе да пропилеят време. Във флирт ви върви, но едва ли ще създадете здрава връзка сега, опознайте себе си по-добре.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Тези дни ви подтикват към общуване и за дела, и за лични неща. Козирозите ще се радват на разбирателство с околните, шефове ги подкрепят, а на колеги, клиенти и познати те ще подадат ръка в труден момент. Все пак не поемайте прекалено много ангажименти за услуги до Игнажден, от понеделник се очертават напрежение и пречки, във вторник се отдръпвате на заден план в екипи, преориентирате се към други дейности и съюзи. В петък допринасяте за успех в общите начинания, а в любовта се радвате на още по-голяма хармония.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Задават се големи празници и трябва да сложите в ред служебните и личните си дела. Няма да е лесно, много Водолеи са се нагърбили с куп задачи, а от уикенда обещават още услуги на познати, близки. Понеделник е тежък, вие трябва също да търсите съдействие, от сряда - и важна информация, и връзки с шефове. За Игнажден изяснявате стратегията си, укротявате малко темпото на работа, за да осъществите идеите си добре. Ако водите екип, възнаграждавайте точно според заслугите. В любовта - трудна хармония, но без нея няма щастие.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Динамичен период, от вас зависи да го изпълните с радости, не с тъга. Едни Риби кипят от енергия за ефективно партньорство в работата още от уикенда, втори от понеделник се взират най-критично в детайли, трети се отдръпват от всеки проблем, който не ги засяга лично във вторник. По-добре е да заложите на сътрудничество с колеги и роднини, да овладявате критичните ситуации с такт. Не сте безгрешни и вие, но ако се постараете, ще извлечете максимални ползи и в тях. Мнозина възраждат любовта каквато ги е пленила в началото си.

Виж още за: