Quantcast

Хороскоп за 15 – 21 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 15 август 2020 в 00:00 1788 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Трудно 7-дневие, от вас зависи да запазите добри отношения с близки, не са виновни за деловите ви ядове. През уикенда бъдете отзивчиви към домашните. Овните да действат по линия на най-малкото съпротивление и до четвъртък-петък ще се включат в чужди печеливши начинания или бързо ще установят сътрудничество с подходящи хора. В понеделник-сряда уреждайте стриктно служебни и финансови въпроси, очертават се интересни шансове, оферти, срещи за изява. Приемайте нещата каквито са, криене на истината ги влошава.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Време за ремонти и пътища, отдих, запознанства. От Голяма Богородица доста Телци забавят темпо, да бъдат по-грижовни към тонуса си и собствеността, финанси. От понеделник намирате подкрепа дори да постъпвате на нова работа или задачи да ви отдалечат от дома. Доходите ще бъдат добри, ала похвалите не бързат, възникват спорове с други членове на екипа. Не изостряйте разпри, в четвъртък и петък можете вие да помогнете на околните, да получите услуги, оферти за партньорство... Необвързаните да не рискуват в любовни авантюри.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът е изпъстрен с пречки и рискове, редно е да забравите поне за малко амбициозните планове и да сложите точка на разправии с близки. Близнаците да успокоят атмосферата в по-тясното си обкръжение и до вторник ще има от какво да бъдат доволни. Понеделник идва с изненади, някои са притеснителни, хич не се изкушавайте да оправяте делата си набързо. От сряда до петък се очертават пътища, проучвания, запознанства, трябва да бъдете гъвкави и по-отстъпчиви. Но не се съмнявайте, че усилията ви постепенно водят към успеха.

РАК (21.06 – 21.07)

Динамичен период в служебната и личната сфера и току виж накара мнозина от знака да се скрият в черупката си. За едни Раци причината е голямо делово натоварване, до сряда околните искат услуги, помощ, има за уреждане правни и финансови неща. Втори са разочаровани от некоректност на колеги, клиенти, но до петък могат да уредят спорове с такт и търпение. Ако сметнат за нужно, може и да се оттеглят от начинание, имат си идеи, ценна информация, шанс. Трети да укрепят лична връзка, разцветът на чувствата зависи главно от тях...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие ще ви се види по-изнервящо, постоянно възникват поводи за спор с близки, колеги, познати. Лъвовете не са в позиция да налагат мнение, с такт и предпазливост ще укрепят домашния мир и служебното си спокойствие. Ориентирайте се към това от събота, в понеделник променете стратегията си за изява и печалби, до сряда е редно да искате и съвети по предприемани стъпки. Вторник и четвъртък ви подсказват по-подходящи съюзи, някои са за кратко, но при многото ви задачи... Не е време за бързи решения по значимите теми.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Стремите се към равностойни партньорства в личен и професионален план, поведението ви е пример на грижа за общи интереси и за предпазливост, ако отстоявате свои цели. В понеделник и вторник ще бъдете доволни в работата, доходите ви са ОК и заради ничии уговорки няма да ги рискувате. Някои Деви даже се оттеглят от начинания, които не отговарят на принципите им. В сряда не коментирайте проблемите си на маса, в четвъртък бъдете дискретни за идеи. Общуването ви открива шанс и в нов кръг, ала за любовни връзки не бързайте.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Динамичен период, а май се поддавате на минорни настроения и потъвате в свои грижи. В понеделник Везните се тревожат за финанси и партньорства, после искат да откъснат повече време за отдих и тонизиране, иначе бързо задълбават в спорове с близки, колеги. Ако те ви молят за нещо – помагайте, имате контакти и намирате най-точни решения, скоро влиятелни познати ще подкрепят пък вашите идеи. В сряда не обещавайте много, в следващите дни задачите ви са тежки, но някой с труд и обич ви вдъхновява да не се предавате.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Въпреки проблемите си вие здраво сте се хванали за работа, а съдействате и на колеги, познати, близки. Скорпионите още през уикенда виждат недостатъци и слабости, но си дават сметка и за обективните трудности. В понеделник ясно ще сочите пречки, пропуски, дано е с такт, за да продължите да ги преодолявате с екипа в добро настроение. Ако през следващите дни уловите неуважение към своя принос, не е никак малък, ще намерите начин да сложите всеки на място, постигнатото обаче е повече, удовлетворението ще надделява.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Проблеми имате и вие, но сте заредени с ведро настроение и енергия, нещата се подреждат благоприятно за повечето от зодията. Доста Стрелци от събота оглеждат амбициозни делови планове. Все пак не проявявайте припряност, стратегия ще си изработите от понеделник до петък, често възникват детайли за уточняване, изясняване и пр. Във вторник може да си дадете купонджийска пауза, но не отлагайте дълго истинската почивка и домашните задължения. Има ли финансови трудности, в сряда ги анализирайте и говорете с партньори.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

От събота до сряда напрежението при вас расте, следва да спестите спорове и укори към близкото си обкръжение. Козирозите искат да ускорят реализацията на свои делови замисли, а понеделник ги изправя пред сериозни пречки. Едва ли ще ги избегнете, ако искате съдействие от приятели и роднини. За момента не се изтъквате твърде на преден план, но не намалявате усилията в работата и това ще спечели симпатиите на познати, колеги, клиенти. До петък ще има на какво да се радвате, за някои това е хармонията с най-обичани хора или у дома.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Време е да уредите доста важни въпроси на делови и лични партньорства, от Голяма Богородица се запасете с толерантност и такт. В понеделник Водолеите също да бъдат сдържани, ще си спестят клюки, навреждане в дела, огорчения. Имате амбициозни идеи, във вторник показвате, че зад тях стоят упорит труд, съсредоточеност, стремеж към усъвършенстване. В четвъртък са възможни разочарования, някои са залитали по пост и слава, не по истинско творчество. Ще овладеете тези настроения, споделена любов ви дава енергията за победи.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Сега като че ли не си кроите амбициозни планове за изява и печалби, някак сте съсредоточени в рутинните задачи, в преодоляването на обективните пречки. Даже при срещи с приятели през уикенда Рибите няма да говорят нашироко за проблемите си, но в решаването им е скрита истинска награда за усилията им. От понеделник ще подкрепяте и останалите в екипа, за всички са важни успех, печалби. В сряда си доизяснявате куп въпроси, за да се ускори обща дейност, но не налагате мнение. Създавате чудесни връзки, някои изпълнени с любов...

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !