Хороскоп за 15 – 21 април

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 15 април 2017 в 00:32 7809 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Това вълшебно време успокоява душата ви от баналните ядове и грижи, а по Великден ще ви влее сили и самочувствие да се справите с проблеми, които ви тревожат. Ако сте имали неразбирателства с роднини, запасете се с търпимост и поне по празниците не се връщайте към болни теми. За тях доста Овни ще си избистрят решение, а срещите с повече хора може да ги преориентират към други делови изяви и бизнес партньорства. Не напирайте за пътища и гости, у дома ще се радвате най-искрено на свои успехи, като обсипани с цвят лехи са...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Великден или не, щом сте си начертали програма за промени, все бързате. Не отива на разумните Телци, а и надали ще е плодотворно, ако не се съобразяват с мнението на близки. Вероятни са разминавания в пряк и преносен смисъл, преправяне на неща, които са ви стрували толкова усилия. На Светла сряда потърсете нов начин за убеждаване на партньори, искайте подкрепа. Ще постигнете повече и в петък ще има какво да празнувате с помощниците си. Мнозина са лидери в екип, сред приятели и вкъщи, опора на обичаните хора.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И на вас Възкресението дава сили да преодолеете делови и лични проблеми, а те не са малко или дребни. Близнаците май се тревожат най-вече за финансите си, а е важно и с какви хора се обвързват, спазването на принципи. Избягвайте хитреци, които вечно кроят далавери, професионализмът и коректността ви скоро ще привлекат по-подходящи съюзници и компания. На Светла сряда следвайте строга програма, после бъдете по-взискателни към близки. С някои може да се поразделите, с останалите сте в пълен синхрон и за работа, и отдих.

РАК (21.06 – 21.07)

Очертава се тежичко 7-дневие, но Великден ви носи сили да преодолеете пречките. Особено понеделник и вторник ви зареждат с любов и грижа към най-близки, изяснявате минали недоразумения, подкрепят новите ви планове. Раците да не припират за друга работа, и да има оферти, не са най-подходящи, но старанието и професионализмът им няма да останат неоценени. Разумно е на Светла сряда да уговорите някакви услуги от роднини, без да се вдига шум около идеята, ще я задействате. Подчертайте обичта си към своето семейство.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Тези празнични дни ви настройват да не бързате по деловите си задачи, а да посветите внимание на обичаните. Лъвовете няма да забравят амбициозните си планове, някои имат и финансови тревоги, това изостря апетита им за промени и приключения. Нещата обаче стават бавно, често с услуги от познати. Хубаво, че от Светла сряда привличате вниманието на нови покровители, дейността ви се разраства и ще е по-печеливша. Половинката и да лети из облаците, вие сте прагматични и ще искате близките ви да си знаят точно отговорностите вкъщи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Празници-не празници, вие мислите за разни кариерни възможности, готови сте да критикувате колеги, познати. Великден е, настройте се да ликувате, а и усилията ви във всекидневната работа няма да остават неоценени. Някои Деви получават оферти за професионално усъвършенстване и изяви, бързо и естествено ще привлекат съмишленици и партньори. Поне до Светла сряда сложете ударение на домакински задължения, домашните ви да се радват на грижите и любовта ви. Част от знака да внимават за намеса във връзката си...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

В първите 3-4 дни се пазете от претоварване. Сега Везните си гонят делови ангажименти, има и куп покани за тържества с близки и познати, но тонусът е важен... Едни кроят планове за спестявания и още домашни придобивки, а по Великден може да вземат решение за брак и дом. Втори изясняват бъдещето на интимна връзка, да внимават изкушените от разни авантюри. През другите дни създавате контакти, които могат да помогнат в работата, преценявайте най-обективно и ако трябва - последвайте идеите на по-влиятелни хора в кръга си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Дано светлината на Христовото Възкресение ви накара да отключите сърцето си и да споделите надълго с най-близки и тревоги, и бъдещи планове. Мнозина премълчават грижи и амбиции, а семейството им с радост ще ги подкрепи в начинания. Необвързаните Скорпиони може да вземат решение за съжителство и брак, стъпката ще им донесе пълнота и мечтано щастие. От Светла сряда ви се откриват и по-добри служебни шансове, преодолените пречки са станали убедителен атестат за шефа. Грижливо подбирайте сътрудници, има ласкатели.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За Великден намалявате темпо и амбиции, навярно мнозина улавят в офертите за съвместни изяви, идващи напоследък, някакви прикрити сметки. Няма да рискувате с нестабилни екипи, но не е време и да разнищвате стари вражди и неразбирателства. При група Стрелци нещата се обръщат от Светла сряда. И да има повече неясноти в работата, и задачите да са по-тежки, вие ще намирате равностойни партньори и добри решения. В ред случаи си помагате с умения от хоби, предишна дейност... Не поставяйте на изпитание интимни отношения.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Хубави дни, макар за вас да не са най-леки, понеже съчетавате куп служебни задължения с малки паузи за отдих и общуване с обичани хора. Козирозите печелят с търпение, бавно и славно проучват и изпълняват идеите си, създават си твърде важни контакти с влиятелни хора. Някои са много влюбени, но да се вслушат в интуицията си преди да направят решаваща стъпка, няма гаранция, че избраникът им е най-подходящият. Други обаче са късметлии и в сряда и четвъртък ще се радват на чудесни мигове, в петък да избягват спорове вкъщи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Празничните дни ви изпълват с радост и вяра и все пак трябва да се държите по-настрана от колеги, познати и съседи, които изведнъж стават най-любезни с вас. Водолеите помнят какво са правили същите хора преди, но Великден не е нито за съдене, нито за разчистване на сметки, да не се нагърбват с това. Имате чудесни идеи за изява, а и приятели, които ще ви подкрепят, не споделяйте с всеки плановете си. Разчитате на най-близки, тяхната преданост ви дава криле и след несполуките. От Светла сряда ви се отварят още по-широки хоризонти.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Най-уместно е да срещате Великден вкъщи, но дали ще се вслушате в съвета? Доста Риби имат амбициозни планове за изява и печалби, не им се чака много благосклонност на околните за изпълнение. Не бързайте с обучение, кариера, нови връзки, от вторник ще ви се стори, че мъкнете партньорите си на гръб, не са умели и прецизни... Ами обмислете пак плана си за действие, обсъдете го с другите засегнати, договорете се. Особено важи за любовта, поставете се на мястото на избраника си, покажете ясно какво значи подкрепата му за вас...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови