Хороскоп за 14 – 20 октомври

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 14 октомври 2017 в 00:00 46269 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Дни, в които се разкъсвате от желание за нови делови партньорства, но и разочарования, че вие се товарите с по-голямата част от работата. Споко, Овните няма да се изложат, макар че периодът е напрегнат, а задачите тежки. В сряда и четвъртък може да поотпуснете сърце, в петък се пазете от излишни разправии с хора, които неотдавна са ви съдействали. В любовта някои имат късмет, флиртуват с радост и мечтаят за по-сериозна връзка. Но има и друга група, техните отношения вървят към финал. Ще срещнат по-подходящ човек.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Този период ви изправя пред делови и лични проблеми, но вие сте уверени в силите и плана си, спокойно чакате обстоятелствата да се обърнат във ваша полза. Във вторник и сряда и да ви предизвикват да променяте отношения и неща, отклонете разговора, не сте си изяснили важни детайли. Сега Телците ще отклоняват и жалби на песимисти в кръга си, животът не е лек за никого, но няма защо така да се пилее енергията. Ако близки ви ядосват, ще ги сложите на място с много обич, а после ще отпразнувате заедно поредна обща победа.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Време е за по-сериозни анализи. Близнаците лесно се палят за нови проекти, но дали довеждат всичко до край, или бързо забравят започнати дела заради следващото ново? Ако си признаете този грях, мислете за значими промени, първите дни много разчитате на помощ от близки, в четвъртък и петък се... разработвате. Ще свършите важните задачи, може да получите и поощрение за усилията, но все пак е важно да упорствате целеустремено за успехите. След бурни страсти си дайте пауза, помислете как да укрепите любовната си връзка.

РАК (21.06 – 21.07)

През това 7-дневие се държите настрана от колеги, познати, даже роднини. Че Раците не искат да взимат ничия страна в чужди спорове е ясно, а има и доза огорчение от близки, но те просто не искат да говорят за него. В понеделник и вторник недоволството ви от ситуацията расте, сряда обаче подсказва шансове за делова изява и съюзи. В четвъртък не подценявайте преумората, а в петък не бързайте с промени, макар че сигурно ви се ще да са почти мигновени. В личен план - несъгласия, и все пак не ги коментирайте, за да се справите майсторски.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Уикендът ви настройва философски, а е и полезно да направите анализ на постигнатото напоследък. Лъвовете ще останат доволни от усилията си, в редица случаи са преодолели сериозни пречки и противници, в други пък са избягнали капани, ненужен риск. Ако сте имали проблеми с тонуса или с по-млади в семейството, нещата тръгват ОК, макар че и във вторник сте готови да отстоявате желанията си със спорове. В сряда и четвъртък уреждайте стриктно делови и финансови въпроси, преценявайте по-точно и мотивите на околните...

ДЕВА (23.08 – 22.09)

И при вас се усеща разочарование, доста дела се бавят, в други успехът е променлив. Девите са прагматични, ще се овладеят и ще вършат необходимото в службата и вкъщи, а като им се открие възможност да действат по интересни проекти – няма да се бавят. Е, в понеделник ще се върнете към стари идеи, а във вторник ще наблегнете на грижата за доходите си, ако трябва – ще се ангажирате с различни начинания, ще мислите за преместване. Дамите първо да уредят лични неща, едни не са доволни от брака си, втори са позакъснели...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

По Петковден нещата ви вървят добре, но все пак е редно да ги огледате внимателно, да уточните новите си проекти. Група Везни са склонни да се отпуснат, в компания им е приятно, очертават се интересни и доста полезни запознанства. И все пак бъдете по-мобилизирани, скоро нещата ще се променят, трябва да имате готовност за други начинания и връзки, ще ви подскажат четвъртък и петък. Част от знака влизат в ненужни спорове в сряда, а близките им разчитат на съвет, услуга. И любовта ще ви предаде важен урок.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Този период ви разкрива добри шансове за изява и печалби, доста шефове ще бъдат склонни да подкрепят идеите ви, а и да ви покровителстват за кариера. Скорпионите нека да се съсредоточат в текущите задачи, и най-скромни и мълчаливи професионалисти привличат внимание с умения, самокритичност. Ако сте се бояли от отрицателни обрати и недооценяване, до вторник ще се успокоите. В следващите дни бъдете по-сговорчиви, даже за лични неща мнозина се налагат. Така няма да спечелите обич и признателност, знаете го.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Поводи за купони бол, а и вие сте в подходящо настроение. Все пак е добре Стрелците да си довършат започнатите задачи, да не отлагат куп домашни задължения, нито да се водят по чужд акъл. Трябва да подготвяте изявите си – от сряда се очертават и нови партньорства, и уреждане на правни и финансови въпроси, и проучване на информация, пътища. Някои от знака се хвърлят във флиртове, но бурните изживявания няма да станат основа на трайна връзка. А има и немалка опасност подобни авантюри да поведат куп ядове след себе си.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Напрегнато 7-дневие, а и вие кроите планове за делови промени. Гледайте през уикенда това да не е повод за разправии с околни, идеите ви обещават печалби, но трябва да ви водят и към по-стабилни партньорства. В сряда Козирозите да проучват задълбочено въпроси, с които се заемат. Можете да разчитате на дискретна подкрепа от шефове, а в четвъртък ще видите първите резултати от усилията си. Друг въпрос, че в петък ще се чувствате уморени от чужди задължения. В екип винаги вие сте най-отговорните, сами си намирате работа.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Уж през следващите дни има куп поводи за празнуване, а на вас не ви е до купоните Група Водолеи имат доста делови задачи и като че ли свикват с неприятностите, които съпровождат досегашната работа. Недейте, може да се подведете и да си създадете по-сериозен яд. Други спорят с близки и се оказват в по-объркано положение. До вторник-сряда е редно да анализирате своите партньорства, да ги поукрепите. Някои смятат да заложат на самостоятелност в четвъртък, не им е плюс. Не търсете лесни решения и в любовта, подвеждат...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Сега не сте в силна делова позиция и си го знаете, но с гъвкавост можете да постигнете много. Рибите по усет ловят добри шансове за бизнес, предпазливи са с партньори и финанси, държат на срокове. Мнозина имат здрав тил, техни близки ги подкрепят при трудности, така че ще се справят с пречките. Във вторник не пришпорвайте събитията, от сряда изяснявате важни въпроси и без да накърнявате самочувствието на покровители или да прехвърляте на чуждия гръб отговорности, които сте поели вие. За лични неща търсете повече съвети.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови