Хороскоп за 14 - 20 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 14 септември 2019 в 00:00 1182 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът носи куп празнични поводи, но за вас е напрегнат заради служебни дела. Част от Овните имат идеи и за нови начинания, сега да не прибързват, за някои не са напълно подготвени, за други срещат съпротивата на околните. От понеделник до четвъртък поводите за спор са финансови, във вторник обаче ви дразни, че изпълнявате важни задачи, а трябва да се държите на заден план. Бъдете уважителни към колеги и партньори, а и по-предпазливи, петък ще е напрегнат, а вие уморени. За лични неща съветници много, решавайте си сами.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Кръстовден ви изпълва с енергия и амбиции, дали не е по-разумно поне за дела да се държите на заден план?... Вкъщи и сред роднини Телците са на почит, но да не налагат мнение, прави са, а оставят горчив привкус. В понеделник следва да обърнете повече внимание на финанси, безопасност на пътя, предпазливост при контакти с непознати. Вторник и сряда ви изправят пред куп трудности, дразни ви забавяне на проекти и резултатите от тях. Не прибързвайте и не се преуморявайте, сега няма защо да влизате в чужди разпри, нито да ви се месят.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът е напрегнат, имате куп делови задачи и до вторник се иска голяма бдителност за успешното приключване. Близнаците не забравят и именяците, но все пак прецизността в работата сега е определяща, опоненти и съперници току виж им скроят шапка. Не споделяйте тревоги даже с близките си в сряда, начертали сте си добра линия на поведение, ако смятате за нужно, можете да чакате с някои проекти по-подходящо време. Не се увличайте много в детайли, те са важни, но без престараване, иначе човек среща точно това, от което бяга.

РАК (21.06 – 21.07)

За вас 7-дневието е трудно, начертали сте си много амбициозен план за изява и печалби, изкушават ви още възможности за начинания. Понеделник и вторник ще подскажат на доста Раци, че е редно да ограничат активността си според реалните условия, а и да не предизвикват спорове в обкръжението си. Сряда носи ненадейни шансове, а и признание за усилията ви в екипа и вкъщи всичко да е по ноти. Четвъртък и петък напомнят за пречките пред вашето израстване, е, с услуги на близки и приятели ще се справите, давате и убедителен пример.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие е трудно, трябва да съчетаете дела и куп поводи за празнуване. Чак след сряда настъпва пауза за съсредоточаване в свои проблеми. От събота до понеделник Лъвовете главно с услуги уреждат служебни и домашни неща, това е начин да преодолеят конфликти в работа, интриги в рода. Вторник може да ви отведе на път или ще търсите нова информация за изпълнение на идеите си. Е, после ще си налагате строг режим на активност, даже и да се мъчат да ви отклонят, не могат. В любовта мнозина получават това, към което се стремят.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Вашето 7-дневие е низ от по-напрегнати ситуации, пазете самообладание и разчитайте на верни приятели. Девите може и да не споделят с много хора проблемите си в работата и вкъщи, от понеделник с подобаващо усърдие ще търсят промяна. Бъдете правдиви и с околните, а и себе си не залъгвайте за ядовете си. Вторник и сряда са добри за финансите, четвъртък е изнервящ, не позволявайте споровете да се отразят и на тонуса ви. В петък може да тръгнете по нов път, ако в любовта е имало пречки, обръщате нещата с разум и сърце.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът е изнервящ, белязан с трудности, поводи за кавга. Везните да вложат повече такт, за да избегнат изострянето на споровете и особено с близки. През уикенда се държите на по-заден план, съобразявате се с влиятелни роднини, в понеделник търсите партньори за бизнес, за Вяра, Надежда, Любов мнозина ще уредят лични неща точно както са мечтали. От четвъртък обаче ще ставате все по-пестеливи в пояснения на идеите си за изява и печалби, макар че те са благодатни. Е, и няма да позволите да използват всеотдайността ви в работата.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас 7-дневието е ползотворно и напрегнато. От Кръстовден ви увличат идеи за изява и печалби, защо не изчакате с реализацията до петък?... Сега група Скорпиони не споделят нашироко своите вълнения, от понеделник до сряда-четвъртък ще обмислят стъпки, за които близки не се и сещат. Ще се справите с проблемите, пречки не ви плашат, но ако улавяте некоректност на колеги и партньори, проследете кое как става и си начертайте резервна стратегия. Някои дискретно ще привлекат за реализация на идеите си и влиятелни покровители.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие е за разчистване на изостанали домашни и делови въпроси, ако сте протакали ремонти, до петък следва да се заемете и с тях. Доста Стрелци усещат, че нещо в отношения с колеги, клиенти и познати не е съвсем ОК, да анализират внимателно фактите, неволно са дали повод за съмнения, укори. В понеделник някои твърде настойчиво налагат идеи, вторник предполага повече дисциплина в лични задължения и отзивчивост към чужди грижи. Преценете точно част от обкръжението си, необвързаните тръгват смело към нова любов.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът е по-динамичен в деловата сфера, но вие имате ясен план и няма да се отклоните от взети вече решения. Друг въпрос, че за Козирозите е важно да поддържат умерено темпо в работата, а и да не се изкушават да излизат много на преден план до петък. Приносът ви в екипа си проличава още в понеделник, вторник и сряда ще ви радват с придобивки, а в следващите дни избягвайте колегиалните интриги и спорове. Шефовете ще ви оценят по работата, борите трудни задачи. В любовта решително променяте нещата към по-доброто за вас.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

От Кръстовден предпочитате самостоятелни програми, макар че знаете: близки очакват внимание, колеги - услуги. Понеделник настройва Водолеите на вълна за критика, но спорове са неуместни. Едно, че работата ще бъде изпълнена добре, второ, не е нужно да прибързвате с оценки и идеи, нещата си вървят съвсем ОК, а във вторник има толкова именяци, заслужаващи почит. В сряда обновявате своя план за изява и доходи, ще се огледате и за нови партньори, документално уреждане на проблемите. Дамите се радват на мечтана любов...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Кръстовден води дни на много общуване, обмислете си внимателно програма, да няма забравени, обидени. Рибите имат куп дела, ситуацията е благоприятна за нововъведения, кариера. Ще се възползвате още в понеделник, приносът ви в екипа е осезателен, дано да не притъпи вкуса ви към знания и умения. Във вторник привличате още партньори или вас ви канят за начинания, оценили са професионалния ви хъс. В сряда не се уповавайте на услуги от близки, те имат нужда от помощта ви, това ще ви поумори. Е, любовта ви тонизира с радости.

Виж още за: